- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
benim oglum soldaydı hep :) yeni yeni kesfediyor sag tarafı :)sag erkk sola kız diyorlar ama bilemedim kçk cnm ya daha kaç haftalık allahım bağışlasın inşlh..
masallah size annesi. Ama pek kücük bebeğin gercekten :) Gerci ben 12. haftada öğrendim cinsiyeti ama bacak arasını yakalayabilmistik ultrasonda :)Tosbigim küçük evet ama tecrübeli annelerin belki bir fikri vardır Eki Görüntüle 1951793
Amin insallah. seni cok iyi anlıyorum bende öğrenmek icin ne kadar cırpındım :) bende meraklıyım. 12. haftada söyledi Dr'umuz ama 17.ci haftaya kadar hic kesin demedi. Rüyalarıma giriyordu son aylar :)10 haftalık teyzoslar.hani kimi durusundan soyluyor ya dedim belki sağolun Allah herkesin bebisine sağlık versin.
Neymiş peki seninki☺Amin insallah. seni cok iyi anlıyorum bende öğrenmek icin ne kadar cırpındım :) bende meraklıyım. 12. haftada söyledi Dr'umuz ama 17.ci haftaya kadar hic kesin demedi. Rüyalarıma giriyordu son aylar :)
Canim ben anne degilim hamilede degilim ama ilk baktigimda erkek diye hissettim ben :)Tosbigim küçük evet ama tecrübeli annelerin belki bir fikri vardır Eki Görüntüle 1951793
10 haftalık ortada diyebilirim ama sağa yakın herkes erkek diyorinşallah çok ugrastirmaz gosterir onumuzdeki haftalardasag erkk sola kız diyorlar ama bilemedim kçk cnm ya daha kaç haftalık allahım bağışlasın inşlh..
Çok tesekkur ederim herkes öyle diyor birde gobegim bu çıktı sorma herkes 6 aylık diyoCanim ben anne degilim hamilede degilim ama ilk baktigimda erkek diye hissettim ben :)
Masallah ona.Erkekmis. 12.haftada söylenen dogruymus. Ama gösterene kadar kendini bana yapmadıgını bırakmadı Fındık Bey :) 2 hafta 3 dr değiştirdim birisi görür diye, kordona bagdas kurmus oturuyormus diye hicbiri göremedi. Ne tatlılar yedim göstersin diye banamısın demedi, sonra 17.hafta randevumda "al" der gibi, actı kendini gösterdi, tam pes ediyordum :)))
Herşey gönlünce olsun canim çok güzel duygular bunlar darisi başıma artik :)Çok tesekkur ederim herkes öyle diyor birde gobegim bu çıktı sorma herkes 6 aylık diyo
Herşey gönlünce olsun canim çok güzel duygular bunlar darisi başıma artik :)
Amin canım inşallah :)inşallah en yakın vakitte hayirlisiyla bebisin olur.
Benim icime kız doğdubanada yorum yaparmısınız topiklerden cevap gelmyorr
cevremdekilere kız diyor hissıyat olarak ama snki ben ultrsnda erkek gbi gördüm doktorda gördü belki sölemedi ya sabırla beklicem 3 hafta daha :)Be
Benim icime kız doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?