hoşbulduk canım Şeniz
biliyomusun rahim filmi sonucumda sağ taraf tamamen tıkanık çıktı :çok üzgünüm:
evet canım 2010 yılına bereketli başladık.inşallah böyle devam eder.yeni hamilelerimiz varmış çok sevindim bu ay maaşşallah çok bereketli Allah nazarlardan saklasın.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla herkese kucağına almayı kısmet etsin inş..
oyun halısından bende almak istiyorum beryal nasıl öneriyormusun ıyalanıyormu bebekler bide benim baktıklarım altları ince hepsimi öyle hasta olmazlarmı ayy ne şok soru sordum ayol sempatiksalakcinni
kayra canım sen nasılsın dilnurcum ne var ne yok papatya nasıl gidiyo bebişle elif sende hoşgeldin bebeişim vildan sende hoşgeldin nasılsın
ah keşke öyle olsa da geçse boshayallersmilegeçmiş olsun tatlım
üzülme açılıyo bu tür tıkanıklıklar.
hem rahim filminden sonra tedavi olup hamile olan çok kişi var.
sen tedavini yarım bırakma sakın canım .
ne olsun canım aynı işte sen nasılsın olumunekankayizsmilekayra canım sen nasılsın dilnurcum ne var ne yok papatya nasıl gidiyo bebişle elif sende hoşgeldin bebeişim vildan sende hoşgeldin nasılsın
beslenmene ve hareketlerine dikkat et canımbende çok şükür iyiyim beryalcim meleğim bazen çok akıllı bazen yaramaz oluyo ama çok şükür bunlara güzel tatlı şeyler ayy beryalcim doruk maşşallah yaa çok tatlı olmuş canım böyle sıkasım geliyo allah nazarlardan saklasın hep üstüne dualar oku canım
bakıyorum cnm
hergün 500 ml süt içiyorum nerdeyse ara öğünlerimi aksatmıyorum hiç aç kalmıyorum zaten acıkıncada vuruyo miniğim anne açım diye sırnaşık şey
ama yumurta yiyemiyorum iğrendim ağzıma süremiyorum onu nepcem bilmam CADIARZU
iyiyiz cnm rabbime şükür iyiyiz sen nasılsın zor geçiyormu ilk aylar
beslenmene ve hareketlerine dikkat et canım
sağol canım .
çok teşekkür ederim.
seninde meleğinin resimlerini görürüz inşallah.
süt yoğurt yumurta bol su bunlar hergün yenecek.klava:
bol meyve sebze
merhabalar bende yeni katıldım beni aranıza alırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?