- 9 Ağustos 2025
- 212
- 644
- 18
- 23
- Konu Sahibi mihricansu
of abart 4 aylik iliskide neyin caresizligi? kitlikta miyiz erkek mi kalmadi dunyada kumar bagimlisi besleyeceksin? git kedi kopek besle bi faydan olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu anlayamıyorum hep mi manipülasyon etme derdindeErkekler kadınların en ufak hatasında konuşma fırsatı bile veremeden terk ediyor. Ayrıca kumar oynamak ufak bir hata değil.
Bende onu anlayamıyorum hep mi manipülasyon etme derdinde
Ben çaresiz değilim sadece hiç çevremde oynayan yok ne denli tehlikeli onu merak ettiğim için sordum yorumu düzgün cevaplarsanız sevinirim biraz üslupof abart 4 aylik iliskide neyin caresizligi? kitlikta miyiz erkek mi kalmadi dunyada kumar bagimlisi besleyeceksin? git kedi kopek besle bi faydan olsun
Ben çaresiz değilim sadece hiç çevremde oynayan yok ne denli tehlikeli onu merak ettiğim için sordum yorumu düzgün cevaplarsanız sevinirim biraz üslup
Ayrıldım zaten öğrendiğim gibi sadece merak ettiğim için sormak istedimAllah karşınıza erken çıkartmış, şükredin. Yapılacak bir şey yok. Daha da işler karışmadan ayrılın.
Manipüle olmayın o zaman..... Kumar,içki ,sigara,ihanet,cimrilik vb kırmızı çizginiz yok mu? Ooo!!!!oyna canım kuru ekmeğe talim etmeye hazırım öyle seviyorum,kredi çeket kumar borcunu öderim,kapıma gelsin alacaklılar ,yolumu kessinler sıkıntı değil sevgin ve aşkım yeter diyorsan devam ....Bende onu anlayamıyorum hep mi manipülasyon etme derdinde
Çevremde hiç oynayan yok oynamadım bu kadar sürükleyici mi değil mi onu sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsiniz sinsicomcaresizim yazan sensin ben degilim. ayrica 27 yasinda birinin kumarin ne ‘denli’ tehlikeli oldugunu bilmemesi garip.
Ayyy bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten. Kimse değişmiyor. Ben bunu çok acı bir şekilde öğrendimAyrıldım zaten öğrendiğim gibi sadece merak ettiğim için sormak istedim
Hiç oynamasan da biliyosun işte bataklık sakın bulaşma bırak kendi kendini batırsın her babasını kaybeden maddi sıkıntı yaşayan kumar mı oynuyor kumarbaz avuntusu işteHerkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Fanusta büyümediyseniz bu yaşa kadar, kumarın nasıl kötü bir alışkanlık olduğunu bilirsiniz Hiç mi haber okumuyor, sosyal platformlara bakmıyor,dizi film izlemiyorsunuz?Kumar yüzünden boşanan,intihar eden eşini satan duymadınız mı pesss!!!!Ben çaresiz değilim sadece hiç çevremde oynayan yok ne denli tehlikeli onu merak ettiğim için sordum yorumu düzgün cevaplarsanız sevinirim biraz üslup
Zorlama tatlım bırak gitsin..2 gündir sürekli okuyorum ve kendim de soru sormam için şuan açtım bağımlılık ne boyutta onu bilmiyorum. Bırakmıyor beni suçluyor en ufak hatada beni bırakıyorsun söz diyor
Kumar oynayan bırakamaz. Bırakacağım, bıraktım gibi laflar da manipülasyon içindir.Herkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl bataklık bilmiyorum
Fanusta büyümediyseniz bu yaşa kadar, kumarın nasıl kötü bir alışkanlık olduğunu bilirsiniz Hiç mi haber okumuyor, sosyal platformlara bakmıyor,dizi film izlemiyorsunuz?Kumar yüzünden boşanan,intihar eden eşini satan duymadınız mı
Ya tamam bu kadar aşağılamaya gerek yok ben zaten ayrıldım Allah düşürmesin kimseyi kumar kötü alışkanlık tabiki ama örnek olmadı çevremde dedim ya kredi kartı bile kullanmıyorum gerçeği biliyorum bende birde sizden duymak istedim. Ne kadar aşağılayıcı konuşmalar yapıyorsunuz anlamış değilimFanusta büyümediyseniz bu yaşa kadar, kumarın nasıl kötü bir alışkanlık olduğunu bilirsiniz Hiç mi haber okumuyor, sosyal platformlara bakmıyor,dizi film izlemiyorsunuz?Kumar yüzünden boşanan,intihar eden eşini satan duymadınız mı pesss!!!!
hemcinslerimin gotu boklu erkekler icin boyle tantanalara girmesine katlanamiyorum. genceciksin eminim cok da guzelsindir ne isin var kumar oynayan herifle? bagimlilik oyle basite indirgenecek bir sey degil ve sadece madde icene bagimli denmez. fazla empati kendine ihanettir unutma. burada sert ve net yorum yapmadikca cogu kisi hala olaya empati yapmaya, sucluya sempati gelistirmeye devam ediyor cunku. 4 aylik bir iliski canini sikmaya degmez sevgi dedigimiz sey gelir gecer sevgin vaktin kiymetli o adamin neden kumar oynadigiyla, kumar bagimliginin gecip gecmeyecegiyle ilgili dusunerek o degerli vaktini hic etme, sinsicom da yaraticiymis :)Çevremde hiç oynayan yok oynamadım bu kadar sürükleyici mi değil mi onu sormak istedim. Cevap vermek zorunda değilsiniz sinsicomyinede yorumun için teşekkür ederim kendime getirdi
Ortalıkta evlilik yok bişey yok. Devam ederseniz hem kendinize hemde ilerde doğacak olan çocuklarınıza haksızlık etmiş olursunuz.Aşkından leyla oldum diyorsanız devam edin tabiHerkese merhaba çok çaresisiz kaldım ne yapcam bilmiyorum 4 aylık ilişkim var ve gayet mutluyduk 2 gün önce 1.5 aydır kumar oynadığını öğrendim. Geçmişte ara ara 4 senedir falan oynamış ve bi arsa satacak duruma gelmiş. Şimdi maddi sıkıntıya düştüğü için yeniden başlamış savunması bu yönde. Babasını yeni kaybetti yetişemiyorum aileme diyor yalvarıyor bi daha olmayacak diyor düşüncelerinizi merak ediyorum ben hiç oynamadım nasıl
AslaaaaaaOrtalıkta evlilik yok bişey yok. Devam ederseniz hem kendinize hemde ilerde doğacak olan çocuklarınıza haksızlık etmiş olursunuz.Aşkından leyla oldum diyorsanız devam edin tabi