Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Benim saç rengim koyu kahve. Ama hiç boyamadım.Uzunluğuda buna yakın. Ense bölümümden 3-4 tutam bu renge boyamak istiyorum. 1. si bu saç rengini nasıl elde edebilirim? 2. si bana yakışır mı? Acil Fikirlerinizi bekliyorum. Tşkler . :)

Eklentiler

• $ashlee simpson-Saç rengi..webp
    $ashlee simpson-Saç rengi..webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu bence bakır rengi.Saçına uyar ama bu renk çok çabuk solar.Soluncada nasıl bi renk olur bilemem.Bence bi kuaföre sor.Daha garanti olur.sositososito

Bide şöyle bişi var. Bu resimdeki kadın beyaz tenli. bense tam tersine esmerim. Bu renkte inatçı değilim ama kendi saç rengimin dışında bir renk istiyorum. Ne yapabilirim sizce?

kuaförde gölge attırabilirsin yada loreal excellence 6.23 var koyu kumral irize dore tam adı ashleenin saç rengine de benziyor hani

palette kahve köpüğü ve altınsarısı rengini karıştır seçtiğin altınsarısı 8.3 yada 9.3 no olsun ikisini de eşit miktarlarda kullanmalısın

olabilir belki ama altında ki renk de önemli belki bi kaç kere boyaman gerekebilir çikolata kahveye

kumralmı diosun cnm..yaa şimdi saçıp berbet bi renk bölee yeşil gibi bişii olduu çok fena yanii.üzerine çikolata kahwe boyasam nası olur snce??

edat olabilir belki ama saçının renginden dolayı bi kaç kere boyaman gerekebilir canım

siyaha gibi duran aslında siyah olmayan renk koyu kahvedir ben boyattım ama koyu kahvenin de geri dönüşü yoktur ben çok pişman oldum orielle açtırmak zorunda kaldım

koyu kahve bildiğin siyah gbi görünüyor ismine aldanmayın kahve istiyorsanız daha açık renkler tercıh edin.bizim simsiyah dediğimiz renge kuaför koyu kahve diyor çünkü

koyu kahve bildiğin siyah gbi görünüyor ismine aldanmayın kahve istiyorsanız daha açık renkler tercıh edin.bizim simsiyah dediğimiz renge kuaför koyu kahve diyor çünkü

evet aynı siyah gibi sadece ismi koyu kahve pişman oldum saçın geri dönüşü olmuyomafoldumben

$çağla.webp
,
arkadaşlar bu saç rengini nasıl yapabilirim hangi renkleri karıştırmam lazım .. biraz daha koyusuda olabilir.. yardımcı olursanız sevinirim..

canım bu saç rengini evde yapamayabilirsin ben bi kuaföre danış derim bende bilemedim ne renk olduğunu

Arkadaşlar bu rengin adını bilen var mı? Nasıl elde edebilirim, ya da mevcut markalardan bu renge ulaşabileceğim bir isim verebilir misiniz, bir ton koyusu da olabilir.

Eklentiler

• $snapshot20090331223755[1].webp
    $snapshot20090331223755[1].webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 75
kizlaaaaaar acil yardim ihtiyacim war.sacim ilk kez boyaticm dogal rengim kumral..
nrmalde siyah gibi duran ama isikta kahvemsi olan ole yapay siayh gibi olmayn bi renk istiorum.anlatabildimmi bilmiorum :kedi: koyu kahvemi kestanemi yapmaliyim sizce.birde donusu olmayan bi renk istemiorum.loreal casting seridsnden hangi rengi boyamaiyim :kedi:

kızlar saçlarım şuan bal köpügü akmış hali yanii.ve biraz koyulaştırmak istiyorum lorealin castingden koyu kumralın aldım sizce ne renk olur saçlarım daha da açılmaz dimi ya ???bu akşam boyucam lütfen cevapp

Kızlar merhaba aranızda röfleden sonra saçta oluşan dorelik yani çiğ sarının nasıl giderileceğini bilen varmı?

Back
X