Merakk

Sylviapl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
97
14
88
31
Arkadaşlar bende 20 ocakta ameliyat olacağım ameliyat olanlar ya da bilgisi olanlar öncesinde yapılması gereken bir şeyler var mı? Mesela tuzu azaltmak ödemin az olmasında yardımcı oluyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:halay:

Dişlerini cok daha iyi fırçala bi süre fircalamakta zorlanıyorsun :D
Sigara kullanıyorsan bırakman yararlı olabilir okumussundur zaten
Şimdilik bunlar aklıma geldi sadece

Dişlerini cok daha iyi fırçala bi süre fircalamakta zorlanıyorsun :KK70:
Sigara kullanıyorsan bırakman yararlı olabilir okumussundur zaten
Şimdilik bunlar aklıma geldi sadece

Sigara kullanmıyorum ya evet yumuşak diş fırçası da zula da mevcut :halay: teşekkür ederimm :KK15:

Yanına krem vazelin vs. Aldın mı? Dudakların çok kuruycak tampon çıkana kadar. Birde bıyık kas aliyosan önceden almış ol onu da bi süre yaptırmaya korkabiliyosun :)

Yanına krem vazelin vs. Aldın mı? Dudakların çok kuruycak tampon çıkana kadar. Birde bıyık kas aliyosan önceden almış ol onu da bi süre yaptırmaya korkabiliyosun :)

Evett dudak nemlendiricisi alacaktım ama haklısın vazelin alıyım yaa evet o ne olacak bilmiyorum bi de benim kısa zamanda çıkarlar uzayacak artık :KK17: Üstüne bi de benim cildim sorunlu aşırı hassas çok korkuyorum bakalım artık :KK55:

Yaa tamam o zaman yüzün her yerine mi sürmem lazım çok bilgisizim bu konuda:KK42: 3 -4 gün önceden sürmeye başlarım

Yaa tamam o zaman yüzün her yerine mi sürmem lazım çok bilgisizim bu konuda:KK42: 3 -4 gün önceden sürmeye başlarım
kusura bakma şimdi gördüm:) yani bence evet her yerine sürebilirsin ama gözlerinn içine kaçması dikkat et:) burnuna alnına yanaklarını gözlerini koruyarak göz altı tarafına biraz daha aşağıdan sürmeni tavsiye ederim): dışarı çıkacağın zaman yüzünü güzelce yıka çünkü güneşte leke yapabilir. kış ama olsun :) sonuçta güneş var:)

kusura bakma şimdi gördüm:) yani bence evet her yerine sürebilirsin ama gözlerinn içine kaçması dikkat et:) burnuna alnına yanaklarını gözlerini koruyarak göz altı tarafına biraz daha aşağıdan sürmeni tavsiye ederim): dışarı çıkacağın zaman yüzünü güzelce yıka çünkü güneşte leke yapabilir. kış ama olsun :) sonuçta güneş var:)

Olur mu ne kusuru tamamdır teşekkür ederim alıp uygularım kesinlikle :)

Back
X