- Konu Sahibi honeysuckle
-
ben olsam ben de merak ederdim ama bilgi vermezler bence deMerhaba arkadaşlar
Sabah işe giderken trafikte bir araçtan bayan inmeye çalıştı.onden bir adam çıktı kafasına bastırarak içeriye tekrar soktu zorla .
Polisi arayıp plakayı verdik olayı anlattık akabinde ofise döndük bir saat sonra polis aracı bulamadığını kişileri tanıyıp tanımadığımızi bayanı darp eden kişinin eşi yada nişanlısı olup olmadığını sordu
Şuan merak içindeyim polisi arasam bilgi vermez dilerim bayana bisey olmamıştır
ben olsam ben de merak ederdim ama bilgi vermezler bence de
ay bir arasanız mı
İnşallah birşey olmamıştır ya bende merak ettim şimdi.
İnşallah kendisine böyle hayvanca davranan insansıdan kurtulmaya çabalar.
Merhaba arkadaşlar
Sabah işe giderken trafikte bir araçtan bayan inmeye çalıştı.onden bir adam çıktı kafasına bastırarak içeriye tekrar soktu zorla .
Polisi arayıp plakayı verdik olayı anlattık akabinde ofise döndük bir saat sonra polis aracı bulamadığını kişileri tanıyıp tanımadığımızi bayanı darp eden kişinin eşi yada nişanlısı olup olmadığını sordu
Şuan merak içindeyim polisi arasam bilgi vermez dilerim bayana bisey olmamıştır
eşi ya da nişanlısı olup olmadığını neden sordular acaba, 3. sayfalardan takip ettiğimiz kadarıyla asıl onlar tehlikeli, gerçi belki de o yüzden sormuşlardır
nisanlisi ya da kocasi olunca bizim kadinlarimiz size ne sever de dover de dediklari icindireşi ya da nişanlısı olup olmadığını neden sordular acaba, 3. sayfalardan takip ettiğimiz kadarıyla asıl onlar tehlikeli, gerçi belki de o yüzden sormuşlardır
kaçırma mı şiddet mi diye merak etmiş olabilirlereşi ya da nişanlısı olup olmadığını neden sordular acaba, 3. sayfalardan takip ettiğimiz kadarıyla asıl onlar tehlikeli, gerçi belki de o yüzden sormuşlardır
Evet bende ona şaşırdım ne farkederki esin hakkı varmı kafaya vurmaya
Yada kadınlarımızın o benim kocam dedigindenmi
kaçır
kaçırma mı şiddet mi diye merak etmiş olabilirler
olabilir, ben şikayetçi değilim diyen çoktur tahminim ama tam tersi tehlike olarak gördüklerinden de sormuş olabilirler
geçenlerde buna benzer bir konu açılmıştı, kadın şikayet etmişti. sonuç ne olmuştu hatırlayan?
Plakayi verdiğiniz halde bulamadılar mıı
Bizi aradıklarında bulamadıklarini soylediler
Konuyla ilgili cok bi fikrim yok ama eniştemin bi lafı vardı ycandan kacandan er gec haber alrız die ama bilemiyrm... bana sanki ilgilenmemişler gb geldi
Yani bilmiyorum belki onlara basit gibi gelmiş olabilir ancak biz çok endiselendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?