Bugün kilo vermeye ciddi şekilde karar verdim.Yeter artık kilolardan.Göbeğimin kotlarımdan pörtlemesinden yada hep göbeğimi kapatacak şeyler giymekten bıktım.Yada zayıf bayanlara bakıp aslında bende zayıflasam bu kızdan daha güzel olurum demektende bıktım.Bugün -şimdi-şuanda diyete daha doğrusu yediklerime dikkat etmeye çoooook kararlıyım ve bu kararımdan dönmeyeceğim(inşallah).KIzlar benimle olmaya varmısınız.buradan birbirimizi motive edelim yada fazla kaçırdığımız günler varsa yazalım ve tavsiyelerde bulunalım.Bir yaz daha geldi geçiyor.
Artık sizde bıkmadınız mı.
Boyum=160(artık değişmeyeceği kesin)
Yaşım=25(ve ilerledikçe kilo vermek sanki daha da zorlaşıyor.)
Şuanda ki kilom=63.6
bel çevrem=77
alt bel çevresi=89
kalça=100
Bugün diyete başlayanlar bana yazın hep birlikte başlıyoruz.Ben sık sık bu topiğe giricem.motivasyon sözü veriyorum size.
HAYDİ KIZLAR!!!!!!!!!!BU SEFER OLACAK.(Diyetini bozanların,popolarına bi şaplak ve elindeki aburcuburu çöpe atarım:)))
Artık sizde bıkmadınız mı.
Boyum=160(artık değişmeyeceği kesin)
Yaşım=25(ve ilerledikçe kilo vermek sanki daha da zorlaşıyor.)
Şuanda ki kilom=63.6
bel çevrem=77
alt bel çevresi=89
kalça=100
Bugün diyete başlayanlar bana yazın hep birlikte başlıyoruz.Ben sık sık bu topiğe giricem.motivasyon sözü veriyorum size.
HAYDİ KIZLAR!!!!!!!!!!BU SEFER OLACAK.(Diyetini bozanların,popolarına bi şaplak ve elindeki aburcuburu çöpe atarım:)))