- Konu Sahibi merakli_kiz
-
cnm hepsini güle güle kullan inşallah pembe puantiyeli yemek takımına bayıldım markası ne cnm nerden aldın
tatlım bişey sorucam bu resimleri nasıl ekledin ben ekleyince eklenti şeklindde çıkıyo
cevap verirsen sevinirim
canım insert image diye bi kutucuk var oraya tıklayarak ekledim...
ya bende niye yok inserte image ya şu resim yklemeyi beceremiyorum konu açmak istiyorum yaaaaaaaaaaaa
evet canım benim inşallah 15 temmuzda:)
Yaa ne kadar guzel herşeyin bayildim,.hepsbirbirinden şirin. Ya ben de mutfakta eğlenceli şylere o yüzden en çok.sebze soyacagini merak ettim nerden aldın onu acaba çok sirinhepsini mutlulukla kullanırsin inşallah cAnim sevgiler
herşey çok güzel canım güle güle kullan aynı gün ewleniyoruz :))) mutluluklar <3
canım benimmm çok teşekkür ederimmm:) o soyacak gondol marka canım ben herhangi bir markette rastladım ona hatta çeyizime ilk aldığım parçaydı o :)
ya ben de henuz hıcbır seyım olmamasına ragmen dogru durust boyle tatlı seylerı gorunce dayanamıyorum ıste, çeyızdekı buyuk parcalardan boyle kucuk sırın seyler daha cazıp gelıyo banayaa bende ıstıyorumm ben de ıstıyorumm ıstee:) marketlerede daha dıkkatlı bakıyım etrafıma bundan sonra
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel
cnm hepsi çok güzeller güle güle kullan o mavi yemek takımlarını nereden aldın?
güle güle kullanmak nasip etsin allah:) canım puantiyeli tabak takımını nerden kaça aldın acaba[/QU]
amin canım benimm... ben o takımı bekarken evime sıradan bir marketten almıştım canımmm..ama şimdi kütahta porselende bi benzerini gördüm :)
canım benim inanırmısın bende aynıyım daha ortada hiç bişeyim yokken peçete halkası almıştım arkadaşlarım çok gülmüşlerdi bana insana öyle şeyler gerçekten daha zevkli geliyor:)
güle güle kullanmak nasip etsin allah:) canım puantiyeli tabak takımını nerden kaça aldın acaba[/QU]
amin canım benimm... ben o takımı bekarken evime sıradan bir marketten almıştım canımmm..ama şimdi kütahta porselende bi benzerini gördüm :)
teşekkürler ay başında ilk işim kütahya proselene uğramak olacak :)
teşekkürler ay başında ilk işim kütahya proselene uğramak olacak :)
hep bu aybaşı yakıyor zaten bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?