meraktan catlıycam yardımmm

ögrendiğinde ne kadarlık hamileydin

Canım inşallah,Allah kalbine göre versin
Hamile değilsen de sakın üzülme,
Daha yeni başladın,önünde uzun geceler var
Dualarım seninle

ögrendiğinde ne kadarlık hamileydin

4-5 günlük bişey daha çok yeni demişti doktorum :)
Beta hcg nin yükselmesini beklemeliyiz de demişti
Çünkü belli bi seviyeye kadar katlanmak zorundaymış
Zaten normal bi hamilelikse katlanıyor bir haftada falan ulaşıyor istenen rakama

yaaaa ne güzel erkenden belli olmuş genelde belli olmuyor olsunda bi günlük olsun beklerim ben yükselmesini:)

Tatlım çok acelecisin bence sabretmelisin... Ben gebeliğimi olması muhtemel regl günüm geciktiğinden bir hafta sonra evde test yaparak öğrenmiştim. Bazen psikolojik olarak da hamilelik belirtileri varmış gibi geliyor. Umarım gönlündeki muradın olur. Eğer hamile değilsen bir dahakine rahat davranmaya ve fazla kafana takmamaya çalış oldu mu?

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

ben bile çok heyecanlandım.

ALLAH (cc) hayırlı zamanda hayırlı olanı gönlünüze göre versin inş.

Aldim az once hamile deglm kismet erken yaptirdm ama testi zatn hayirlsi olsun diyip zamana birakiyorum

bence çok erken hava şartlarındandır okadar hemen belli olmaz derim ben benim adetime 2 gün var benki yeni yeni bunları hissediyorum. üşütmede olabilir.. vede yumurta çatlarkende kasıklarda göğüste ağrı yapabilir.

Dogru soluyosun canim cok aceleci dawrandim ama zamana birakiyorum artik inş sen hamişsindr

ewt yumurtlama günümdü ama gecen aylar bukadar anlamamıştım yumurtlama günümü bu ay değişikti tabi psikolojikte olabilir umarım hamile kalmışımdır

kız 3 ayda hamile kalmak için uğraşıyo musun :) evliliğin tadını çıkartın azcık be :) valla benimde nerdeyse 3 aydır bi belim ağrıyo evlendim böle oldu üşütmekden de olabilir hemen hamileliğe yorma ben gibi üzülürsün sonra

Dogru diyosun cok acele ettim 11gun war daha yukarda bi arkadas 12gun warken ogrenince bi ihtimal diye yaptrdm

İliski nisanlilik donemi uzundu canim 3yil malesf gebelge yordm we uzuldm ble

İliski nisanlilik donemi uzundu canim 3yil malesf gebelge yordm we uzuldm ble

ben sana dedim

ben her ay acaba mı diye soruyorum sonra yok bişi :) üzüldüğümle kalıyorum

evlenince dikkat etmek lazım ayaklarına corap giy kendini sıcak tut gece yatarken üzerini ört ıslak saçla gezme sıcak tutmaya çalış kendini önümüz kış malum hamile kalmak istiyosan çok dikkat et kendine ama üzülme ya kıyamam ben sana

sendemi istiyosun inş olur kaç aydır istiyosunuz kendime iyi bakıyorum ama bilmiyorum nedir bu agrı belimde kasıgımda hala var zamana bıraktım artık dersimi aldım bikere hayırlısı olsun

Canım test yaptırmışsın,olumsuz diye düşünmek için erken
Allah büyük hiç belli olmaz
Benimki erken belli oldu ama belki kişiye göre değişiyordur
Gerçekten olumsuzsa da dünyanın sonu değil
Bu arada beta hcg kaç çıktı merak ettim
Canım adetine 11 gün varken adet belirtileri yaşaman pek normal değil
Hayırlısı diyelim

ewt yaptırdım canım cıkmadı beta hcg 0.1 cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…