Meraybu ile Zayıflama Günlüğü

cnm tabiiki yarar da nasıl bişi içmek istiyorsun ona bağlı.eğer klasik olarak yeşil çay içmek istersen ve tadını beğenmiyorsan (bende beğenmiyorum)lip...un bergamutlusu var onun tadı güzel.
yada bu ender saracındı galiba 7 bitki olan içinde bi çayı var oda olabilir.yada bu hazır form çayları var.bunlarlada baya ödem atılıyo.

Hazır değil de işte aktardan alıp kendimiz karıştırsak mı diyorum.. Belki daha faydalı olur hem daha sağlıklıdır en azından ne koyduğumu bilirim içine diye düşündüm :1:

Hazır değil de işte aktardan alıp kendimiz karıştırsak mı diyorum.. Belki daha faydalı olur hem daha sağlıklıdır en azından ne koyduğumu bilirim içine diye düşündüm :1:
kendi tarifimi vereyim o zmn.bayağı ödem attırıyor bide tansiyonu düşürmüyor.çünkü ben bayağı hassasımdır da.

yeşil çay
biberiye
funda yaprağı
mate
kekik
istersen bide rezene,azcık tarçın ve karanfilde koyabilirsin.

ben bunları bi kaba koyup karıştırdım.bitki çayı için kupalar var ya demlikli.ona 1 yada 2 tatlı kaşığı koyup içiyorum.günde 4 bardağı geçmemek şartıyla içebiliyorsun.

kendi tarifimi vereyim o zmn.bayağı ödem attırıyor bide tansiyonu düşürmüyor.çünkü ben bayağı hassasımdır da.

yeşil çay
biberiye
funda yaprağı
mate
kekik
istersen bide rezene,azcık tarçın ve karanfilde koyabilirsin.

ben bunları bi kaba koyup karıştırdım.bitki çayı için kupalar var ya demlikli.ona 1 yada 2 tatlı kaşığı koyup içiyorum.günde 4 bardağı geçmemek şartıyla içebiliyorsun.

Tamam canım yarın aktara gidip alayım ben bunlardan başlayayım içmeye bakalım değişiklik olacak mı...:44:

Tamam canım yarın aktara gidip alayım ben bunlardan başlayayım içmeye bakalım değişiklik olacak mı...:44:

ben sabahları tartılınca kilom fazla çıkar akşam üstü asıl kilom çıkar.yani vücudum çok fazla ödem tutuyor.bu çayı içince 2-3 bardak tabii tüm gün tuvalete çıkıyorum ve sabaha normal kilom çıkıyor.yalnız kekiği fazla kaçırma çok acı oluyo.

sabah=1 br yeşil çay,1 armut

öğle=4 yemek kaşığı light yoğurt,4-5 yemek kaşığı meyveli müsli

akşam=3 adet köfte,3 dilim ekmek,salata,light cola

1 adet az sütlü kahve

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 61.4 ü gördüm.yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bir haftada 2.2 kilo süper süper süper başarı en azından benim için.

sabah=2 kase kadar müsli(biraz abartmışım)
küçük kap yoğurt
1 kahve

öğle=1 kahve

akşam=4 adet biber dolması
yoğurt
salata

1 br çay

offf ya en sonunda kilo veriyorum .okadar çok sıkılmıştım ki kilo verememekten.senin adına da çok sevindim cnm.şimdiden kendimi çok iyi hissediyorum

yaaaa hala aynı kilodayım.kızlar takılan kilo nasıl gidecek bilen varmı.böle veriyom veriyom sonra belli bi kiloda takılıyor 2-3 hafta hep aynı kalıyorum benimde motivasyonum düşüyor.

Motivasyonunu düşürme canım.. Bence hergün de tartılma.. Yani ben her gün tartılmıyorum.. Haftada bir ideal bence :40: En son demişltim ya 2,5 kilo verdim diye.. Hala tartılmadım :1:mesela

ne bileyim ya kilo vermenin heyecanına kapıldım.böle herseferinde azcık azcık gidiyo bende seviniyodum da.şimdi takıldı işte
şu 60 eşiğini bir atlatsam ondan sonrası rahat

kızlar ne güzel 60 kilo olmuştum.sonra büyük bir iradesizlik gösterip tekrar yedim yedim yedim ve 64 kiloyum.çooooooooooooooook mutsuzum.ve tekrar diyete başlamaya hiiiç mecalim yok.napcam ya ben.önceden yesem bile 58 den yukarı çıkmazdım şimdiyse 64 65 lerde geziyorum.offf offff

bende kilo vermmek istiyorum.noluur yardım edin.lise son sınıf ogrencisiyim. 80-82 kilo arası gidip geliyorum.aldıgım tepkilerden bıktım usandım.172 boyundayım ve 17 yasındayım.adım ilayda.bana da anlatın nasıl kilo veriyorsunuz.

bıktım artık bıktım :43::50::5::2:

cnm ben buraya yediklerimi yazıyorum sadece.sende bakıp fikir edinebilirsin.bende iradesizliğime kızıyorum.ama şimdi tekrardan başaladım.allah sonumu hayır etsin

Back
X