Merdiven meselesi

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Slm arkadaşlar çok önemli bir konu değil ama canımı sıktı. 6 haneli bir apartmana oturuyoruz.ilk önce enuste biz ve enalt kata başka bir aile girdi.enustte olduğumuz için apartmanın temizliğini yapıyordum.kimse yok diye.sonra yavaş yavaş dolmaya başladı. Ama hiç kimse apartmana ilgilenmedi.apartmanda çöpler çamurlar. Daha yepyeni apartman pislik içinde kaldı. Apartmana taşındilar koli bantları kutular günlerce apartmanda kaldı. Neyse ben bunlara apartmanın temizliğini beraber yapmayı önerdim. Öyle kötüydü ki dışardan gelenler farkediyordu.kimse oralı olmadı biri ben yapamam cocuklarim var dedi.biri ben karıma yaptırmam dedi.sonra merdivenci tutalım diye karar verdik.aradım buldum bir tane.anlaştık. ben muhatabım yani merdivenci ye. Ama malesef üç aydır ödeme yapmayanlar var.arasira yapanlar var.enson geldiğinde evde değildim. Kimse adama kapıyı açmamış. Adam aradı eve geldim.ücretini ödedim. Halbuki hepsi evdeler.ve kimseden tık yok.apartmanın kapısına yazı astım. Ücreti için kimse oralı olmadı. Çok sinirim bozuldu.paradan da gectimde saygısızlık degilmi.toplu yaşanılan bir yerde kurallara uymamak.merdivenci ye anlasirkende kapı kapı gezip onaylarini aldım hepsi tamam tamam olur dediler.çok sinirim bozuldu dikkate almamaları. Sanki apartmanda tek ben yaşıyorum. Zilleri bassanda acmiyorlar kapıyı. Tepem attı tekrar yazdım merdivenci yi iptal ediyorum herkes kendi kapısının önünü şupursun diye.şimdi eşim diyorki yazıyı al fevri davranıyorsun. Üç aydır hep böyle. Paradan da gectimd yaptıkları saygısızlık sinirimi bozdu.sizce iyi ettimmi

Bu insanlar değişmez. Siz sinirlerinizi yıprattıginizla kalırsınız. Gecen burda ev baktım akrabagim icin. Ev sahibi apartmandakilerin bodrumu hep eşyalarla doldurduğunu. Sorsa kimse sahip çıkamadığıni ve bu yüzden her sene en az bir kere onları kaldırtmak zorunda oldugunu söyledi. Yani böyle insanlar sadece kendi dört duvar arasını (ondan da emin değilim)temiz tutar. Geri kalanını iste böyle etrafa atar

Hee ne yapmayı planlıyorlar kendileri temizlemez, merdivenci istemiyorlar çöplerin üstünden atlayıp, atlayıp girsinler evlerine o zaman boşverin uğraşmayın

En başta boşuna yüklenmişsiniz bu işi ,
Ne gerek vardı buna ?

Yönetici seçin , aidat toplansın.

Dertsiz başınıza dert açmışsınız.

Yepyeni apartmanı mahvediyorlar yazık günah. Bundan sonra bende sadece kendi kapımı yapiçam yazıyı da anlasınlar diye astim

Hee ne yapmayı planlıyorlar kendileri temizlemez, merdivenci istemiyorlar çöplerin üstünden atlayıp, atlayıp girsinler evlerine o zaman boşverin uğraşmayın
Aynn öyle yapalım deyince yapmıyorlar yaptıralım deyince para vermek istemiyorlar.hiç sorun etmiyorlar o pisligi

Tek sorun insan kalitesi işte...
Ben bu yüzden ille seviye yüksek yerlerde oturmayı tercih ediyorum.
Bende böyle bı evde oturdum 1.5 sene dayandım. Taşındık.
Siz en usttesiniz stres yapmayın fazla, alt katları yakında pire basacak, ondan sonra görün bakalım tutuyorlar mı tutmuyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…