akannehir
merhaba canlrım ben geldim nasılsınız bakalım ben psikolojik olarak biraz daha iyyim sizleri takip ediyorum haberlerinizi alıyorum ama yzmaya fırsatım olmuyor eskisi gibi giremdiğim için yazmam zor oluyor bugün kürtaj olalı 10, ayı devirdim hala hamile kalamdım ama artık çokta takmıyorum ben alıştım galiba bu duruma rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum hep dua ediyorum kısmetimde yoksa bunada razıyım eski deliliğim kalmdı bebk konusunda şimdi eşimde rahat bnd stres yok gün takip etmiyorum hiç bişey yiyip içmiyorum sadece adetim düzene girsin diye hayıt tohumu kullnıyorum o kadar grisi de kısmet ama sizleri çok özledim yazmak istedim fırsatım varken yeni hamişlerimiz varmış hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucaklrına almayı nasip etsin hakseverede üzüldüm ama kısmet rabbi bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı ama yaşanması gerekenin önüne geçilmiyor bende bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm alışamam sanıyordum ama zaman herşeyin ilacı şimdi hayatın sadece bebekten ibaret olmadığını biliyorum ve eşimle hayatı doya doya yaşamaya çalışıyorum bebeğimiz yok ama sağlığımız yerinde mutluuz huzurluyuz eee daha ne olsun hamişler sizler nasılsınız bakalım takvimlerden takip ediyorumda maşallah hepsi büyüme telaşında bizim bebeler maşallah diyelim hepsine hamiş kalmayanlarda sabırlı olun bir gün belki olur önemli olan hayırlısı olması sağlıklı olması hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın fırsat bulursam gelirim yine
ben harbi bi gerizekalıyım evi süpürüyodum yavaş yavaş antredeki aynada azman yeğenimin geçen hafta bıraktığı el izlerini gördüm süpürgeyi kapattım dur önce şunu sileyim dedim sinirli sinirli süpürgenin sapını duvara yasladım deterjanı aynaya sıktım sap düştü vazonun üstüne vazoyu kurtarayım derken ani hareket ettim resmen kasığım kasıldı çok feci yattım hemen yere kaldım öle biraz ama gene kalkıp iş yapmaya devam ettim alsanaalsanasmile
ee hani nerdesiniz
sezennn nerdesin neyin vrdı neden çıktın öle aniden iyimisin şimdi merak ettim
iyi sayılırım canım sıkılıyo içim daralıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?