Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar..nasılsınızz.hepinizi çok özledim ama malesef giremiyorum koşuşturmaktan.az önce oğlumun 40dökmesini yaptık kırkı çıktı çok şükür.firdevscim şimdiden hayırlı doğumlar olsun sana ve diğer arkadaşlarıma.şimdilik hoşcakalın.....

güle güle büyüt canım hoşcakal

canım kırkıda çıkmış oh rahatlamışsındır bebiş nasıl sen nasılsın :1hug:

03/ 02/ 2010 PERŞEMBE

SAAT: 16:05

HAMıLELERıMıZ CıCı ANNELERıMıZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________
2.yeb2004: _______________ 12 MAYIS ___________ ERKEK __________
3.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________
4.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________
5.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ___________
6.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
7.megryann : _____________ 7 HAZıRAN _________ KIZ ______________
8.elif_ba: ________________ 22 HAZıRAN _________
9.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
10.k.a.y.r.a. : ____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
11.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
12.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
13.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
14.sirrinenur : ____________ 14 AĞUSTOS ________
15.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
16.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
17.huzeyfe:______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK
18.abyosun:_____________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
19.sinemis84:___________ 20 EYLÜL __________ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
20.ozbek83:_____________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
21.olcayelis:______________
21.gize:__________________ 15 EKıM ____________
22.sumos23:______________ 19EKıM_____________
23.mavı_gozlü_____________ 22 EKıM ____________
24.papatya0______________ 30 KASIM ___________
25:mopsy________________ 2 ARALIK___________
26:tuugbaa_29 ___________________________________
27.elif..timureren ____________ 22 EKıM

UMUT LıSTESı

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.haksever:
8.orays
9.sulezehra:
10.rufeyde serra
11:&ayla&:
12.bilgen35:
13.dyd
14.marbley
15.bahçem
16.elchin.
17.vale14 (osmaniye 80)
18,bitte
19.mercanayse
21.gelevera
22.cmrm:
23.asimira
24.xaysex
25.bels41
36.azra2
27.umutlu16
28:isolde
29:eleyna
30:rozalin
31.sekerkiz67
32.zulu

NOT : DOĞUM YAPANLARI SıLDıM BıLGıNıZ OLSUN

KIZLAR BEN GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım benim bebeğimin adı da bulut olacak allah nasip ederse yazarmısınız

kızlar ben geldim aslında biz geldik dualarım kabul oldu kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama adet günüm dündü dün akşamdan beri kanamam var değerimde 28.89 yani çok yeni daha kanamam olduğu için tehlikeli ppogestan verdi onu kullanıcam ve hiç kalkmıcam yerimden beni merak edenlere teşekkür ederim dualarınız içinde kardeşlerim nolur benim için dua edin yavrum benimle kalsın bana tutunsun sizi çok seviyorum kayınvalideme gidicam gece o bakıcak bana artık yatıcam sizi seviyorum iyiki varsınız hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm demek benim için bi mucizeydi şimdi daha çok dua edicam daha çok sizin için nolur dua edin dua açtı bizim için kapıları başka herşey sebeb unutömayın

kızlar 41 gün eşinizle meryem suresini okuyun ve tefriciye hatmi yapın 4444tane selati nariye okunuyo rabbim dualarımı kabul etti sizde edin nolur hepimizin olsun bebeği sizi çok seviyorum canlarım benim çok destek oldunuz her zaman bana . bide yasini sondan bi önceki durana kadan okuyup ne diliyosan onun için dua edip son durana kadar okuyosun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün nolur dua edin değerim yükselsin. biz bu ay sadece şanslı 3gün dedi doktor o günler birlikte olmuştuk dedemin ölümü annemin yanması derken 2haftadır birlikte olmuyoduk rabbim verdimi verio işte dualarla nolur çok dua edin

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler
allahım büyük
duaların kabul oldu

beryal bişi olmaz demi kanamam var ama .anneminde ablamında böle kanamaları olmuş irsi olurmu dedik doktora ben irsi diyemem dedi ben tehlike olarak görürüm sadece ama hamilesin elimizden geleni yapıcaz dedi inşallah bişi olmaz dedi(

3ocaktı canım ama 1aylık deil daha bebek anca 2haftalıktır belkide daha küçük

canım benim dikkatli ol.eşinle ilişki yaşama
ben CRİNONE diye bir jel kullanmıştım düşük tehlikemde allaha çok şükür tutundu meleğim.
doktoruna sor belki sanada verir.
çok etkili bir jel.tavsiye ederim.
bol bol yat dinlen .
bol bol su iç.
beslenmene dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…