Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım sorcak doktora gittiğim bi doktor vardı bakalım beklemesine beklerimde kasıklarım çok fena ağrıyo bişe olursa die korkuyorum yerimdede duramıyorum mesela yarın temizlemem gerek evi offf

hatice kayıplara karıştı kızlar ben gider allaha emanet olun yatıcam sabah erken kalkıyom aranızdan sıyrılam banada dua edin inşallah benim meleğimde gelir öptüm hepinizi yeğenlerime iyi bakınki iyi teyze olayım bayyyyyyyyyyy

hoşgeldin hatooooooo taşındınmı sen yoksa vazmı geçtiniz
nasılsın nasıl hissediyosun
ben çok kötüyüm ya acaip kasıklarım ağrıyo benim çok korkuyorum ben

sen ev işi falan yapma daha çok yeni bırak ev işini cicim biraz geçsin sonra yaparsın

kızlar boşverin evi napcanız sora da temislersiniz ev neymiş be

arkadaşım sorcak doktora gittiğim bi doktor vardı bakalım beklemesine beklerimde kasıklarım çok fena ağrıyo bişe olursa die korkuyorum yerimdede duramıyorum mesela yarın temizlemem gerek evi offf

bende onu diyorum yat dik ayaklarını havaya düzenli beslen biraz geçsin ev işide olur herşeyde olur o ağrıda normal cicim hastalanamadığın için şuan onlar geçer yani

kıslar sayfalarım açılmıyo ya kusura bakmayın sinem ayse sibel iyiyim diycem ama çok yorgunum çok şükür taşındım kurtuldum ya offffff

kıslar sayfalarım açılmıyo ya kusura bakmayın sinem ayse sibel iyiyim diycem ama çok yorgunum çok şükür taşındım kurtuldum ya offffff

geçmiş olsun canım kendine dikkat et bak üzme meleğini bu arada ne zaman gitcek doktora artık eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kıslar herkese hayırlı geceler çok yorgunum bir bakım dedim allaha emanet olun yarın inşallah görüşürüz

sibel canım taşındım çok şükür kurtuldum sinem canım iyi değilim galiba değerimin düşük çıkması beni çok tedirgin ediyo yarın bidaha kan testi yaptırmayı düşünüyorum tabi kalkarsam sabah

aslında bende yatsam iyi olacak kasıklarım çok fena uzanınca geçiyo ama ben hala oturuyorum

kıslar herkese hayırlı geceler çok yorgunum bir bakım dedim allaha emanet olun yarın inşallah görüşürüz

tamam canım iyi sen git yat dinlen bizlerede dua et unutma bak ayyyy ya sizleri görünce çocuk dourasım geldi ama gelecek ve ben buna inanıyom ohaoldumsmileohaoldumsmile:CüvCüv::CüvCüv:

sibel canım dün akşam taşındım bugünde yerleşme işim bitti bende bittim tabiki çok zormus ya bidaha burdan çıkmıycam

canım ya takmasan bu kadar inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh yükselmiştir değerinde canım inşalalllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse kıslar bende kaçar herkese hayırlı geceler allaha emanet olun byeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…