Merhaba bayanlar,
artık herkesin korkulu rüyası kiloları.
eminim ki herkes kulaktan dolma bilgilerle,televizyondan ya da duyum ve internetten bir şekilde diyet yapmıştır ya da yapıyordur.
diyetin kişiye özel olduğunu bir kez daha belirterek size yardımcı olmak isterim.
diyetisyenim,çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisansımı yapmaktayım. Yani yakında uzman diyetisyen olacağım:)
Merak ettikleriniz, diyet yapıyorsanız diyetinizle ilgili sorularınızı ya da kilo vermek istiyorsanız diyet listesi hazırlayarak size yardım etmek istiyorum.
Buyrunuz bayanlar:)
Merhabalar öncelikle böyle bir konu açarak bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum :) Kilo problemi biz bayanların en büyük dertlerinin başında geliyor.
Ben de geçen yıl yoğunluktan dolayı uzun bir süre tartılmamışım. Yediğime içtiğime dikkat etmedim. Yoğunluk bitti bir de baktım ki kilolar almış başını gidiyor. İştahım da oldukca açık. Fazla abur cubur ve tatlı tüketme sorunum var. Engel olamıyorum.
Ekimden beri dikkat ediyordum evde kendi kendime spor yapıyordum ama 2 haftadır o da bozuldu.Başladım gene sıkıntıdan atıştırmaya.
58.8 kiloydum şu an 56.0 kilo oldum. Ama dikkat etmeyi ne yazık ki iki haftadır bıraktım. Boyum 152. Yağ oranım %26.2 kas %38.4 su %54.6 sizce bu nasıl ? kaç kilo olmalıyım? En rahatsız olduğum şey göbeğim ve basenlerim.
Ve buna göre bana neler önerebilirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim.