Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hazır olan ve hormanlu oldugunu bildiğin yiyeceklerde uzak dur bide mümkünse unlu mamullerde cok asırı tüketme bide mutlaka cevizini süt ürünlerini ve balıgı mutlaka tüket benim dr hamile kaldıgımda bunları demişti bebeğin beyin gelişiminde cok faydalıymıs zaten internet gebelikte beslenme yazıncas hersey acıkca yazıyo sen onları mutlaka okuŞeniz

merhaba canlrım ben geldim nasılsınız bakalım ben psikolojik olarak biraz daha iyyim sizleri takip ediyorum haberlerinizi alıyorum ama yzmaya fırsatım olmuyor eskisi gibi giremdiğim için yazmam zor oluyor bugün kürtaj olalı 10, ayı devirdim hala hamile kalamdım ama artık çokta takmıyorum ben alıştım galiba bu duruma rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum hep dua ediyorum kısmetimde yoksa bunada razıyım eski deliliğim kalmdı bebk konusunda şimdi eşimde rahat bnd stres yok gün takip etmiyorum hiç bişey yiyip içmiyorum sadece adetim düzene girsin diye hayıt tohumu kullnıyorum o kadar grisi de kısmet ama sizleri çok özledim yazmak istedim fırsatım varken yeni hamişlerimiz varmış hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucaklrına almayı nasip etsin hakseverede üzüldüm ama kısmet rabbi bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı ama yaşanması gerekenin önüne geçilmiyor bende bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm alışamam sanıyordum ama zaman herşeyin ilacı şimdi hayatın sadece bebekten ibaret olmadığını biliyorum ve eşimle hayatı doya doya yaşamaya çalışıyorum bebeğimiz yok ama sağlığımız yerinde mutluuz huzurluyuz eee daha ne olsun hamişler sizler nasılsınız bakalım takvimlerden takip ediyorumda maşallah hepsi büyüme telaşında bizim bebeler maşallah diyelim hepsine hamiş kalmayanlarda sabırlı olun bir gün belki olur önemli olan hayırlısı olması sağlıklı olması hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın fırsat bulursam gelirim yine

kızlar merhaba

ya benim canım çok sıkılıyor.bugün hiç iş yapasım yok.böyle kaçamak bulunca yazıyorum ama topik tede kimse yok nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz

N e güzel söylemişsin kendimi toparladım diye acaba bende senin gibi düşünmeye başlarmıyım.Sanki hiç bişeyi unutacakmışım gibi gelmiyor.Herşeyde yaşadıklarıma dair bir yön buluyorum.Çok sıkıldım böyle umutsuz olmaktan.Kendime bisürü uğraş buluyorum ama herşey yine gelip o mevzuya dayanıyor kafamda.

ben harbi bi gerizekalıyım evi süpürüyodum yavaş yavaş antredeki aynada azman yeğenimin geçen hafta bıraktığı el izlerini gördüm süpürgeyi kapattım dur önce şunu sileyim dedim sinirli sinirli süpürgenin sapını duvara yasladım deterjanı aynaya sıktım sap düştü vazonun üstüne vazoyu kurtarayım derken ani hareket ettim resmen kasığım kasıldı çok feci yattım hemen yere kaldım öle biraz ama gene kalkıp iş yapmaya devam ettim alsanaalsanasmile

bişe olmamıştır heralde yatayım azcık ben en iyisi yoğurt yiyim önce sora yatayım eğilemiyorum ayriyeten dizlerimi bile büktüğüm halde kasığım batıyo ben gideyim bugün doktora ya çok korkuyorum offf mafoldumben

Merhaba kızlar bugun Çok sıkılıyorum ama yınede ıÇımde bı huzur var aay benım gÖbÜŞÜm vardı dÜn onun ıÇın plates yapmaya basladım 2 hamıe kalmadan gıtsın ıstıyorum suan karnım yırtılıyor sankı Çok agrıyor

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

:lepi::lepi::lepi:

08/ 02/ 2010 PAZARTESİ

SAAT: 12:30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:__________________________________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:______________________________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: _______________________________KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:______________________________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:______________________________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: __________________________________ KIZ________________________________ Berra Zeynep
7.hlymms:____________________________________ ERKEK ___________ doğum haberi bekleniyo
8.sevgii:) _____________________________________ERKEK ___________ doğum heberi bekleniyo
9.sessizdeniz: ________________________________ ERKEK VE KIZ ____ doğum haberi bekleniyo
10.yaren35:__________________________________ ERKEK ___________ doğum yaptı
11.benbilirim: ______________ 1 NİSAN __________ ERKEK ___________ doğum yaptı
12.muhasebe22 : __________ 2 NİSAN ____________ERKEK ___________doğum haberi bekleniyo
13.ESCALES: _____________ 5 NİSAN ___________ ERKEK __________ doğum haberi bekleniyo
14.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo
15.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________doğum haberi bekleniyo

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________
2.yeb2004: _______________12 MAYIS ___________ ERKEK __________
3.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________
4.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ___________
5.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
6.megryann : _____________ 7 HAZİRAN _________ KIZ ______________
7.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
8.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
9.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
10.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
11.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
12.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
13.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________
14.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
15.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
16.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASİR
17.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
18.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
19.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
20.gize:__________________15 EKİM ____________
21.sumos23:_____________ 19EKİM_____________
22.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________
23.elif..timureren _________ 22 EKİM
24.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
25:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
26.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
27.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.bels41
23.azra2
24.umutlu16
25:isolde
26:eleyna
27:rozalin
28.sekerkiz67
29.zulu
30.vildan1
31.haksever

KIZLAR BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

ee hani nerdesiniz
sezennn nerdesin neyin vrdı neden çıktın öle aniden iyimisin şimdi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…