meraktan catlıycam yardımmm

zaten hala umudum var adetimi bekliycem:)

Ya kizlar yumurtlama gununu nasi biliyorsunuz? Biri bana aciklasin lutfen bende gecen ay basladim ve hamileyim zannetim sendeki belirtiler bendede vardi. regal olmadan 1,5 hafta once dedim allah tuttu. Bugun regal oldum. Baya morelim bozuldu

ya kizlar yumurtlama gununu nasi biliyorsunuz? Biri bana aciklasin lutfen bende gecen ay basladim ve hamileyim zannetim sendeki belirtiler bendede vardi. Regal olmadan 1,5 hafta once dedim allah tuttu. Bugun regal oldum. Baya morelim bozuldu

reglin düzenliyse ovülasyon tarihin normalde regl olduktan sonraki 15 gün sonrasında başlar regle kdr devam eder (REGL OLACAĞIN HAFTA HARİÇ ÖZELLİKLE 15 GÜN SONRA 3-4 GÜN) . Işte bu arada yumurtlama olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
reglin düzenliyse ovülasyon tarihin normalde regl olduktan sonraki 15 gün sonrasında başlar regle kdr devam eder (REGL OLACAĞIN HAFTA HARİÇ ÖZELLİKLE 15 GÜN SONRA 3-4 GÜN) . Işte bu arada yumurtlama olur..

saol canım yorumun için adetim düzenli yumurtlama günlerimide takip ediyorum sürekli az önce wcye gittiğimde pembemsi bi kan geldi akıntı şeklindeydi yerleşme kanaması olabilirmi adetime 9 gün var

Ya kizlar yumurtlama gununu nasi biliyorsunuz? Biri bana aciklasin lutfen bende gecen ay basladim ve hamileyim zannetim sendeki belirtiler bendede vardi. regal olmadan 1,5 hafta once dedim allah tuttu. Bugun regal oldum. Baya morelim bozuldu

en kolayı netten hesapla canım kadınlar kulübündede var yumurtlama günü hesaplama ben hesapladım

canım gnaydın uyandıgımda wcye gittiğimde pembemse akıntı gibi kan geldi bu yerleşme kanaması olabilirmi

bi fikri olan yokmu adete 9 gün var sabah wcye gittiğimde pembemsi kan geldi akıntı seklindeydi az önce yine gittim tekrar geldi yerleşme kanaması olabilirmi

yagmur ins öyledir.ama hayal kırıklgggı olmasın diye kesiin diyemeyiz söyle birsey varki ben adet günümde bahsettigin akıntıdan geldi adet oldum sandım ama ertesi gün devam etmedi alıma gelmedi hamilelik olacagı.geckince testyaptım belirsiz de olsq ikinci cizgi cikmisti sonra kan testi yaptıdgımızdada sonuc dogruydu ama erken bile olsa simdi beta hcg den belli oluyor aslında.hayırlısı olsun

yagmur birde ögrrndikten bir hafta sonra ds yerlesme lekeleri oldu birax yatmak gereir o duruda kese yerlesirke oluyormud bunlar.ne yazıkkiadet olma belirtileryle hamilelik hemen hemende aynı.ama sasirmisti yani adet old.snmıstım sonra kesilip br hafta sonra lekeler baslaması.güzel hbrler ver ins.

ben yerleşme kanaması oldugunu düşünüyorum ama hayırlısı umarım hayal kırıklıgı olmaz dun yaptırdım zaten kan testi çıkmadı dün 10 gün vardı ama adetime erken yaptırdım cıkmaması normal

sağ kasıgımda belimde agrı devam ediyo bacagımada vuruyo bıraz adet olcakmısım gibi adetlerim düzenlidir ama hep 9 gün var daha

Canım olabilir de olmayabilir de ,inşallah bize müjdeli haberler verirsin
Valla senden çok ben meraklanır oldum
kk ya girer girmez senin konuna bakıyorum

8 gün kaldı bende cok sabırsızlanıyorum ama beklemek ne zormus geçniyo sankı bi öğrenseydim hayırlısıyla

gün geçtikçe belirtilerde çoğalıyo ümitleniyorum inş boşa cıkmaz ama yerleşme kanamam geldi bence daha önce böle bişi olmamıstı hiç halsizlkte var ayaga kalkasım yok

Canım benim düşünme artık bunları
Başka şeylerle meşgul ol
Eğer olumsuz çıkarsa üzülürsün
Zamana bırak

merhaba
benim adetim de 2gün gecikti . kasık agrısı,ara ara hafif peseteye gelen kahverengı akıntı,bel agrısı,üşüme, yemekten sonra mide bulantısı var ama bugun yaptırdıgım kan testı 0 cıktı. acaba erken mi yaptırdım? 3 4 gun sonra yenılesem bı degısıklık olur mu? adetım duzenlıydı hıc boyle gecıkme olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…