Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kıslar kan verdim bugün yarın saat birbucukta alacağım kısmet olursa çok yorgun ve yoğunum ya bu taşınmak ne zormus pazar olsada taşınsamda kurtulsam ev kolilerde doldu

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kıslar içimden bir ses hamile değilsin diyo çok moralim bozuk ya canım okadar sıkılıyokı.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

dua edin bana ya yarın alacağım sonuc pozitif olsun.bu ay çok kaptırdım kendimi rabbim kımseyi kapısından elini boş çevirmesin.dualarını kabul etsin inşallah mafoldumben mafoldumben

inşallah allah gönlüne göre verir .bu arada kolay gelsin sana aman kendini çok yorma bakarsın hamişsin dikkatli ol

inşallah allah gönlüne göre verir .bu arada kolay gelsin sana aman kendini çok yorma bakarsın hamişsin dikkatli ol

canım ben biraz titizim eşim kargoya verelim onlar halletsin dedi ben illaki kendi elimle yerleştireceğim herseyi.
inşallah canım inşallah nerde o günler Şeniz

slm kızlar ablam ve eniştem çocukları dolaştırmaya çıktı 2dakka giriyim dedim öle yorgunumki gidicez bugün izmite çok şükür annemde dinleneyim biraz

hato dualarım seninle inan bana inşallah pozitif olsun sonuç
benim belimde ağrımaya başladı anam hiç şaşmaz yarın sabah gelir benimki tatil yapıcaktım güya annemde zaten zorgunum bide o ağrıyı çekecem

valla bu kadar yoğun bi hafta geçirmemiştim çok yorgunum çookkk ablamlar çıktı temizlik yapıyorum gene ptesi çok yoğun olmasın halıları falan kaldırdım balkon gene leş gibi oldu kardan balkonu falan yıkadım toz aldım süpürdüm öle üzerinden ptesi kadar batar gene ama hiç olmazsa hafifleteyim daa oyy nasıl gözümde büyüyo ptesi bide adet olmuş olcam öff

daha duş alcam pöfff hiç bu kadar üşengeç olmamıştım 1de 2de yat 7 de kalk anammm

inşallah canım ama hamile değilim galiba belirtimde yok iğneden dolayı bir ara bel ağrım oldum okadar mafoldumben

sütü taşırdım ya ballı süt yapıyodum ocakta taşmış unutkanlık başladı bende bilmiyorumkismile

inşallah canım ama hamile değilim galiba belirtimde yok iğneden dolayı bir ara bel ağrım oldum okadar mafoldumben

bende öle hissediyorum sen öle hissetme ama ya vardır inşallah yoksada çok üzülme ok

sütü taşırdım ya ballı süt yapıyodum ocakta taşmış unutkanlık başladı bende bilmiyorumkismile

geçmiş olsun =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…