Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebişimde kıpır kıpır canım geçen hafta benimde şeker yüklemesi yapıldı ilki yüksek çıktı şimdi diyetteyim canım daha doğrusu diyet yapmaya çalışıyorum

50 lik mi yaptılar bizim ailede şeker olduğu için direk 100 lük yaptılarçok şükür temiz çıktı ama ben 1 hafta kala teste şekerli şeylerden uzak durdum işallah diyetin başarılı olur :1hug:

vallah canım
hiç iyi degılım
canım sıkkın yorgunum moralım sıfır napalım hayat ısde
neyse bosver bebısımız nasıl ıyımı canım tekmelıyormu artıkŞeniz
döverim seni ha canım allahın izniyle miniğin gelir kısa zamanda
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın Şeniz

iyim saol

50 lik mi yaptılar bizim ailede şeker olduğu için direk 100 lük yaptılarçok şükür temiz çıktı ama ben 1 hafta kala teste şekerli şeylerden uzak durdum işallah diyetin başarılı olur :1hug:

canım ilkinde 50 lik yapıldı o yüksek çıktı 160 ikincisinde 100 lüktü ama sonuna doğru istifra ettim o yüzden o geçerli olmadı üçüncüsünde 75 yapıldı değerlerim normal çıktı ama ilki yüksek çıktığı için diyet verdi dr biraz zor oluyo ama dikkat etmeye çalışıyorum canım

aman dikkat et hamur işini fazla yememeye çalış fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…