Erkek arkadaşımın kumar oynamasını öğrendim

of abart 4 aylik iliskide neyin caresizligi? kitlikta miyiz erkek mi kalmadi dunyada kumar bagimlisi besleyeceksin? git kedi kopek besle bi faydan olsun
Ben çaresiz değilim sadece hiç çevremde oynayan yok ne denli tehlikeli onu merak ettiğim için sordum yorumu düzgün cevaplarsanız sevinirim biraz üslup

Ben çaresiz değilim sadece hiç çevremde oynayan yok ne denli tehlikeli onu merak ettiğim için sordum yorumu düzgün cevaplarsanız sevinirim biraz üslup

caresizim yazan sensin ben degilim. ayrica 27 yasinda birinin kumarin ne ‘denli’ tehlikeli oldugunu bilmemesi garip.

Bende onu anlayamıyorum hep mi manipülasyon etme derdinde
Manipüle olmayın o zaman..... Kumar,içki ,sigara,ihanet,cimrilik vb kırmızı çizginiz yok mu? Ooo!!!!oyna canım kuru ekmeğe talim etmeye hazırım öyle seviyorum,kredi çeket kumar borcunu öderim,kapıma gelsin alacaklılar ,yolumu kessinler sıkıntı değil sevgin ve aşkım yeter diyorsan devam ....

caresizim yazan sensin ben degilim. ayrica 27 yasinda birinin kumarin ne ‘denli’ tehlikeli oldugunu bilmemesi garip.
Çevremde hiç oynayan yok oynamadım bu kadar sürükleyici mi değil mi onu sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsiniz sinsicom 😊 yinede yorumun için teşekkür ederim kendime getirdi

Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Hiç oynamasan da biliyosun işte bataklık sakın bulaşma bırak kendi kendini batırsın her babasını kaybeden maddi sıkıntı yaşayan kumar mı oynuyor kumarbaz avuntusu işte

Fanusta büyümediyseniz bu yaşa kadar, kumarın nasıl kötü bir alışkanlık olduğunu bilirsiniz Hiç mi haber okumuyor, sosyal platformlara bakmıyor,dizi film izlemiyorsunuz?Kumar yüzünden boşanan,intihar eden eşini satan duymadınız mı pesss!!!!

2 gündir sürekli okuyorum ve kendim de soru sormam için şuan açtım bağımlılık ne boyutta onu bilmiyorum. Bırakmıyor beni suçluyor en ufak hatada beni bırakıyorsun söz diyor
Zorlama tatlım bırak gitsin..

Kumarın sonu yok bahanesi çoktur. Çünkü bu bir bağımlılık..

Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Kumar oynayan bırakamaz. Bırakacağım, bıraktım gibi laflar da manipülasyon içindir.

Fanusta büyümediyseniz bu yaşa kadar, kumarın nasıl kötü bir alışkanlık olduğunu bilirsiniz Hiç mi haber okumuyor, sosyal platformlara bakmıyor,dizi film izlemiyorsunuz?Kumar yüzünden boşanan,intihar eden eşini satan duymadınız mı

Fanusta büyümediyseniz bu yaşa kadar, kumarın nasıl kötü bir alışkanlık olduğunu bilirsiniz Hiç mi haber okumuyor, sosyal platformlara bakmıyor,dizi film izlemiyorsunuz?Kumar yüzünden boşanan,intihar eden eşini satan duymadınız mı pesss!!!!
Ya tamam bu kadar aşağılamaya gerek yok ben zaten ayrıldım Allah düşürmesin kimseyi kumar kötü alışkanlık tabiki ama örnek olmadı çevremde dedim ya kredi kartı bile kullanmıyorum gerçeği biliyorum bende birde sizden duymak istedim. Ne kadar aşağılayıcı konuşmalar yapıyorsunuz anlamış değilim

Çevremde hiç oynayan yok oynamadım bu kadar sürükleyici mi değil mi onu sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsiniz sinsicom 😊 yinede yorumun için teşekkür ederim kendime getirdi
hemcinslerimin gotu boklu erkekler icin boyle tantanalara girmesine katlanamiyorum. genceciksin eminim cok da guzelsindir ne isin var kumar oynayan herifle? bagimlilik oyle basite indirgenecek bir sey degil ve sadece madde icene bagimli denmez. fazla empati kendine ihanettir unutma. burada sert ve net yorum yapmadikca cogu kisi hala olaya empati yapmaya, sucluya sempati gelistirmeye devam ediyor cunku. 4 aylik bir iliski canini sikmaya degmez sevgi dedigimiz sey gelir gecer sevgin vaktin kiymetli o adamin neden kumar oynadigiyla, kumar bagimliginin gecip gecmeyecegiyle ilgili dusunerek o degerli vaktini hic etme, sinsicom da yaraticiymis :)

Tatlı kızsın burcun akrep mi 😂 dobralık ordan geliyor bence. Zaten öyle yapıcam kendime değer veriyorum kimseye söylemek istemediğim için size sordum

Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl
Ortalıkta evlilik yok bişey yok. Devam ederseniz hem kendinize hemde ilerde doğacak olan çocuklarınıza haksızlık etmiş olursunuz.Aşkından leyla oldum diyorsanız devam edin tabi

Bizim bir akrabaginin kardesi kumar bagimlisiydi. Ögretmendi. Gözü ne isini ne esini nede iki cocugunu gördü. Tüm sülaleye borc yapti hem kendisi hem onun adina lardesi. Baska borclari bilmiyorum. En son bilgim esinin bosanip cocuklari da götürmesi, cünkü hep devam etti. Isini de kaybetti. Demek istedigim: Kumarin uyusturucudan farki yok bagimlilik konusunda. Yok etme etkisi de büyük. Aman uzak dur. Basta hep bir iki oynuyorum diye gecistiriyorlar, ama hic öyle olmuyor

Back
X