Meraklı komşu meselesi

Kimse kimseyi başka birileriyle zorla görüştüremez, kapına bir şeyler getirdiklerinde kabul etmezsin, haliyle sende onlara bir şey götürmezsin olur biter.

Kimse kimseyi başka birileriyle zorla görüştüremez, kapına bir şeyler getirdiklerinde kabul etmezsin, haliyle sende onlara bir şey götürmezsin olur biter.
Ben bir şey götürmüyorum. Annemle gereksiz samimiyetlerine kızıyorum. Pandemiyle gel git olayı duruldu Allah’tan. Durduk yere fitne çıkarıyorsum gibi bakıyor annem olaya. Geleni kabul etmesem kıyamet kopar heralde

Ne gerek var ki
Canım isterse konuşurum, istemezse konuşmam.
vik vik hayatımı irdelemesine müsade etmem.Boşver sen bunları düşünme der gülüp geçerim.

siz boyle hassas olursaniz cok uzulursunuz, kek getir diye yalvarmadiginiza gore uzulmenize gerek yok.

Ne kadar iyi olursa olsun komsuculuk oynamayi ben de sevmiyorum. Annemler binada bi onda bi oburunde toplasip duruyolar. Cocuklugumdan beri hoslanmam. Calan zille iceri insan dalmasi fikri bana hep garip geldi. 9 yillik evliyim 4. Evimdeyim hic komsum.yok. eltimle ayni binada kv ile capraz binalardayiz. Kmse kmseyi arayip icazet almadan gitmez digerine. Insanlar nerde durmasi gerektigini bilmiosa sen durman gereken yerden az daha geride durmalisin ki anlasinlar. Sevmiyosan gorusme. Istemiosan tabaklari bos gonder. Eninde sonunda vazgececektir

Bireysel algılamayın..
Dedikoduya meraklı bir aile tiplemesi işte..
Mesafe koyun geçin, herşeye de yüzeysel cevap verin.

Birde bu komşu tiplemesinden bende var maalesef. Apartmana 3 yıl önce taşındı, biz ise 2 yıl sonra tanıştık. Totalinde iyi bi insan diyebiliriz ancak hergün hatta günde 2-3 kez görüşmek istiyor. Bunun mümkün olmadığını belirtmeme rağmen söylenmeye devam ediyor ama bu benim hiççç umrumda değil. İstediğini düşünüp konuşabilir, insanlar ben müsade ettiğim kadar girebilirler hayatıma.

Ben evlenmeden önce de annemin vardı böyle 2 komşusu zırt orda zırt annemde de ben muhatap olmazdım yani siz niye gidiyorsunuz ki ben hiç gitmezdim yani ne alaka. Onlar gelince de evdeysem bi hoşgeldiniz tamam

Mesafe kim olursa olsun şart. Bu mesleği veya elit görünmesiyle alakalıda değil tamamen karakter meselesi. Bu tipler her yerde karşılaştığım ve komşu olarakta aşırı sınandığım tiplerdir çok iyi bilirim Bunlar genelde kendi aile içinde hem mutsuz hem de dedikodu malzemelerinin azaldığı durumlarda karşı tarafı deşeler ve kendilerine eğlence ararlar. Sürekli evlilikten bahseden seni evlenmeye ikna etmeye çalışan insan senin iyiliğini düşünmez zaten beni tanımıyor etmiyor benim iyiliğimi düşünen mantıklı bir insan zaten hayırlısı olsun der geçer öyle derinlere girip çirkin esprilere vurdurup aslında aklındakileri dile getirmeye çalışmaz. Ben sevmiyorum sülalemi hayatımı sorgulayanları. Ha konu açılır bahsedersin kısa bi şekilde ama onlar roman çıkartıyor senin hayatından Ben ev sattım komşu yüzünden daha 5 ay oldu taşınalı kafamı yeni yeni dinliyorum ev alma komşu al dedikleri ve kötü komşu insanı mal sahibi eder dedikleri o kadar doğru ki. Keşke imkanım olsaydı ve zamların olmadığı zamana denk gelseydim 1 dönüm arsa almayı düşünüyordum yanımdaki komşuya ne kadar uzak o kadar iyi

Koparsa da, bir defa kopar.

Özel hayatı didikleyen meraklı komşu cidden insanı sıkıyor bezdiriyor. Ama benim, bir komşum vardı sizinki hafif kalır :)) hipnotizemi ediyoe nedir herkesin herşeyini bilirdi. Hatta ben unutmuştum birgün bir konu içinde başka semtte yşayan ablamın ne kadar kiredi ödediğini söylemişti bana ben şok. Mesafe iyidir. Uzak durun bunlatmaya devam ederler bı tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…