Sinemyusuf Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 425 Emoji Skoru 124 Puanlar 103 23 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemyusuf #21 Plntgb .!.: İlk bebeğin kız mı canım inşallah gönlündeki olur kaç haftalıksın şuanda Genişletmek için tıkla... Evet canım ilk bebeğim kız 18+5günlüğüm şuan hastanedeyim bakalım cinsiyet gösterecek mi meraktan ölecem:)
Plntgb .!.: İlk bebeğin kız mı canım inşallah gönlündeki olur kaç haftalıksın şuanda Genişletmek için tıkla... Evet canım ilk bebeğim kız 18+5günlüğüm şuan hastanedeyim bakalım cinsiyet gösterecek mi meraktan ölecem:)
T tazeannecii Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 267 Emoji Skoru 67 Puanlar 98 Yaş 36 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemyusuf #22 Sinemugur .!.: Evet canım ilk bebeğim kız 18+5günlüğüm şuan hastanedeyim bakalım cinsiyet gösterecek mi meraktan ölecem:) Genişletmek için tıkla... Aaa göstermesi lazım artık ya:) ben 14 haftalıkken erkek dedi bana doktor öğrenebildin mi cinsiyeti canım
Sinemugur .!.: Evet canım ilk bebeğim kız 18+5günlüğüm şuan hastanedeyim bakalım cinsiyet gösterecek mi meraktan ölecem:) Genişletmek için tıkla... Aaa göstermesi lazım artık ya:) ben 14 haftalıkken erkek dedi bana doktor öğrenebildin mi cinsiyeti canım
Sinemyusuf Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 425 Emoji Skoru 124 Puanlar 103 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemyusuf #23 Plntgb .!.: Aaa göstermesi lazım artık ya:) ben 14 haftalıkken erkek dedi bana doktor öğrenebildin mi cinsiyeti canım Genişletmek için tıkla... Yok oturur vaziyette duruyor sıpa gösterme di yine
Plntgb .!.: Aaa göstermesi lazım artık ya:) ben 14 haftalıkken erkek dedi bana doktor öğrenebildin mi cinsiyeti canım Genişletmek için tıkla... Yok oturur vaziyette duruyor sıpa gösterme di yine
T tazeannecii Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 267 Emoji Skoru 67 Puanlar 98 Yaş 36 24 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemyusuf #24 Sinemugur .!.: Yok oturur vaziyette duruyor sıpa gösterme di yine Genişletmek için tıkla... Yaaa hayırlısı olsun canım benim
Sinemugur .!.: Yok oturur vaziyette duruyor sıpa gösterme di yine Genişletmek için tıkla... Yaaa hayırlısı olsun canım benim
Sinemyusuf Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 425 Emoji Skoru 124 Puanlar 103 25 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Sinemyusuf #25 Plntgb .!.: Yaaa hayırlısı olsun canım benim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah birdahaki Randevuma bol bol çukulata yiyecem gösterir belki:)
Plntgb .!.: Yaaa hayırlısı olsun canım benim Genişletmek için tıkla... Amin inşallah birdahaki Randevuma bol bol çukulata yiyecem gösterir belki:)