Merdivenlerde çarpışmışken öpüşmek...

Öpüşme kısmı doğru ancak gerisi yalan arkadaşım...Evet bunu yaptığı için vicdan azabı duymuş ve eşine söylemiş olabilir ama eşine o anı olduğu gibi anlatmamış.Sadece komik bir yalanla süslemiş gerçeği...Umarım sadece öpmüştür.

bunun illa ki geçmişi,hoşlanmışlığı vardır.merdivende çarpışmak zor olsa gerek.biri aşağı biri yukarı çıkarken nasıl dudakları denk gelmiş bilemedim.

yalana bak
peh peh peeehh
"elinde dosya vardı, eğildik ve bacaklarını okşadım" dese daha bi inandırıcı olurdu sankim

çarpışmışken öpüşelim der gibi.çarpıştığı an beyin hücreleride ölmüş demekki:44:

ama neden dogrulari sakliyorsunki, utanmana gerek yok hem aldatan sen degilsin hemde seni tanimiyoruzki

sen bu sadakatsizligi af edemiceksin kendini cok yipratma , bosanmayi neden düsünmüyorsun:26:

hahahaaaa fizik kurallarına bile aykırı bu ya......Transit dalışmı yapmışlar bi kere öpüşmek için artı aksiyon gerekir karşındakine çarpışmadan daha yakın olursun bide dudak kıpırdatma süreci var ..tabi aradaki burun engelini geçilip yana doğru hafif bir kıvrılma yapılır böyle Transit bi dalış yok yani komedi resmen..öpüştüğü kadın tehdit etmiştir yada adam kadın duyar diye korkmuştur ben önceden masumlaştırayım bide itiraf eden dürüst koca imajı veriyim olduu demiştir yada adamın fantezisi bu hahhaaaaaaaaa

biz olsak kafa kafaya tokuşuruz ya da dengemizi kaybedip popomuzun üstüne otururuz...

olabilir..her erkek bu konuda büyük bir zaafa sahiptir..ve bazen öyle anlar denk gelirki yaptığın davranışın hesabını kendine bile veremezsin..bu adamda da öyle olmuş..çarpışmış ve bayanında o anki istenmeyen konumu istemeden bu anı yaratmıştır ve bir anlık çekimle olan olmuştur..özür dilenmiş fakat olurki bu başka insanların gözünde adamın eşine yanlış aktarılabilir diye adam düşünmüş olabilir..ve eşine bu küçük te durumu saygı ve sevgisinden anlatmıştır..istek dışı olan bu davranışını eşine anlatıp paylaşmak istemiştir..ben bir aldatma olarak görmüyorum..yanışmı tabikide yanlış..her bayan şü
phelenir her bayan tedirgin olur...ama bu erkeğin istemeden yaptığı bir içgüdüsel davranış.öyle bilindik bir öpüşme olduğunuda sanmıyorum...çarpışma etkisiyle olan bir etkiden yüzyüze düşmüştür diye düşünüyorum..bunu aldatma olarak görmek yanlış, duygusal olarak büyük şekilde karşı tarafa bişeler hissetmiş olsa hak veririm, yada bu davranışı hislerini ortaya koyarak yapsa aldatma fakat bu tamamen anladığım kadarıyla çarpışma etkisiyle yüzyüze gelip dudakları birbirine denk gelmesi durumu...

Aldatma tarzı olaylarda affetmeye kesinlikle karşıyım ama karşımdakinin dürüstlüğü de benim zaafımdır bir oğlak burcu olarak :) böyle bir durumda affedebilirdim

Birden öpme olayı nasıl olur hiç bilmiyorum ama, sevgilimi bile dayanamayıp öpmüşlüğüm olmamıştır benim

Başlığı görünce aklıma şu geldi..

"Hazır çarpışmışız, öpüşelim bari..." :)))

Şaka bi yana, bunun bi öncesi vardır... Birbirlerinden hoşlanmışlar demekki... Kocası itiraf etmiş olsada, kabul edilir birşey değil... Yol ver gitsin..

Son düzenleme:
Artık merdivenlerde biriyle çarpışmamaya özen gösterelim bari.

Çarpışınca adam gelip "aa ben sizi öpmedim" diyip öper falan. Allah korusun.

Ve son olarak.. İş tesadüfleri sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…