- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Ben artık hiç gitmiyorum. Görünce de merhaba deyip hemen uzaklaşıyorumGecmis olsun ozmaanen nefret ettiğim tiplerden.bendede var hic yüz vermiyorum.pes ettiler en son.sizede tavsiye ederim
Ben bir şey götürmüyorum. Annemle gereksiz samimiyetlerine kızıyorum. Pandemiyle gel git olayı duruldu Allah’tan. Durduk yere fitne çıkarıyorsum gibi bakıyor annem olaya. Geleni kabul etmesem kıyamet kopar heraldeKimse kimseyi başka birileriyle zorla görüştüremez, kapına bir şeyler getirdiklerinde kabul etmezsin, haliyle sende onlara bir şey götürmezsin olur biter.
Ne gerek var kiAlt katımızda ailemle arası orta halli, iyi de denilebilecek bir komşumuz var. Bu kadın benden 5 yaş falan büyük. Arasıra bizi çaya kahveye çağırıyor. Bazen yaptığı yemek ve tatlılardan bize de veriyor. Uzaktan gayet seviyeli, kendini bilen resmi de bir bayan. Bir ara neredeyse her gün ya bizi çağırıyordu ya da bize gelmek istiyordu. O sıra detaylı tanıma fırsatım oldu diyebilirim. Aileme bu geliş gidişlerin çok fazla olduğu ve beni daralttığını söyledim. Daraldığım nokta da şu bu kadar sık görüşmej hoş gelmiyor bana ve üstelik bazen görüştüğümüzde kocası da evde oluyordu. Kocası kendi halinde öyle gözü felfecir okuyan birisi değil. Beni asıl rahatsız eden bu komşumuz davetine gidince benim özel hayatımı kocasıyla birlikte sorgulamaya dalıyor ve anladığım kadarıyla yorum yapmayı özel hayat deşelemeyi seviyorlar. İkisi birlikte hatta bi biri bi biri, biri yok mu, işyerindende mi yok, vardır vardır gibi espriye vuruyorlar sonra yaş, çocuk bir yerlere bağlıyorlar. Tabi bütün bunlar konuşulurken ben kendimi çok kötü hissediyordum. O elit, resmi görünümün altında tamamen bambaşka insanlar var. Evliliği başarı sayan, evlenmeyenleri de tuhaf karşılayana bir aile. Bunu konuşmalarıyla çok net yansıtıyorlar. Kadının kocası kadın konularına da dalıyor. Ortak bir tanıdığımız hakkında kocası,güliz normal doğum mu sezeryan mı düşünüyor demişti. Neyse ki korona dönemiyle gelip gitmeler bitti. Şimdi çok nadir görüşülüyor. Yine bazen kek tatlı veriyor. Dün bir şeyler yapmış annemleri çağırdı. Ben bir bahaneyle gitmedim. Pasta kek ikram getirince düşündüklerim için kendimide suçlu hissediyorum,inanın ki gönüllülükle almıyorum kapıma getirmiş diye nezaketen almak durumunda kalıyorum. Ailem ben bıraksam yine samimi olacak kavga kıyamet resmi kalmalarına ikna ettim. Dışardan bakınca nasıl değerlendirirsiniz ?
siz boyle hassas olursaniz cok uzulursunuz, kek getir diye yalvarmadiginiza gore uzulmenize gerek yok.Alt katımızda ailemle arası orta halli, iyi de denilebilecek bir komşumuz var. Bu kadın benden 5 yaş falan büyük. Arasıra bizi çaya kahveye çağırıyor. Bazen yaptığı yemek ve tatlılardan bize de veriyor. Uzaktan gayet seviyeli, kendini bilen resmi de bir bayan. Bir ara neredeyse her gün ya bizi çağırıyordu ya da bize gelmek istiyordu. O sıra detaylı tanıma fırsatım oldu diyebilirim. Aileme bu geliş gidişlerin çok fazla olduğu ve beni daralttığını söyledim. Daraldığım nokta da şu bu kadar sık görüşmej hoş gelmiyor bana ve üstelik bazen görüştüğümüzde kocası da evde oluyordu. Kocası kendi halinde öyle gözü felfecir okuyan birisi değil. Beni asıl rahatsız eden bu komşumuz davetine gidince benim özel hayatımı kocasıyla birlikte sorgulamaya dalıyor ve anladığım kadarıyla yorum yapmayı özel hayat deşelemeyi seviyorlar. İkisi birlikte hatta bi biri bi biri, biri yok mu, işyerindende mi yok, vardır vardır gibi espriye vuruyorlar sonra yaş, çocuk bir yerlere bağlıyorlar. Tabi bütün bunlar konuşulurken ben kendimi çok kötü hissediyordum. O elit, resmi görünümün altında tamamen bambaşka insanlar var. Evliliği başarı sayan, evlenmeyenleri de tuhaf karşılayana bir aile. Bunu konuşmalarıyla çok net yansıtıyorlar. Kadının kocası kadın konularına da dalıyor. Ortak bir tanıdığımız hakkında kocası,güliz normal doğum mu sezeryan mı düşünüyor demişti. Neyse ki korona dönemiyle gelip gitmeler bitti. Şimdi çok nadir görüşülüyor. Yine bazen kek tatlı veriyor. Dün bir şeyler yapmış annemleri çağırdı. Ben bir bahaneyle gitmedim. Pasta kek ikram getirince düşündüklerim için kendimide suçlu hissediyorum,inanın ki gönüllülükle almıyorum kapıma getirmiş diye nezaketen almak durumunda kalıyorum. Ailem ben bıraksam yine samimi olacak kavga kıyamet resmi kalmalarına ikna ettim. Dışardan bakınca nasıl değerlendirirsiniz ?
