Erkek arkadaşımın kumar oynamasını öğrendim

bi akrabam kumar yuzunden bosanma asamasina geldi birbirlerine kor kutuk asik olmalarina ragmen. bir ev parasi borc yaptilar allahtan en son aileler birlesip kapattilar da sorun kalmadi bence uzaklas zaten yeniymis

Tatlı kızsın burcun akrep mi 😂 dobralık ordan geliyor bence. Zaten öyle yapıcam kendime değer veriyorum kimseye söylemek istemediğim için size sordum
sanirim bu banaydi :) hayir yengec. psikolojini anliyorum 1 aylik iliskide olsa birakmak zor biliyorum ama iliski 5 aylik oldugunda ve sen hala kumar oynadigini ogrendiginde daha zor olacak o yuzden manipulasyonlarina asla kanma, iletisimi tamamen kes ve kendini bu andaval icin suclama her koyun kendi bacagindan asilir birak

sanirim bu banaydi :) hayir yengec. psikolojini anliyorum 1 aylik iliskide olsa birakmak zor biliyorum ama iliski 5 aylik oldugunda ve sen hala kumar oynadigini ogrendiginde daha zor olacak o yuzden manipulasyonlarina asla kanma, iletisimi tamamen kes ve kendini bu andaval icin suclama her koyun kendi bacagindan asilir birak
Evet evet sanaydı. Ben ayrıldım zaten sadece düşünce merak ettim teşekkür ederim sisi

Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Bacım belasız başına belamı arıyorsun. Ayrıl gitsin kumar oynayan adama güvenip ailemi kuracaksın. Daha 4 aylık bir ilişki çabuk unutursun

Ya tamam bu kadar aşağılamaya gerek yok ben zaten ayrıldım Allah düşürmesin kimseyi kumar kötü alışkanlık tabiki ama örnek olmadı çevremde dedim ya kredi kartı bile kullanmıyorum gerçeği biliyorum bende birde sizden duymak istedim. Ne kadar aşağılayıcı konuşmalar yapıyorsunuz anlamış değilim
Aşağılama nerede açıkça belirtin bende öğreneyim.... Çevrenizde olmaması ne kadar kötü olduğunu bilmemeğe bahane değildir .Ülkemizde savaş yok mesela ama ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyoruz.Büyüğünüz olarak fikir veriyorum bu kadar dünyadan habersiz yaşamayın. Alıcıları açın..... Bu ülkede kadın olmak çok zorken bir de kendi elimizle hayatı daha da zorlaştırnayalım değil mi???

Evlenirsen çok acı çekersin. Evini barkını satar bu sefer de bunun için konu açarsın. Ayrılmalısın. Huyundan vazgeçemiyor vazgeçmezde aile sorunu olan, maddi sıkıntıları olan bi tek kendisi değil herkes kumar oynasın o zaman. Aman diyim aşk sevgi diyerek başını yakma.

Aşağılama nerede açıkça belirtin bende öğreneyim.... Çevrenizde olmaması ne kadar kötü olduğunu bilmemeğe bahane değildir .Ülkemizde savaş yok mesela ama ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyoruz.Büyüğünüz olarak fikir veriyorum bu kadar dünyadan habersiz yaşamayın. Alıcıları açın..... Bu ülkede kadın olmak çok zorken bir de kendi elimizle hayatı daha da zorlaştırnayalım değil mi???
Haklısınız dedim ya sizden de duymak daha doğru geliyor

Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Verilmiş sadakanız varmış ki yıllarınızı kaybetmeden,nişanlanmak veya evlenmek gibi ciddi bir yola girmeden görmeniz gerekeni görmüşsünüz.Size ne söylediyse hepsi bahane.Aileye yetişmenin yolu kumar değildir.Ayrıca babası hayattayken de oynamış ki.Bir kere yapan bir daha yapar.Burada kumarla ilgili bir sürü konu var.Açıp okuyun boş bir vaktinizde.Bu ilişkiyi derhal bitirmelisiniz.

2 gündir sürekli okuyorum ve kendim de soru sormam için şuan açtım bağımlılık ne boyutta onu bilmiyorum. Bırakmıyor beni suçluyor en ufak hatada beni bırakıyorsun söz diyor
Sebebi olduğun durumun mağduru gibi davranmaya manipülasyon denir.Sizi manipüle etmeye çalışıyor,olmayın.

sihirli güçlerin yoksa ayrıl , 4 ayda leyla olacak kadar da iradesiz olma lütfen.

4 aylık ilişki için fazla anlam yüklemişsin.
Böyle bir adam için yok seviyorum yok çok aşığım deyip yola devam edersen hata edersin.

Kaç kaç kaç.

Bu öyle bitti bıraktım diye bı durum değil.
Ömrünü bitirir yol yakinken kaç kurtul.

Millet birini bulup flört edemez, böyle tiplere de denk geliyor arkadaş, inşallah yangından mal kaçırır gibi evlenip çocuk mocuk yapmazsin.

Ayrıl. Düzelmeyecek. Sende biliyorsun. Arsayı kumar için satacağına ailesi için satsaydı bahane.
Arkadaşımın eşi 3.kez başladı çocuğu olduğu için hep affetmişti ama boşanma davası açtı şimdi çok şükür.

2 gündir sürekli okuyorum ve kendim de soru sormam için şuan açtım bağımlılık ne boyutta onu bilmiyorum. Bırakmıyor beni suçluyor en ufak hatada beni bırakıyorsun söz diyor
Afedersin de kumar borcu yüzünden bir gün seni de bilmem ne yapar, umarım anlamışsındır.

Şerefinden, namusundan olmak istemiyorsan ayrıl yoksa devam.

Kaç kaç kaç.

Bu öyle bitti bıraktım diye bı durum değil.
Ömrünü bitirir yol yakinken kaç kurtul.

Millet birini bulup flört edemez, böyle tiplere de denk geliyor arkadaş, inşallah yangından mal kaçırır gibi evlenip çocuk mocuk yapmazsin.
Ahahahahhaja ya iyi misiniz siz tabi evlendim hemen 4 ayda hamileyim bir de 😂😂

Back
X