- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
evet canım öyle olurmuş ya sağlkılı olsunda gerisini boşver sen takma kafana bebek tepik atar karışmam bağırma sora tamammısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
maşallah canım kocaman olmuşunuz inşallah sağsalim gelir meleğin inşallah
kızlar benimde çıkmam lazım kocacım gelir şimcik görüşürüz akşamları artık inşallaaaaaaahhhhhhhhh
kızlar bende kaçtım kociş yoldadır gelir birazdan yemeği hazırlayayım hepinizi opuyorumnanaktan a.e.o
huzeyfe, sumos23+ selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben iyiyim haksever evet ya ama bundan böyle artık odamdayımmmmmmmmmmmm akşamları girerim ancak yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasılsın
elif hoşgeldin nasılsın
mutlu mutlu mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
ne olsun canım yeni işlere giriştim kafam bi dünya onlarla uğraştım hep
hayırlı akşamlar canım bende bi bakayım napıyor kızlar deim ama kimseler de yok sen nasılsın
CADIARZUne işine giriştin canım ev işine o o ben hiç çıkmıyomlaelaelaelaelae
kızlar merhabalar..ben bu saatte ayaktayım hala çünkü 15 şubat pazartesi günü minik kedim tatlı kızım Ayşenur ve miki farem bıdık oğlum Çınar Emir'i dünyaya getirdim..dualarla girdim ameliyathaneye ve Allah'ım herkese yaşat bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakma diyerek uyudum..dualarım kabul olsun inşallah ve hepiniz tez zamanda sağlıkla kavuşuverin yavrularınıza..hepinizi çok ama çok kocaman öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum çünkü ben bu siteye ilk geldiğimde sizleri tanıdım ve hiç eksik etmediniz desteğinizi..sayenizde bulduğum moralle çabucak hamile kalıverdim ve üyeliğimin senesi dolmadan artık bir anne olarak devam ediyorum yoluma..Allah'ım hepinizin kollarını yavrularıyla doldursun, kulaklarınızdan "inga" sesleri eksik olmasın inşallah..sizi seviyorum..Allah'a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?