Ne kadar iyi olursa olsun komsuculuk oynamayi ben de sevmiyorum. Annemler binada bi onda bi oburunde toplasip duruyolar. Cocuklugumdan beri hoslanmam. Calan zille iceri insan dalmasi fikri bana hep garip geldi. 9 yillik evliyim 4. Evimdeyim hic komsum.yok. eltimle ayni binada kv ile capraz binalardayiz. Kmse kmseyi arayip icazet almadan gitmez digerine. Insanlar nerde durmasi gerektigini bilmiosa sen durman gereken yerden az daha geride durmalisin ki anlasinlar. Sevmiyosan gorusme. Istemiosan tabaklari bos gonder. Eninde sonunda vazgececektirAlt katımızda ailemle arası orta halli, iyi de denilebilecek bir komşumuz var. Bu kadın benden 5 yaş falan büyük. Arasıra bizi çaya kahveye çağırıyor. Bazen yaptığı yemek ve tatlılardan bize de veriyor. Uzaktan gayet seviyeli, kendini bilen resmi de bir bayan. Bir ara neredeyse her gün ya bizi çağırıyordu ya da bize gelmek istiyordu. O sıra detaylı tanıma fırsatım oldu diyebilirim. Aileme bu geliş gidişlerin çok fazla olduğu ve beni daralttığını söyledim. Daraldığım nokta da şu bu kadar sık görüşmej hoş gelmiyor bana ve üstelik bazen görüştüğümüzde kocası da evde oluyordu. Kocası kendi halinde öyle gözü felfecir okuyan birisi değil. Beni asıl rahatsız eden bu komşumuz davetine gidince benim özel hayatımı kocasıyla birlikte sorgulamaya dalıyor ve anladığım kadarıyla yorum yapmayı özel hayat deşelemeyi seviyorlar. İkisi birlikte hatta bi biri bi biri, biri yok mu, işyerindende mi yok, vardır vardır gibi espriye vuruyorlar sonra yaş, çocuk bir yerlere bağlıyorlar. Tabi bütün bunlar konuşulurken ben kendimi çok kötü hissediyordum. O elit, resmi görünümün altında tamamen bambaşka insanlar var. Evliliği başarı sayan, evlenmeyenleri de tuhaf karşılayana bir aile. Bunu konuşmalarıyla çok net yansıtıyorlar. Kadının kocası kadın konularına da dalıyor. Ortak bir tanıdığımız hakkında kocası,güliz normal doğum mu sezeryan mı düşünüyor demişti. Neyse ki korona dönemiyle gelip gitmeler bitti. Şimdi çok nadir görüşülüyor. Yine bazen kek tatlı veriyor. Dün bir şeyler yapmış annemleri çağırdı. Ben bir bahaneyle gitmedim. Pasta kek ikram getirince düşündüklerim için kendimide suçlu hissediyorum,inanın ki gönüllülükle almıyorum kapıma getirmiş diye nezaketen almak durumunda kalıyorum. Ailem ben bıraksam yine samimi olacak kavga kıyamet resmi kalmalarına ikna ettim. Dışardan bakınca nasıl değerlendirirsiniz ?
