Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanedan saçın doğalmış bence hiç kızıl ve bakırlı tonlara girme. doğal olduğu için çok açık bir renk olmadığı sürece her renk tutar. ten rengini bilmiyorum ama kumral veya karamel tonlara baksan.. kızıl boyadığında hemen aktığı gibi bir de kızıldan sonra bir renge dönmek çok zor oluyor. eğer karamel falan açık dersen çikolata kahve falan da boyayabilirsin daha koyu durur.
bu saç rengini bilen warmı kızlar??
mrh arkadaşlar benim saçım pilatin sarısı şuan.ama artık degiştirmek istiyorum.sizce riskli bi pilatin sarısından sonra hangi renk boyayabilirim kendim veya kuaför bakcaz artık .şöyle güzel tatlı bi renk.benim kendi dogal saçım siyah bu arada msj.bekliyorm sevgiler.kızıl .siyah hariç.aslında amacım biraz dinlendirmek.ama renginide pek kaybetmek istemiyorum açık kumral olabilirmi.veya başka renkler içersinde oryal bulunmayan açık renkler istiyorum.
merak ettiğim saç rengini paylaşıyorum hatta burayı bırakın özellikle konu açıyorum..kimse birşey yazmıyo yaa...yine paylaşıyorum bu rengi nasıl elde edicem...saçı bu renk olan kimse yok mu yaa...senağlama
ben nasıl foto eklenir bilmiyorum bilsem eklicem. sormak istediğim bi renk var ama soramıyorum..fisfisfis