Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Açık kahve gibi bi renge boyalı, altlara da balyaj atılmış..bikaç ay dip boyayla idare edilir, sonra saç kesildikçe balyajlar azaldıkça yeniden attırılır..bööle gider bu süreç..ama alt kısımlarda kesinlikle balyaj var..tek renk boyayla imkansız bu kadar parlamaz saçlar...

saç rengim siyaha yakın resmi eklicem (ilk resim ) istediğim saç rengi de ikincisi. Bu renk ne ve kendim boyayarak nasıl elde edebilirim. Hiç boya yok saçımda cvp bekliorm kızlar süprizzzzz

Eklentiler

• $Görüntü007.webp
    $Görüntü007.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $blair-waldorf.webp
    $blair-waldorf.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 81
canım saçında hiç boya yoksa lorealin ultra açıcılı kahveleriyle boyayabilirsin sanırım..boyalı saçı açmıyorlar ama boyasız saçta işe yarayabilir..bunu bi sor bence boya alacağın yere..

ben loreal casting serisinden bunu beğendim ama benm saçım bildiğiniz siyah yani bu kutudaki renk olur mu? hiç boya yok saçımda .

Eklentiler

• $1503_buyuk.webp
    $1503_buyuk.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 101
hmm gerçekten de güzelmiş senin beğendiğin renk..ama benim avatarımdaki saçta bakırlık var sanırım..senin beğendiğin renkle alakası yok ama senin beğendiğini de çok beğendim..bal köpüğü de var loreal castingin sarı gibi bir renk ona da bir bak istersen..o da güzel..ayrıca şu topiğe göz atarsan bu boya hakkında baya şeyler yazmış kullananlar..amonyaksız olduğu için saça zarar vermiyor ve parlatıyormuş..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...l-casting-color-amonyaksiz-sac-boyasi-13.html

Arkadaşlar bu rengin adı ne acaba? photoshop da kendime uyguladım çok yakıştı :) saçlarımı hiç boyamadım kendi orjinal rengi siyaha çok yakın..bu rengi tutturabilirmiyim ?
2322.jpg

enjoyable,sağolasın arkadaşım bu biraz daha yakınmış

bu arada kuafore gittiğimizde istediğimiz markadan yaptırabiliyor muyuz?
birde alerji durumu oluyormuş bazen..bu durumdan korktum şimdi :) ne yapmak gerek

enjoyable,sağolasın arkadaşım bu biraz daha yakınmış

bu arada kuafore gittiğimizde istediğimiz markadan yaptırabiliyor muyuz?
birde alerji durumu oluyormuş bazen..bu durumdan korktum şimdi :) ne yapmak gerek

alerji testini yapıyosunun kullanım klavuzunda yazıyo nassıl yapılcağı. İstediğin markadan yapıyolar ama kuaförlerin kullandığı markalar daha kalıcı oluyo

Peki,anladım.. ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim a.s. a.s.
alerji testini yapıyosunun kullanım klavuzunda yazıyo nassıl yapılcağı. İstediğin markadan yapıyolar ama kuaförlerin kullandığı markalar daha kalıcı oluyo

$08122009395.webp

pupilistin resmini aldim(umarim kizmaz)
kizil sac basliginda resmini koymus,cok begendim.bazi arkadaslar rengin adini sormus ama cvp yok..bende burdan soruyum dedim.

bu hafta sacimi boyatmak istiyorum.kuaforde boyatacam,sacim acik kahverengi(actirmadan boyatacam)

bu rengi nasil anlatacam ben kuafore..rengin bir adi varmi:uhm:

Back
X