• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eleyna canım keskede ilk başta evlenirken evini ayırsaydın şimdi ayırman zor olur canım aynı sorunda bir arkadaşım var burda ama onlar altlı üstlü oturuyo kayınvalidesiyle.o bile artık bıktım diyo evi ayrı olduğu halde başka semtte taşınmak istiyo izin vermiyolar.inşallah en kısa zamanda ayrılırsın canım

cmrm, eleyna, sirrinenur a.s. kızlarrr çıkmadan önce bir slm vereyim dedim sizlere...umarım herkes iyidir..

canım dört bucuk haftalık bulantım bugün sabah oldu midem şuan bir tuaf zaten şimdilik iyi geçiyo yarın doktordada keseyi görürsem içim rahatlıycak

maşallah tatlım :nazar:
inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin
içini rahat tut hayırlısıyla bebişinin büyüdüğünü görünce ayrı bir duygu içinde olacaksın canım

maşallah tatlım :nazar:
inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin
içini rahat tut hayırlısıyla bebişinin büyüdüğünü görünce ayrı bir duygu içinde olacaksın canım

inşallah canım vakit hemen gecse sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alsam.inşallah bişey olmassa 16 ekimde beklenen doğum tarihim nasıl bekliycem ben.rabbim bütün melekleri korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin

bende iyiyim kızlar çok şükür..ama çok heyecanlıyım yarın bebeğimi görücem inş.en son 10 haftalıkken görmüştüm o zamanda çok küçüktü daha...birde 3 lü testimiz var yarın.inş. herşey yolundadır... sizlerinde iyi olmanıza çok sevindim..güzel haberler mutlu ediyor beni..

Back
X