Meraybu ile Zayıflama Günlüğü

meraybu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
95
0
16
İstanbul
Bugün kilo vermeye ciddi şekilde karar verdim.Yeter artık kilolardan.Göbeğimin kotlarımdan pörtlemesinden yada hep göbeğimi kapatacak şeyler giymekten bıktım.Yada zayıf bayanlara bakıp aslında bende zayıflasam bu kızdan daha güzel olurum demektende bıktım.Bugün -şimdi-şuanda diyete daha doğrusu yediklerime dikkat etmeye çoooook kararlıyım ve bu kararımdan dönmeyeceğim(inşallah).KIzlar benimle olmaya varmısınız.buradan birbirimizi motive edelim yada fazla kaçırdığımız günler varsa yazalım ve tavsiyelerde bulunalım.Bir yaz daha geldi geçiyor.
Artık sizde bıkmadınız mı.

Boyum=160(artık değişmeyeceği kesin)
Yaşım=25(ve ilerledikçe kilo vermek sanki daha da zorlaşıyor.)
Şuanda ki kilom=63.6
bel çevrem=77
alt bel çevresi=89
kalça=100

Bugün diyete başlayanlar bana yazın hep birlikte başlıyoruz.Ben sık sık bu topiğe giricem.motivasyon sözü veriyorum size.

HAYDİ KIZLAR!!!!!!!!!!BU SEFER OLACAK.(Diyetini bozanların,popolarına bi şaplak ve elindeki aburcuburu çöpe atarım:)))

Ben de katıldım bile :21:

Sabah karar vermiştim zaten, bu başlığı gördüğüm iyi oldu..

Benim boyum 1.78
Yaş 26
Kilo 80
Ölçüm yapmadım, işteyim de :52:

Ama kararlıyım, daha önce hiç rejim-diyet vs yapmadım, yapmaya da kalkışmadım ama kilo vermek istiyorum da diyet-rejim adı altında değil.. O zaman yapamam gibi geliyor..

birde oruç tutanlar yada tutmayanlar buraya bugün için ne yediklerini yazabilirmisiniz.bide akşam yemek planınızda ne olduğunu????

Evet umarım yapabilirim.. Ben o yasak bu yasak uygulayamam ki zaten, bana göre değil pisboğazım ben biraz :9: ondan bilmiyorum nasıl yapıcam, ama yediklerimi azaltıp ramazandan sonra da spora gitmeyi düşünüyorum, olur gibi ne dersin ?

4-5 ay sonra nişanlanma gibi de bir durumum var o yüzden zayıflayayım diyorum işte..:25:

çok da bi kilon yokmuş ya ben de 90 kilosun falan sandım :) benim de boy 1.60 ve tam 60 kiloyum şu an. ama şöyle bir fark var bu benim 29 kilo vermiş halim :) bu halime binlerce şükür ediyorum. o yüzden üzme kendini yavaş yavaş gider onlar. hedef ne bakalım?

Sabah kahvaltıda yarım poğaça yedim :26:
Öğlen yeşil mercimek yemeği ve biraz patates yemeği (işyerinde o vardı, napabilirim)
Akşam da sadece meyve ya da salata düşünüyorum...

Dediğim gibi ya ben rejim yapamam ki sadece bazı şeylerden uzak dururum.. Normalde şeker kullanmam zaten, ekmek de hiç yemicem artık, porsiyonlarımı da küçültücem, bi de ara öğün yapmam lazım o yok bende, ara öğün yapamıyorum ki vakit olmuyor..

Ya ben nasıl kilo vericem :14:

Evet umarım yapabilirim.. Ben o yasak bu yasak uygulayamam ki zaten, bana göre değil pisboğazım ben biraz :9: ondan bilmiyorum nasıl yapıcam, ama yediklerimi azaltıp ramazandan sonra da spora gitmeyi düşünüyorum, olur gibi ne dersin ?

