• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mercimek çorbası aşeriyorum

karadnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
30
6
1
Kizlar sizce bunun anlami nedir.hic bulantilarim yok.tatliyla aram hic yok.yuzumde cildimde bi degisimde yok.mercimek corbasi aş erdim bugun.sizce bebişimin cinsiyeti nedir

Bence bebesi nin cinsiyeti ya da mercimek corbasi asermen değilde sorun acaba senin erkek olmandan kaynaklı olabilir mi

Pişir iç

Yapamıyorsan en basit lokantaya git orda iç

Lakin bu şekilde cinsiyet tahmini vs yi bırak ilerleyen süreçte o çocuğu bilimin ışığında yetiştir

Her şeyden bi anlam çıkarmayın, aşerdiğiniz yiyeceklere göre cinsiyet belirlemeyi de bırakın artık, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.
Canınız mercimek çorbası çekmiş işte, kalkıp yapıp için. Hayret bi şey.

ilk defamı bişey aşerdin. her aşermede cinsiyet tahiminimi yapcaksın

Kizlar sizce bunun anlami nedir.hic bulantilarim yok.tatliyla aram hic yok.yuzumde cildimde bi degisimde yok.mercimek corbasi aş erdim bugun.sizce bebişimin cinsiyeti nedir

Aa bak tamam tatlıyla aram yok diyorsan ye tatlıyı çıkar hakkıyı mantığından dolayı kesin kızın olacak :halay:
Mercimek çorbasına da limon sıktın mı tamamdır yüzde yüz kız :KK53:

Mercimek turuncu olduğuna göre erkek çocuğunu mercimegm die sevemzsnde kızı seveblrsn düşünüyorummmmmm bence turuncu kafalı çilli bir kizinz oluck:)))))

Aserme denen olayın safsata olduğunu söylüyor doktorlar canınız çekmiştir belki

Cinsiyetini bir tek doktor bilir söyler size. Mercimek corbasiyla cinsiyetin ne alakasi var :)
Insallah saglikli sihatli kucaginiza alirsiniz bebeginizi.

Canı sıkılan bizi kekliyor...Yok eğer gerçekten yazıyorsanız cehaletin daniskası, çocuk yetiştireceksiniz birde. :oha:

Back
X