- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Bende öğrenemedim dahaDaha öğrenmedim temmuzun başı doktor randevum 13 haftalık oldum migde bulantim arım hafifliyor ama bu sabah Sarı sarı kustumneydi o anlamadım aralıkta olacak doğum inş sizin nasıl geçior ?
İlk bebeğin mi :)Dogum aralikta hamilelik fena degil kizim hamilelikten daha cok zorluyor:)12+3 de dr buyuk ihtimal kiz dedi degisecegini pek sanmiyorum cihaz 4d oldugu icin.saglikli bir surec gecirmek dilegi ile
İlk hamileleğinse o yüzdendir canım ilk de bende öyleydim bide kız çocuğunda çok bulantı olur derler :)Bende öğrenemedim dahabenim çok iyi geçiyor hiç bulantım falan olmadı :)
Ne mutlu sana yiyememekten vücut iflas etti bnde ama şimdi iyiyim daha
Aynen canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zaten hele bi onu kucağına al hayırlısıyla tüm çektiğin acıları unutursun Rabbim herkese evlat kokusu nasip etsin çok güzel birsey anlatılmaz yani annelik duygusuİlk hamileliğim canım Allahtan hayirlisi artık bakalım
Ikinciİlk bebeğin mi :)
Benim de ikinciIkinci
2buçuk yaş olacak benimki de aynı vala kök söktürüyo napacaz hiç bilmiyorum :)))Birinci ile arasinda ne kdr olucak benim kizim bana kok sokturuyo iyice bana sardi tam duzeldi derken iyice uctu:)
Mira koysana çok güzel bi isim benceBen 16 haftalık oldum kızım olacak ben isim konusunda kararsız kaldım yardım lütfen hamisler
Ay Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde oğlum olur :)Kızlar benimde bebişim erkek dedi doktor tabi değişmezse aralık başında doğum olucak ilk bebeğim ve çok şükür sıkıntısız geçiyo hamileliğim:)
İlk bebeğin kız mı canım inşallah gönlündeki olur kaç haftalıksın şuandaAy Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde oğlum olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?