meraktayim

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Sabah işe giderken trafikte bir araçtan bayan inmeye çalıştı.onden bir adam çıktı kafasına bastırarak içeriye tekrar soktu zorla .
Polisi arayıp plakayı verdik olayı anlattık akabinde ofise döndük bir saat sonra polis aracı bulamadığını kişileri tanıyıp tanımadığımızi bayanı darp eden kişinin eşi yada nişanlısı olup olmadığını sordu
Şuan merak içindeyim polisi arasam bilgi vermez dilerim bayana bisey olmamıştır

ben olsam ben de merak ederdim ama bilgi vermezler bence de
ay bir arasanız mı

İnşallah birşey olmamıştır ya bende merak ettim şimdi.
İnşallah kendisine böyle hayvanca davranan insansıdan kurtulmaya çabalar.

eşi ya da nişanlısı olup olmadığını neden sordular acaba, 3. sayfalardan takip ettiğimiz kadarıyla asıl onlar tehlikeli, gerçi belki de o yüzden sormuşlardır

Hayır şaşırdığın nişanlısı veya kocası olup olmadığının sorulması yedi
Bu ülkede öldürülen kadınların çoğu eş yada sevgili tarafından öldürülüyor

eşi ya da nişanlısı olup olmadığını neden sordular acaba, 3. sayfalardan takip ettiğimiz kadarıyla asıl onlar tehlikeli, gerçi belki de o yüzden sormuşlardır

Evet bende ona şaşırdım ne farkederki esin hakkı varmı kafaya vurmaya
Yada kadınlarımızın o benim kocam dedigindenmi

nisanlisi ya da kocasi olunca bizim kadinlarimiz size ne sever de dover de dediklari icindir

Evet bende ona şaşırdım ne farkederki esin hakkı varmı kafaya vurmaya
Yada kadınlarımızın o benim kocam dedigindenmi

olabilir, ben şikayetçi değilim diyen çoktur tahminim ama tam tersi tehlike olarak gördüklerinden de sormuş olabilirler

geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı, kadın şikayet etmişti. sonuç ne olmuştu hatırlayan?

geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı, kadın şikayet etmişti. sonuç ne olmuştu hatırlayan?

Burdanda bir sonuç alamiyacagim
Ancak artık duyarlı olmamız gerektiğini dusunuyorum eskiden vardiya karı koca arasına karışılmaz diye onu asmamiz gerek
Çünkü bu hanzolar arttı sadece dovmekle kalmiyorlar
Tek duam dilerim kadına bisey olmamistir

Yani bilmiyorum belki onlara basit gibi gelmiş olabilir ancak biz çok endiselendik

Haklısınız endişelenmekte ben de olsam endişelenirdim ayrıca böyle düşünmemin bir nedeni de bizim sokakta gençler arasında bir kavga cıktı ama baya kalabalıklar, gencecikler nasıl dövüolar birbirlerini içim acıda elim ayagım karıstı nefesm kesildi resmen polisi aradım sacma sapan beni telf oyaladı okdr korkttm ki konusamadım solugum kesildi böyke seyler cok etkiler beni .. sonuc olarak sallamadılar beni gerkesiz sorular sorup kapadılar gelen giden olmadı çocukları ise mahalleli ayrdı ertesi gün birinin vefat ettiği haberni aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…