• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ettiğiniz sorularınızı yanıtlıyorum:)

Merhaba bayanlar,
artık herkesin korkulu rüyası kiloları.
eminim ki herkes kulaktan dolma bilgilerle,televizyondan ya da duyum ve internetten bir şekilde diyet yapmıştır ya da yapıyordur.
diyetin kişiye özel olduğunu bir kez daha belirterek size yardımcı olmak isterim.
diyetisyenim,çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisansımı yapmaktayım. Yani yakında uzman diyetisyen olacağım:)
Merak ettikleriniz, diyet yapıyorsanız diyetinizle ilgili sorularınızı ya da kilo vermek istiyorsanız diyet listesi hazırlayarak size yardım etmek istiyorum.
Buyrunuz bayanlar:)

Merhabalar öncelikle böyle bir konu açarak bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum :) Kilo problemi biz bayanların en büyük dertlerinin başında geliyor.
Ben de geçen yıl yoğunluktan dolayı uzun bir süre tartılmamışım. Yediğime içtiğime dikkat etmedim. Yoğunluk bitti bir de baktım ki kilolar almış başını gidiyor. İştahım da oldukca açık. Fazla abur cubur ve tatlı tüketme sorunum var. Engel olamıyorum.
Ekimden beri dikkat ediyordum evde kendi kendime spor yapıyordum ama 2 haftadır o da bozuldu.Başladım gene sıkıntıdan atıştırmaya.
58.8 kiloydum şu an 56.0 kilo oldum. Ama dikkat etmeyi ne yazık ki iki haftadır bıraktım. Boyum 152. Yağ oranım %26.2 kas %38.4 su %54.6 sizce bu nasıl ? kaç kilo olmalıyım? En rahatsız olduğum şey göbeğim ve basenlerim.
Ve buna göre bana neler önerebilirsiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba bayanlar,
eminim ki herkes kulaktan dolma bilgilerle,televizyondan ya da duyum ve internetten bir şekilde diyet yapmıştır ya da yapıyordur.
diyetin kişiye özel olduğunu bir kez daha belirterek size yardımcı olmak isterim.
diyetisyenim,çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisansımı yapmaktayım. Yani yakında uzman diyetisyen olacağım:)
Merak ettikleriniz, diyet yapıyorsanız diyetinizle ilgili sorularınızı ya da kilo vermek istiyorsanız diyet listesi hazırlayarak size yardım etmek istiyorum.

merhaba. Acaba dukan diyeti ve karatay diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu ikisinden birini uygulamak istiyorum. Vermem gereken 10 kilo var, ancak ben 15 gitsin istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba bayanlar,
Öncelikle böyyle bir konu açtığınız icin teşekkürler ben 1 aydır diyet yapıyorum 7 kilo verdim sabah kahvaltıda Nestle nesfitlerden yiyorum içine meyve kuru üzüm kuru kayısı falann atıp yeşil çayla içiyorum 40 gün oldu çokta alıstım ekmeği kestim sporda yapıyorum2 haftadır hiç kilo vermedim nedeni sizce nedir?

Merhaba bayanlar,
MERHABA..BEN İZMİRDEN YAZYORUM.24 YAŞINDAYIM.165 CM BOY 65 KİLODAYIM..GEÇEN SENE HAMİLELİK VASITASIYLA ÇOK YEDİM.SONRA KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM ŞİMDİLERDE TEKRAR BEBEK DÜŞÜNÜYORUM VE DR TAKVİYE OLARAK FOLİK ASİT VERDİ ODA BANA ÇOK KİLO ALDIRDI NORMALDE 55 KİLOYU AŞMAZDIM HİÇ. ŞU AN 55-58 KİLO ARASI OLMAK İSTİYORUM.MUHASEBECİYİM.BÜTÜN GÜN OTURUYORUM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN

AYRICA ŞİMDİYE KADAR HİM KİLO VERMEM GEREMEDİ.AMA ÇOK ZOR KİLO ALIP ÇOK ZOR VERENLERDENİM..TELEFONUMDA FİTWEL DİYE BİR PROGRAM VAR DETAYLI BİLGİLERİMİ ORAYA GİRDİĞİMDE BANA 1450 KALORİ GÜNLÜK LİMİT VERDİ.GÜNDE EN AZ 2 LT SU İÇİYORUM AMA HAREKET YOK.BİR DE SAĞLIKLI BESLENMEYİ BİLMİYORUM SANIRIM

Merhabalar, bundan 5 yıl önce ne kadar yesem de kilo almayan biriydim fakat şimdi kilolarımla başım dertte.
Özellikle stres durumunda mutlaka bir şeyler yemek istiyorum. Nasıl desem tıka basa tok olsam da bunu yapmadan rahatlayamıyorum. Bu durum alışkanlık haline geldi. Başa çıkamıyorum. boyum 1.55, kilom 60:( basen bölgesi ve göbek yağlanması çok oluyor. Neler önerirsiniz?

AYRICA ŞİMDİYE KADAR HİM KİLO VERMEM GEREMEDİ.AMA ÇOK ZOR KİLO ALIP ÇOK ZOR VERENLERDENİM..TELEFONUMDA FİTWEL DİYE BİR PROGRAM VAR DETAYLI BİLGİLERİMİ ORAYA GİRDİĞİMDE BANA 1450 KALORİ GÜNLÜK LİMİT VERDİ.GÜNDE EN AZ 2 LT SU İÇİYORUM AMA HAREKET YOK.BİR DE SAĞLIKLI BESLENMEYİ BİLMİYORUM SANIRIM
Telefon programları ne kadar sağlıklıdır siz düşünün. O standart kafasına göre kalori verir.
Yardımcı olurum tabi. Skype üzerinden görüşebiliriz isterseniz. Şehir dışından danışanlarım mevcut.

Merhaba bayanlar,
Merhaba bayanlar,

2012 yılında diyetisyen desteğiyle çok rahat bir şekilde 8 kilo vermiştim. Sonrasında maddi durumumun, en önemlisi de hayat tarzımın değişmesiyle diyetisyeni bırakmak zorunda kaldığım gibi çorbaya, salataya hasret kaldığım bir beslenme düzenini benimsemek zorunda kaldım. Şuan yine herşey sil baştan oldu. Her ne kadar hala akşam yemeklerini haftanın en az 3 günü yiyemesem de sağlıklı beslenmeye çabalıyorum. Spor yapamasam da oldukça hareketli yaşıyorum. Ve 62.200 başladığım sağlıklı beslenme programıma bu hafta 63.700le devam ediyorum. 1.5 aydır kesintisiz kanamam oldu. Yeni yeni düzeliyorum. Başta diyete rağmen kilo almamı buna bağlamıştım ama artık anlayamıyorum. Hormonal bir problem olabilir mi fikriniz var mı? Doktora gidemiyorum çünkü...

Back
X