- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
- Konu Sahibi bossa nova
Bence benim boş vaktimi kıskanıyolla![]()
Tez yazmam gerekirken buraya yorum yazıyorum
Boş vaktim yok, sırf yorum yazmak için boş vakit uyduruyorum

Keşke bizi maaşa bağlasalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence benim boş vaktimi kıskanıyolla![]()
Gönder bana ben yazayımTez yazmam gerekirken buraya yorum yazıyorum
Boş vaktim yok, sırf yorum yazmak için boş vakit uyduruyorum
Keşke bizi maaşa bağlasalar
şikayet ederimAy o kadar sevinirim ki![]()
Avukat Sevim sen misin?"o eğitimi sen veremezsn kimseye malesef"
Oyle bir dusuncem yok.
Siber zorbalikla ilgili bir arastirma yapiyorum da, burdaki yorumlar aklima geldi, konu actim.
Hukuki bilgisi olan arkadaslar da belki bakis acisi katabilirler.
Buldugum bir link:
![]()
Dijital ortamlarda büyük tehlike: Siber zorbalık!
Dijital iletişim ağlarının her geçen gün daha çok kişi tarafından kullanılması beraberinde önemli sorunlar da getiriyor. Bunların en tehlikelisi siber zorbalık... Kişiyi depresyona sokabilen hatta kimi zaman hayati sonuçlara yol açabilen siber zorbalık, çocuklardan yetişkinlere kadar bütün yaş...www.cumhuriyet.com.tr
"
- Hukuksal anlamda bir yaptırımı var mıdır?
Türkiye’de siber zorbalığa özel maddeler olmasa da birçok madde bu konuya uyarlanabilmekte ve siber zorbalık yapan kişi ceza alabilmektedir. Siber zorbalığın diğer suçlardan farkı internet üzerinden yapılıyor olmasıdır, bu yüzden de yaptırımı diğer suçlarla aynıdır. Siber zorbalığa maruz kalan kişi ya da ailesi, paylaşımın niteliğine bağlı olarak tehdit, hakaret, kişilik haklarına saldırı, rahatsızlık vermek gibi nedenlerle savcılığa başvurabilir."
her böyle konu açılınca onlar şunlar deniyor ya merakımdan ölüyorum.ben de var mıyım acaba bu onlar bunlar arasında?Avukat Sevim sen misin?
Eğer değilsen hoşuna gitmese de en doğru yorumları onlar yapar. Hafızaları iyidir ve anlatılmayan alt metinleri yazdıklarından yakalarlar. Ve çoğu konuyla dalga geçilmiyor. Ama poposunun resmini atana da gül mü atalım?
Avukat Sevim sen misin?
Bilmem wahset team başkanına sormalı.her böyle konu açılınca onlar şunlar deniyor ya merakımdan ölüyorum.ben de var mıyım acaba bu onlar bunlar arasında?![]()
Niye arastiriyorsun peki sibersuclari?Avukat degilim :)
Avukat sevim baya erkek diliyle yaziyordu konu sahibi cok daha nahif ama sosyal deney yaptığını acikca belirtti gereksiz bir sosyal deney benceAvukat Sevim sen misin?
Eğer değilsen hoşuna gitmese de en doğru yorumları onlar yapar. Hafızaları iyidir ve anlatılmayan alt metinleri yazdıklarından yakalarlar. Ve çoğu konuyla dalga geçilmiyor. Ama poposunun resmini atana da gül mü atalım?
hımm anladımmm yok ben anca çırak olurum onlara
Niye arastiriyorsun peki sibersuclari?
Evet tarz farklı ama ilk konu olup direk belli bir kesime yönelik olunca bende bir acaba oldu.Avukat sevim baya erkek diliyle yaziyordu konu sahibi cok daha nahif ama sosyal deney yaptığını acikca belirtti gereksiz bir sosyal deney bence
Öncelikler şunu belirtmeliyim ki açılan konular, üyeler ve konulara yapılan yorumlar hakkında topik açmak yasaktır, bunun birkaç sebebi var ama en önemli sebeplerden 1 tanesi böyle topikler beraberinde tartışma getiriyor, 1 tanesi de site kurallarına uygun olduğu sürece konulara, yapılan yorumlara yönetimin bile müdahalesi söz konusu değilken üyelerin müdahale etmesi söz konusu olamaz.Mune Aslinda bu sorum en cok size. Dusuncenizi yazarsaniz cok sevinirim.