- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
- Konu Sahibi yaqmurr001
-
Bu kadar merak ediyorsan bence gitmelisin
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde adetime 12 gün vardı daha
Çok önceden hissettiklerimle hamile olduğumu anlamıştım
Aynı şekilde göğüs ucu hassasiyeti vardı ve kasık-bel ağrısı
Ve tahminimde doğru çıktı ,umarım seninde tahminlerin doğru çıkar
beni çok heycanlandırdın karar verdim gidiyorum çıkmazsada üzülmiycem en azından merakım gider suan sağ ayagım cok agrıyor adet olcakmısım gibi bende hissediyorum ama yanlışta olabilir inş senin gibi erkenden ogrenirim inş hamileyidir dua et benim için güzel haberlerle geliyim
Canım inşallah,Allah kalbine göre versin
Hamile değilsen de sakın üzülme,
Daha yeni başladın,önünde uzun geceler var
Dualarım seninle
ögrendiğinde ne kadarlık hamileydin
4-5 günlük bişey daha çok yeni demişti doktorum :)
Beta hcg nin yükselmesini beklemeliyiz de demişti
Çünkü belli bi seviyeye kadar katlanmak zorundaymış
Zaten normal bi hamilelikse katlanıyor bir haftada falan ulaşıyor istenen rakama
bence çok erken hava şartlarındandır okadar hemen belli olmaz derim ben benim adetime 2 gün var benki yeni yeni bunları hissediyorum. üşütmede olabilir.. vede yumurta çatlarkende kasıklarda göğüste ağrı yapabilir.
ewt yumurtlama günümdü ama gecen aylar bukadar anlamamıştım yumurtlama günümü bu ay değişikti tabi psikolojikte olabilir umarım hamile kalmışımdır
Tatlım çok acelecisin bence sabretmelisin... Ben gebeliğimi olması muhtemel regl günüm geciktiğinden bir hafta sonra evde test yaparak öğrenmiştim. Bazen psikolojik olarak da hamilelik belirtileri varmış gibi geliyor. Umarım gönlündeki muradın olur. Eğer hamile değilsen bir dahakine rahat davranmaya ve fazla kafana takmamaya çalış oldu mu?
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
kız 3 ayda hamile kalmak için uğraşıyo musun :) evliliğin tadını çıkartın azcık be :) valla benimde nerdeyse 3 aydır bi belim ağrıyo evlendim böle oldu üşütmekden de olabilir hemen hamileliğe yorma ben gibi üzülürsün sonra
İliski nisanlilik donemi uzundu canim 3yil malesf gebelge yordm we uzuldm ble
ben sana dedim
ben her ay acaba mı diye soruyorum sonra yok bişi :) üzüldüğümle kalıyorum
evlenince dikkat etmek lazım ayaklarına corap giy kendini sıcak tut gece yatarken üzerini ört ıslak saçla gezme sıcak tutmaya çalış kendini önümüz kış malum hamile kalmak istiyosan çok dikkat et kendine ama üzülme ya kıyamam ben sana
Canım test yaptırmışsın,olumsuz diye düşünmek için erken
Allah büyük hiç belli olmaz
Benimki erken belli oldu ama belki kişiye göre değişiyordur
Gerçekten olumsuzsa da dünyanın sonu değil
Bu arada beta hcg kaç çıktı merak ettim
Canım adetine 11 gün varken adet belirtileri yaşaman pek normal değil
Hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?