Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakır kızıl gibii galibaaaakaydirigubbakcemile2
bu renk ne kızlarrr??????????
karamele benzeyen bir renk mi canım , zemin rengin neydi boyamadan önce?karamel renk arayan arkadaşlar KOLESTONUN Gizemli Kahvesi çok güsel karamelden daha güzel bir renk
boyadığımdan beri herkes adını soruo rengin bilmiorum tenimemi yakıştığındna güzel duruo yoksa herkesde güzel durumu paylaşmak istedim..
karamel renk arayan arkadaşlar KOLESTONUN Gizemli Kahvesi çok güsel karamelden daha güzel bir renk
boyadığımdan beri herkes adını soruo rengin bilmiorum tenimemi yakıştığındna güzel duruo yoksa herkesde güzel durumu paylaşmak istedim..
canım foto koyabilirmisin çok merak ettim ?koleston iyi degil saçı kurutuyo diye duymuştum ama!!resim koyarsan sevinirim canım bide ten rengin ne renk?
canım foto koyabilirmisin çok merak ettim ?koleston iyi degil saçı kurutuyo diye duymuştum ama!!resim koyarsan sevinirim canım bide ten rengin ne renk?
Merhaba, saçlarım çok koyu kestaneydi (siyaha yakın) Silici ile koyu rengi kusturdum. Şimdi altın sarısına boyayacağım. Altın parıltılu orta kumral gibi bir renk hedefliyorum. Sizce ne çıkacak? Ya da altın parıltılı renkler için ne kullanmalıyım?
Not: Silici kullandıktan sonra istedeğimiz rengin 2 ton açığına boyamak gerekiyormuş ancak o şekilde istenilen renge ulaşabiliyormuşuz. Fikri olan var mI?
bakır bronz kızıl karışımı canım.arada açık gölgeler war tabi.