Meraktan ölen birini duysanız bilinki benim....çatlamak üzereyim:)

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Kızlar Merhaba,

Bugün yolda yürürken bir anda sanki sol kasığımın 3-4 parmak yan tarafına bıçak saplanır gibi keskin 3-5 saniye süren keskin bir acı saplantı.hemen geçti ancak bu saplanmadan sonra yaklaşık 30-40 dk öne doğru eğilemedim.eğilmeye çalıştım battı,acıdı...

Adet günüm 07 ağustos..adettimden 1 hafta sonrasından beri gögüs uçlarımda acı hissediyorum.dokunduğumda acı var..Bu belirtilere benzer belirti yaşayanlar sizden cevap bekliyorum.Hamile olmayıı gerçekten çook istiyorum..Lütfen duva edin ve bu konuda bilgili olanlardan fikir istiyorum..Bugün test aldım ama bişey çıkmadı.Hamilelik olsa çıkarmıydı sizce..adetim 7 ağustos başlamıştı evet günüm geçmedi ama meraktan ölen birini duyarsanız bilinki benim:)))

cNIM CANIM CANIIIIMMM lütfen heycanlanma sakin ol kac gün var adet gününe benimki 1 hafta önceden cıkmıştı silik bir çizgi seklinde ama erken ögrendigime cok pişman oldum sende sakin bir sekilde heycanlanmadan eklentiye g,rmeden beklemye calıs diyorum amaaa sen bunların hiç birini dinlemiycen tabiii İNŞALLAH HAMİLESİNDİR ŞEKERİİMM İNŞALLAH O MUTLULUGA ERİŞİRSİN

İster istemez umutlandım..ben 3 yıl önce ilk bebeğimi 33.haftalıkken kaybettim.Gebelik zehirlenmesi yaşadım sadece meleğim 2 gün yaşadı.Uzun süre bebeğin b si bile aklıma gönlüme gelmezsken içime şimdilerde bir aşk düştüki anlatamam...Hamile olmak mucizem olacak...Ağlamak istiyorum)sende böyle belirtiler yaşadınmı,hamilemisin yada bebişin varmı?

07.ağustos adet tarihim bugün yaptım test çıkmadı...umutlarımda bitti denebilir gerçi

07.ağustos adet tarihim bugün yaptım test çıkmadı...umutlarımda bitti denebilir gerçi
umutların bitmesin canım ben hamile kaldıgımda adet günüm geldiginde yine adet kanım geldi ama kahverengi idi ben bir hafta önceden ögrendigimden endiselendim doktora gittim doktoor hiiçç bişe yapmadı kahve leke tam 12 gün sürdü sora kendiliginden gecti adet kanı gelince bile umut bitmiyor ama gebe kalmayı önleyen büyük miktarda stres oluyor fazla takıntı yapıncada olmuyor karsında 7 ay denemiş kişi var ve fazlasıyla meraklı sabırsız

ben de gece yatarken kasığımda batma olmuştu uykumdan uyanmıştım. hamile olduğumu bilmediğim günlerde bunu yaşadım bir-iki kez. inşallah ikimiz şu an aynı şeyden bahsediyoruzdur :))

ben de gece yatarken kasığımda batma olmuştu uykumdan uyanmıştım. hamile olduğumu bilmediğim günlerde bunu yaşadım bir-iki kez. inşallah ikimiz şu an aynı şeyden bahsediyoruzdur :))

Canım biranda yürürken böyle bıçak saplanması,yıldırım çarpması gibi ani bişey oldu birde gögüs ucları 15 gündür hala acıyor.bu belirtiler var bende.sendeki krampta bu şekildemiydi?

Canım biranda yürürken böyle bıçak saplanması,yıldırım çarpması gibi ani bişey oldu birde gögüs ucları 15 gündür hala acıyor.bu belirtiler var bende.sendeki krampta bu şekildemiydi?

evet iğne batmış gibiydi. ya da bir çeşit gerilme hissi, bir noktada oluşan ani bir sancı... böyle tarif edebilirim sanırım.
adet sancısı gibi sancı var mı belinde?? benim belim ağrıyordu adet olacakmışım gibi. ama sadece ayaktayken ağrıyordu, uzanınca geçiyordu. bu değişik ağrıyı hissedince emin oldum ve gebelik testi yaptım adetim üç gün geçmişti. senin zamanındayken bu yoktu mesela. sonradan gelişiyor belirtiler. sabret biraz bekle yapabilirsen :))

Çok istiyorsun sanırım inş.rabbim hayırlısıyla sana bi evlat verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…