Merdiven meselesi

Tek sorun insan kalitesi işte...
Ben bu yüzden ille seviye yüksek yerlerde oturmayı tercih ediyorum.
Bende böyle bı evde oturdum 1.5 sene dayandım. Taşındık.
Siz en usttesiniz stres yapmayın fazla, alt katları yakında pire basacak, ondan sonra görün bakalım tutuyorlar mı tutmuyorlar mı?
İnşallah bassin

Çok doğru yapmışsınız. Aslan yattığı yerden belli olurmuş. Herkez kendi kapısını temizleson

İnsanlar, apartmanları kendi müstakil evleri gibi görüp öyle kullanıyorlar. Geç saat olmuş sese dikkat ediyim, ortak kullanılan alanları temiz tutayım falan yok... aynısını ben de taşıyorum. Kaç kez söylesek de çözümü yok. Apartmanın içinde eşiğe boklu bez bile koyuyorlar. Çöp kovası var, kokuyo pis pis. Tüm ramazan sahurda çocuk bağırmasıyla uyandım. Gelin kaynana altlı üstlü oturuyorlar. Sahurdan sonra çoluk çombalak bağrış çağrış yukarı çıkıyorlar. Hamileyim diye bu sene oruç tutmadım ama her gece sinirle uyandım. Kapı çarpmaları saymıyorum bile, ev sallanıyo resmen. Görgü, parayla sayılan bi şey olsa gösteriş olsun diye onu bile alıp kullanırlar.Bedava olunca kullanan yok.

Yöneticiin aidatlarla birlikte toplaması gerekiyor.

Bizde aidat içine dahil edildi bu ücret. Çöp toplama.ve merdiven temizliği yapıyor gelen adam.

Aidatlar toplanınca ücret ödeniyor.

Yöneticiin aidatlarla birlikte toplaması gerekiyor.

Bizde aidat içine dahil edildi bu ücret. Çöp toplama.ve merdiven temizliği yapıyor gelen adam.

Aidatlar toplanınca ücret ödeniyor.
6 dairelik bir apartman olduğu için aidat fln yok şimdilik. Bu gidişle de toplanamaz

İnsanlar, apartmanları kendi müstakil evleri gibi görüp öyle kullanıyorlar. Geç saat olmuş sese dikkat ediyim, ortak kullanılan alanları temiz tutayım falan yok... aynısını ben de taşıyorum. Kaç kez söylesek de çözümü yok. Apartmanın içinde eşiğe boklu bez bile koyuyorlar. Çöp kovası var, kokuyo pis pis. Tüm ramazan sahurda çocuk bağırmasıyla uyandım. Gelin kaynana altlı üstlü oturuyorlar. Sahurdan sonra çoluk çombalak bağrış çağrış yukarı çıkıyorlar. Hamileyim diye bu sene oruç tutmadım ama her gece sinirle uyandım. Kapı çarpmaları saymıyorum bile, ev sallanıyo resmen. Görgü, parayla sayılan bi şey olsa gösteriş olsun diye onu bile alıp kullanırlar.Bedava olunca kullanan yok.
Parasından da gectimde.adama verecekler beş litre su.herdefasinda bir daireden alıcam dedi.kimse vermedi üç aydır. Ne ücret veren var ne şu veren var

Parasından da gectimde.adama verecekler beş litre su.herdefasinda bir daireden alıcam dedi.kimse vermedi üç aydır. Ne ücret veren var ne şu veren var
Bizde de aynı sorun var. Allah’tan parayı veriyorlar. Çalıştığım halde mutlaka kapıya suyu koyuyorum işe giderken. Evde olanlar koymuyo. Yıllardır çekiyorum, değişmedi. Artık taşınmayı düşünüyorum.

Bizde de aynı sorun var. Allah’tan parayı veriyorlar. Çalıştığım halde mutlaka kapıya suyu koyuyorum işe giderken. Evde olanlar koymuyo. Yıllardır çekiyorum, değişmedi. Artık taşınmayı düşünüyorum.
Adamla ben muhatap oluyorum. Mecburen ödüyorum oda mağdur olmasın diye.zilleri ne basınca açmıyorlar kapıyı. Adam gittiği gi gibi sesler gelmeye basliyor

Aslan yattığı yerden belli olur demişler, kendi evleride anlattığınızdan farklı değildir. Boşverin uğraşmayın, medeniyet görmemiş insanlar belliki. Siz kendi kapınızın önünü süpürün temiz tutun, misler gibi girin çıkın

Aslan yattığı yerden belli olur demişler, kendi evleride anlattığınızdan farklı değildir. Boşverin uğraşmayın, medeniyet görmemiş insanlar belliki. Siz kendi kapınızın önünü süpürün temiz tutun, misler gibi girin çıkın
Üç aydır boş yere ödüyorum ücretlerini. Bu saatten sonrada vermezler büyük ihtimal

Kapılarının önleri leş gibi.o mikroplar evlerinede girer
Aman boşver napcan bende merdiven temizliğine gidiyorum haftada bir kimse kapısındaki çöpü atmaz bahçe desen sigara izmariti çöpten geçilmez ama bezdirdiler iki katlı iki blok 12 daire verdikler 150 lira duvarlarından burun pisliği kazımışlığım var

Bence yazıyı kaldirmaniza gerek yok
Bir daha da hicbiriyle muhatap olmayın
Onlar umursamiyorsa siz de umursamayin
Kendi katınızı temizleyin sadece

Back
X