Bakması birşeyler hissetiği anlamına gelmez insanoğluyuz hepimiz merak denilen bir olay var merakından bakmışta olabilir bu kadar takıntılı olmayın bence adamı da darlamayın
Üçüncü şahiz isimleri evinize katmayın böyle konular evinizde geçmesin normalleşmesin. Merak etmekle kalın. Konuşmanın devamı nereye varir bilinmez. Eşinizin aklı o kızda olsa siz bunu hissederdiniz. Merak edip bakmıştır.
Nesini sorcan allasen
Göz bu bakar ister istemez
Öyle çok dikkatli süzmüyorsa ve eşinin sevgisine inancın tamsa kuruntu yapma
Ha oldu ki önünüzden geçti ikiniz de baktınız "hayatım şöyle bi baktım da sen beni alarak hayatında zevk sahibi olmuşsun resmen. Eskide kalan tercihlerin neymiş öyle resmen görüntü kirliliği hahah" diyip kızın varsa bile adamın gözünde 0.000001 değerini gömmesini sağlarsın
Heyecan ariyosunuz sanirim iki gun sonra kocama bunu sordum haksiz miyim evden gitti falan diye konu acarsiniz. Evlenmis sizinle akli kalsa bi sekilde onunla evlenirdi ya da beklerdi kimseyle evlenmezdi. Huzurla devam ettirmek varken suyu niye bulandirmak istiyosunuz ki gereksiz bence
Essegin aklina karpuz kabugu sokma derim Eskiden bir hafta gorustugum biri vardi onu gorunce donup bende soyle bi baktim yani. Aklim mi kaldi? Yoo.. sadece tanidik bir yuz yani digerleri gibi. Kocami da cok seviyorum aklim fikrim de o yani. Yanlis seyler dusunup kafani bulandirma hele kocana hic dillendirme