Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

balyajlı bır sac bu resım..ayrıca ana sac rengı kahvenın kızıla donuk tonu ve yıne ustune kızıl balyajlar atılmıs..altlar ıse yıkanmaktan akmıs kızıl toınları..2001 denn sonra bu sac renklerı unıversıtede cok yogundu..

arkadaşlar saçımı palette bronz kahve ve tarçın bakırı karıstırıp boyamayı düşünüyorum.Nasıl olur ? saçımda röfle var

arkadaşlar ben saçımı bu renge boyatmak istiyorum..bu bakır kızılımı tarçın bakırmı yoksa dahamı karışık..bilemedim..beyaz tenli ve renkli gözlüyüm acil fikirlerinizi bekliyorumbuyrunnnnnnnnn

slm bayanlar ya benim saçımdada suan bronz kahve var ve bal rengine boyasam nasıl olur,boya tecrubem yok pek, hep kahveye boyadım smdiye kadr,, nasıl olur sizce farkedermi, en azından şu kızılımsı kahve kapansın istiyorum..

ltfn fikri olanlar paylassın smdiden teşkrler :)

Arkadaşlar koyu kahve saçı hiç açmadan açık bir renge boyasak - soğan kabuğu gibi- tutar mı???????

Bende siyah saçım icin az önce bronz kahve aldim iki kutu acar mi bilmiyorum hic acaba baska bi renkle mi karıştırsaydim ki

sarının üzerine kapansın bi daha boyatmayayım diye koleston küllü kumral almıştım. ilk boyandığında çok güzel olmuştu ama aktıkça tuhaf bi sarıya döndü iğrenç oldu ve koleston boya saçımı keçe gibi yaptı hiç iyi değil. garnier color naturals'tan vazgeçmemek lazım bence:sinifsinif:

founda... bende bir hata ile saçlarımı gittim bakır renkten koyu kahveye boyattım resmen siyah oldu ve 1 aya yakın kullandım o sacı vbe diplerden de kendi sacım (küllü kumral) gelmeye başlamıştı... bir umut kolestonun tekrar bakırını aldım ve sacımı yıkadıımda sadece diplerdeki kendi sacım tutmustu kızıl renkte gerisi bir ton bile değişmedi iğrenç bir görüntü oldu yani ertesi gün soluğu kuaförde aldım ve mecburen akıtıldı boya koyu kahve öle illet bir renk ki açık tonlara ancak akıttırdıında dönebiliyorsun benim tavsiyem akıttırmandan yana boshayallersmile

img153.imageshack.us/img153/536/bakrkumral.jpg

şu saç renginin adını bilen varsa öğrenebilir miyim? Ben ilk kez saçımı boyatacağım. Doğal rengim şöyle:
img837.imageshack.us/img837/3364/11031206460009915614639.jpg

Yardım ederseniz sevinirim.

(link vermem yasak olduğu için bu şekilde yazdım sakıncası yoktur umarım.)

Aslında ben turuncuya yakın bir şeyler istiyorum, bakır tonlarındaki saçlara aşığım. Ama saçlarım şu anda koyu olduğu için korkuyorum yakışmaz diye. Buğday tenliyim. Doğal saçımı bir önceki mesajda ekledim. Açık bakırlara geçmeden önce yavaş yavaş bakırlaştırmak istiyorum. Bu eklediklerim gibi olabilir. Ama ilk kez boyatacağım o yüzden nasıl elde edebilirim bilmiyorum. Bu fotoğraftakilerin renklerini bilen varsa yardım edebilir mi? Bir de hangisiyle başlayayım?

Fotoğraflar umarım yüklenmiştir :S

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $sac-modelleri1150.webp
    $sac-modelleri1150.webp
    18 KB · Görüntüleme: 57
  • $kahver1.webp
    $kahver1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $bakir-sac-renkleri-2-240x300.webp
    $bakir-sac-renkleri-2-240x300.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 66
kızlar resim nasıl ekleniyor bana anlatabilirmisiniz lütfennn....bilmiyorumkismile

cnm imageshack.us adresine gidiyorsun.
ordan browse yazan yere tıklayıp bilgisayarından fotoyu seçiyorsun.
sonra forum code yazan yerdeki linki koplalayıp buraya yapıştırıyorsun..

sanırım yaptım.ayshegül çok teşekkür ederim canım çok sağol.bundan sonra istediğim resmi yükleyebileceğim...hihoyyyt

Back
X