Merdivenlerde çarpışmışken öpüşmek...

Çarpıştığı herkesle öpüşüyormuymuş bu adam yahuu hangi çevrelerde dolaşıyor mazallah karşılaşırız felanda dikkatli olalım

Ya filmler saçmalıklarla dolu da hayat bence bu kadar basit değil.Allah aşkına ben hiç birşey hissetmediğim biriyle çarpışınca niye öpüşeyim ki.Aman fırsatı değerlendirelim de heyecan olsun diye mi.

Bu kadar saçma şey olmaz yahuu...Mutlaka ikiside birbirinden etkileniyordu...

bence kocası onu deniyor tepkisini ölçüyor kirli çamaşırlar yakında ortaya çıkar öpüşmenin arkasından bak daha neler duyacak eşi

Merdivende çarpışıp beni öpecek adama o daireyi dar ederdim evelallah :89: ne saçma şeyler duyuyoruz ya..

bende hoşlandığım kişiye merdivende çarpıp öpecem
bekle bekle nereye kadar de mi yani

tabiki daha önceden birşeyler hissetmiştir o bayana karşı..
hayal etmiştir belkide.. tıpkı hayallerinde olduğu gibi gerçeğini yakaladığı an muck muck

hiç inandırıcı değil eşine öpüştüğünü söyleyip vicdan azabından kurtulmak için böyle bir kılıf uydurmuş!merdivende çarpıştığı doğru olabilr ama yanlışlıkla öpüştüğü tamamen yalan! nasıl elinde olmadan öpüşüyor anlamadım?
yanlışlıkla çarpışabilir insan olabilir ama öpüşmek refkleks işi değildir..ha çarpışıp dudak dudağa da değebilir ama kısa süreli öpüşmek asla düşmeyle falan olmaz.resmen yapışmış kızın dudağına!
söyleyeyim de rahatlayayım hesabı yapmış!biz de bazen yanlışlıkla çarpışabiliyoruz otobüste vapurda yada dışarıda ama kimseyi yanlışlıkla elimizde olmadan kısa süreli öpmüyoruz Allah a şükür.bu erkek milleti kadar ucuzca yalan söyleyen bir varlık yok!

her çarptığını öpüyomuymuş bu adam ....ne saçma....
bence öptüğü personelin eşine söyleme ihtimaline karşı karısına böyle bi yalan söyledi....

1 yıllık evliyim ve bir yıl içersinde çarpışmamız çok olmuştur eşimle ama hiç çarpışma sonrası öpüşme olmadı arada cinsel çekimde varken şimdi sorun bizdemi onlardamı anlamadım

Aman Allahım bu ne yaaaa....??
Sen koru yarabbimm kocam kimseyle çarpışmasın.. Yoksa ben ona fena çarparım..
Ayy ne ilginç şeyler okuyorum bu formlarda yaa...:78:

muhakkak aralarında bir duygusal yakınlaşma vardı ,içten içe ikisi de hoşlanıyordu birbirinden ,bu da bir vesile oldu ,çarpıştılar ve kendilerini tutamadılar ,ama adam dürüstmüş ve vicdan yapmış söylemiş ,ne çok evli kadın var yaptıkları halde pişmanlık filan duymuyorlar ,adam yine dayanamamış ,valla çözüm olarak bişey diyemiycem ,arkadaşın adam akıllı düşünsün ,aniden böyle bişey olmayacağını ,muhakkak bir duygusal yaklaşım olmuş olabileceğini de hesaba katsın ona göre davransın ,zor bir durum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…