- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Canım ben sezeryan oldum ama görümcem Nisandan 4 gun kadar sonra doguma gitti
sadece nisan geldi canım açılmam 2cm ama sancılarım yok hçSadece nisan mi geldi
Benim önce su sonra nişan geldi doktora gittim hiç açılma yoktu ama su geldi diye yatis yapıldı normal doğum yaptım
Açılma var mi baktılar mi 40.haftamda doğum yaptım ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım kendini sıkma. Nasilki premature bebekler var post mature bebklerde var. Bnm bi arkadasim 10aylik dogmus. Sabret ve sancini bekle:-D
barlass sen doğuma gittin bence:):)
yok vala hala bekliyom canım çıkaramadm birtürlü inatcı keci gelmek istemiyo :)
tutturamadım iyi mi:)
inşallah tez zamanda hayirlisiyla yavrunu kucağina alirsin
amin insallah allahm tüm hamilelere nasip etsin
daha burda mısın :)) valla iyi sabır ben de 28 haftalık hamileyim ikizlerime, ben de kendime diyorum bir doğuramadım gitti diye :) maşallah inşallah iyi haberler verirsin yakın zamanda hayırlı doğumlar şimdiden
cnm bnm Allah kurtarsın valla ben sabırsızım ben ne yaparım hiç bilmiyorum :) ikiz bi de. 34. haftada doğururum kesin :)malesef hayla burdayım doğuramadm perşembe günü suni sancıyla alacaklar
cnm bnm Allah kurtarsın valla ben sabırsızım ben ne yaparım hiç bilmiyorum :) ikiz bi de. 34. haftada doğururum kesin :)
malesef hayla burdayım doğuramadm perşembe günü suni sancıyla alacaklar
cnm bnm Allah kurtarsın valla ben sabırsızım ben ne yaparım hiç bilmiyorum :) ikiz bi de. 34. haftada doğururum kesin :)
malesef hayla burdayım doğuramadm perşembe günü suni sancıyla alacaklar
Ben de geçen sene sizin gibi heyecanla bekliyordum,yazdıklarınızı okuyunca yine aynı hislere kapıldımBeklemek, heyecanlanmak çok güzel hele de ilk bebekse. Normal çok istedim ama riskliydi, bebek aşağı bile inmemişti. 39+4te sezeryan oldum. Valla size tavsiyem bol bol resim çektirin o koca göbeklerinizle,keyfine vara vara yaşayın her anınızı. Kolay doğumlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?