komşuluk ilişkilerim hakkında kısa (!) özet:
sonbaharda taşındım bu apartmana üst komşum birkaç kez geldi bir kere ben kargomu almaya gittim iyi hoş fakat sitemkar:) yoğunluğumu anlattım hak verir gibi oldu ama artık bana pasta getirmiyor
alt komşum yaşlı bir teyze, torun torba hergün evinde apartman yıkılıyor bende de çocuk var diye ses etmiyorum ama misafirlerin geceyarısı evden bir gidişi var, çocuğum üç kez uykudan uyandı gürültüden

teyze ben taşınmadan önce hakkımda epey bir alan araştırması yapmış ama bir selamını almadım.
en tuhafı karşı komşum
benden birkaç hafta sonra taşındı, başka şehirden geldiği için evini temizlemeye gönderdiği abla benden toz bezi de dahil birçok araç gereç aldı ben de yeni taşınanzede olduğum için ihtiyaçları ölçüsünde istediklerinin yanı sıra sandalyesinden küçük tüple çaydanlığa kadar malzeme verdim. Kadın taşındıktan sonra malzemeleri çocuklarıyla ve eşiyle taksit taksit gönderdi.
aylardır çöp çıkarırken misafir uğurlarken karşılaşıyoruz ben bir selam vereyim diyene kadar kadın gözden kayboluyor bir gün de apartmana ondan sonra girdim bana baktı ağzımı açtım konuşayım başını çevirip gitti. tuhaf bir abla.
eminim benim de epey dedikodum yapılıyor ama umursamıyorum. eve girdiğim yok evde olduğum nadir zamanlarda gürültüden ne uyuyabiliyorum ne de bir film izleyip keyif yapabiliyorum.
bu işin çözümü:
kesinlikle müstakil ev. komşuluk bana göre değil.
gözüme bir triplex kestirdim eşim araştırmış fiyatının 700 bin olduğunu söyledi
diyorum ki şevketcim daha ne bekliyorsun birazcık zimmetine para geçir hadi be canım

imza: ferhunde