4-5 ay sonra nişanlanma gibi de bir durumum var o yüzden zayıflayayım diyorum işte..:25:

zaten özel günler motive olmak için en güzel zamanlar:)çok iyi bilirim bende birinin kınası falan olunca 5-6 kilo veriyorum ne güzel.sonra ohh bitti deyip tekrardan alıyorum kiloları yani vücuduma zulum ediyorum.
bende diyet liste.. otarz şeylerden pek haz etmiyorum.öğünleri azaltıcaz bide şekeri.buyüzden birbirimize bugün şunu şunu yedim bugün şu sporu yaptım diye yazarsak,eşlik ederiz hem birbirimize...ben bu şekilde düşünmüştüm.

çok da bi kilon yokmuş ya ben de 90 kilosun falan sandım :) benim de boy 1.60 ve tam 60 kiloyum şu an. ama şöyle bir fark var bu benim 29 kilo vermiş halim :) bu halime binlerce şükür ediyorum. o yüzden üzme kendini yavaş yavaş gider onlar. hedef ne bakalım?

biliyorum fakat bu kilolar o kadar sıkı bir şekilde bağlanmışki bana artık gitmiyor.ve ben sürekli diyete başlayıp bozduğum için sanki bağışıklık kazanmışım.burada yapmak istediğim aslında yeme biçimimi hayata geçirmek ve artık aynada kendimi seksi ve güzel görebilmek:)ve hep bu şekilde kalabilmek..

65 ve 60 olmak istiyorum boyum 1.63 üst bölgem 38 alt bölgem ise 40 :43: sahurda nolma kahvaltı yaptım. Akşam ise yayla çorbası ve patlıcan yemeği yiycem

Sabah kahvaltıda yarım poğaça yedim :26:
Öğlen yeşil mercimek yemeği ve biraz patates yemeği (işyerinde o vardı, napabilirim)
Akşam da sadece meyve ya da salata düşünüyorum...

Dediğim gibi ya ben rejim yapamam ki sadece bazı şeylerden uzak dururum.. Normalde şeker kullanmam zaten, ekmek de hiç yemicem artık, porsiyonlarımı da küçültücem, bi de ara öğün yapmam lazım o yok bende, ara öğün yapamıyorum ki vakit olmuyor..

Ya ben nasıl kilo vericem :14:

ben şöyle bişi düşündüm karbonhidratları gün içerisine yaymak istiyorum.yani mesela sen salata ve meyve yersen değilde meyve yerine et yersen hem seni daha tok tutar hemde ertesi güne daha sıkılaşırmışsın gibi geliyor bana.çünkü genelde eti çok öneriyorlar ya.

Teşekkür ederim:32: beraber yaparsak bazı şeyleri daha azimli oluruz zaten iftarda pek bişey yenmiyo kilo verdiğimi düşünüyorum. sizce bu 5 kiloyu nasıl verebilirim ya:5:

ben daha önceden 67 ve 2 kilo verdim bunu şöyle başardım herşeyden yedim ama az. hergünde koşu bandıdan yarım saat yürüyorum ramazan başladı başlıyalı bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
arkadaşlar bugünkü şimdiye kadar yediklerimi yazıyorum sabah pek iştahım yoktu.malum dün biraz tıkındım da:)sabah 2 adet küçük tüysüz şeftali yedim.şimdide kepekli ekmeğe yağsız ve domatesli tost yaptım yedim yanında da yeşil çay içtim.belki daha sonra bir tane daha içerim.akşama görüşürüz.yarında oruç tutucam inş.yarın sahur ve iftar menülerimi de yazarım

ben şöyle bişi düşündüm karbonhidratları gün içerisine yaymak istiyorum.yani mesela sen salata ve meyve yersen değilde meyve yerine et yersen hem seni daha tok tutar hemde ertesi güne daha sıkılaşırmışsın gibi geliyor bana.çünkü genelde eti çok öneriyorlar ya.

Ben kırmızı et yemediğim için karbonhidrat ağırlıklı beslenemiyorum.. Offf ne yapsam ne yapsam :18:

Back
X