Mesafe kim olursa olsun şart. Bu mesleği veya elit görünmesiyle alakalıda değil tamamen karakter meselesi. Bu tipler her yerde karşılaştığım ve komşu olarakta aşırı sınandığım tiplerdir çok iyi bilirimAlt katımızda ailemle arası orta halli, iyi de denilebilecek bir komşumuz var. Bu kadın benden 5 yaş falan büyük. Arasıra bizi çaya kahveye çağırıyor. Bazen yaptığı yemek ve tatlılardan bize de veriyor. Uzaktan gayet seviyeli, kendini bilen resmi de bir bayan. Bir ara neredeyse her gün ya bizi çağırıyordu ya da bize gelmek istiyordu. O sıra detaylı tanıma fırsatım oldu diyebilirim. Aileme bu geliş gidişlerin çok fazla olduğu ve beni daralttığını söyledim. Daraldığım nokta da şu bu kadar sık görüşmej hoş gelmiyor bana ve üstelik bazen görüştüğümüzde kocası da evde oluyordu. Kocası kendi halinde öyle gözü felfecir okuyan birisi değil. Beni asıl rahatsız eden bu komşumuz davetine gidince benim özel hayatımı kocasıyla birlikte sorgulamaya dalıyor ve anladığım kadarıyla yorum yapmayı özel hayat deşelemeyi seviyorlar. İkisi birlikte hatta bi biri bi biri, biri yok mu, işyerindende mi yok, vardır vardır gibi espriye vuruyorlar sonra yaş, çocuk bir yerlere bağlıyorlar. Tabi bütün bunlar konuşulurken ben kendimi çok kötü hissediyordum. O elit, resmi görünümün altında tamamen bambaşka insanlar var. Evliliği başarı sayan, evlenmeyenleri de tuhaf karşılayana bir aile. Bunu konuşmalarıyla çok net yansıtıyorlar. Kadının kocası kadın konularına da dalıyor. Ortak bir tanıdığımız hakkında kocası,güliz normal doğum mu sezeryan mı düşünüyor demişti. Neyse ki korona dönemiyle gelip gitmeler bitti. Şimdi çok nadir görüşülüyor. Yine bazen kek tatlı veriyor. Dün bir şeyler yapmış annemleri çağırdı. Ben bir bahaneyle gitmedim. Pasta kek ikram getirince düşündüklerim için kendimide suçlu hissediyorum,inanın ki gönüllülükle almıyorum kapıma getirmiş diye nezaketen almak durumunda kalıyorum. Ailem ben bıraksam yine samimi olacak kavga kıyamet resmi kalmalarına ikna ettim. Dışardan bakınca nasıl değerlendirirsiniz ?
Koparsa da, bir defa kopar.Ben bir şey götürmüyorum. Annemle gereksiz samimiyetlerine kızıyorum. Pandemiyle gel git olayı duruldu Allah’tan. Durduk yere fitne çıkarıyorsum gibi bakıyor annem olaya. Geleni kabul etmesem kıyamet kopar heralde
Özel hayatı didikleyen meraklı komşu cidden insanı sıkıyor bezdiriyor. Ama benim, bir komşum vardı sizinki hafif kalır :)) hipnotizemi ediyoe nedir herkesin herşeyini bilirdi. Hatta ben unutmuştum birgün bir konu içinde başka semtte yşayan ablamın ne kadar kiredi ödediğini söylemişti bana ben şok.Alt katımızda ailemle arası orta halli, iyi de denilebilecek bir komşumuz var. Bu kadın benden 5 yaş falan büyük. Arasıra bizi çaya kahveye çağırıyor. Bazen yaptığı yemek ve tatlılardan bize de veriyor. Uzaktan gayet seviyeli, kendini bilen resmi de bir bayan. Bir ara neredeyse her gün ya bizi çağırıyordu ya da bize gelmek istiyordu. O sıra detaylı tanıma fırsatım oldu diyebilirim. Aileme bu geliş gidişlerin çok fazla olduğu ve beni daralttığını söyledim. Daraldığım nokta da şu bu kadar sık görüşmej hoş gelmiyor bana ve üstelik bazen görüştüğümüzde kocası da evde oluyordu. Kocası kendi halinde öyle gözü felfecir okuyan birisi değil. Beni asıl rahatsız eden bu komşumuz davetine gidince benim özel hayatımı kocasıyla birlikte sorgulamaya dalıyor ve anladığım kadarıyla yorum yapmayı özel hayat deşelemeyi seviyorlar. İkisi birlikte hatta bi biri bi biri, biri yok mu, işyerindende mi yok, vardır vardır gibi espriye vuruyorlar sonra yaş, çocuk bir yerlere bağlıyorlar. Tabi bütün bunlar konuşulurken ben kendimi çok kötü hissediyordum. O elit, resmi görünümün altında tamamen bambaşka insanlar var. Evliliği başarı sayan, evlenmeyenleri de tuhaf karşılayana bir aile. Bunu konuşmalarıyla çok net yansıtıyorlar. Kadının kocası kadın konularına da dalıyor. Ortak bir tanıdığımız hakkında kocası,güliz normal doğum mu sezeryan mı düşünüyor demişti. Neyse ki korona dönemiyle gelip gitmeler bitti. Şimdi çok nadir görüşülüyor. Yine bazen kek tatlı veriyor. Dün bir şeyler yapmış annemleri çağırdı. Ben bir bahaneyle gitmedim. Pasta kek ikram getirince düşündüklerim için kendimide suçlu hissediyorum,inanın ki gönüllülükle almıyorum kapıma getirmiş diye nezaketen almak durumunda kalıyorum. Ailem ben bıraksam yine samimi olacak kavga kıyamet resmi kalmalarına ikna ettim. Dışardan bakınca nasıl değerlendirirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?