Merhaba 2025 haziran su orucu

Tatlicadiasil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
58
22
88
40
Merhaba arkadaşlar bugün su orucuna başlamaya karar verdim daha önce 13 günlük ve 19 günlük deneyimim var. Yaptığım dönemlerde 3 günde bir bağırsak temizliği yapıp hem çok kilo vermiştim hemde sağlığım çok iyi yönde gitmişti fibromiyaljiden tut çoğu yönde artıları oldu bugün tekrar başlıyorum ve hedefim 21 gün benimle başlamak isteyenler bu forumda buluşalım

Kızlar bende aranıza dahil olmak istiyorum yapmayan varsa yanıtlasın başlayalım hep beraber bir grup açıp benim de bi 8 kilo fazlam var 🥲

Kızlar bende aranıza dahil olmak istiyorum yapmayan varsa yanıtlasın başlayalım hep beraber bir grup açıp benim de bi 8 kilo fazlam var 🥲
Bende yapmak istiyorum hiçbir fikrim yok 8-10 kg arası vermek istiyorum bilenler detaylı anlatabilir mi? Bu arada izindeyim yani evde geçireceğim birlikte başlayalım mı?

Kızlar normalde sadece su içerek yapılıyor ama belki duymuşsunuzdur dr hamit çelik tek bir besin seçerek su maden suyu sade kahvenin dışında maydonoz,roka,tere marul gibi bir sebzeyide sadece birini seçmek gibi yiyebilirsiniz diyor bizim pazar günü düğün var şehir dışında isterseniz pazartesi başlayabiliriz yapanlarla

Merhaba bende basladım allah izniyle hedef 21 gün kılom 83 tu
1....gun tartıldım 82 kiloya indim aclık sıfır
Bu arada yemek vıdeolarına bakmayın sakın
2 ...gün halsizlik baş agrısı dönmesi uyku gıbı oldu bende
Ve kılom 81.2
3 ...gün çok dınc uyandım sükür iyiyim tartıldım 80.1
Bu arada çay ve su çok acıkırsam bır tane salatalık yiyorum

Merhaba bende basladım allah izniyle hedef 21 gün kılom 83 tu
1....gun tartıldım 82 kiloya indim aclık sıfır
Bu arada yemek vıdeolarına bakmayın sakın
2 ...gün halsizlik baş agrısı dönmesi uyku gıbı oldu bende
Ve kılom 81.2
3 ...gün çok dınc uyandım sükür iyiyim tartıldım 80.1
Bu arada çay ve su çok acıkırsam bır tane salatalık yiyorum
Merhaba ben kendim yapamadım şimdi sizi görünce yarın bende başlamak istiyorum inşallah yapabilirim

Sadece kararlı olun kendinize guvenın bir ailede kım varsa mutlaka müdahale edecektır ısrar edecektır siz kararlı azimli olun hemen boslamayın sakın bu sızı zafer ulastıracaktur

4 gün sabah kilo 79.6
Sabah 6.30 kalktım çok dınctım gün boyu halsizlik bıraz baş dönmesi oldu akşam 1 tane salatalık yedım 5 bardak filan gün boyu çay içtim
5 gün sabah kilom 78.9 du
Sabah erken uyandım çok dınçciyım
İnşallah hedef gıttıgımız yere kadar 21gun

Maşallah çok güzel gitmiş ben dün misafir geldiği için tek öğün yedim maalesef bugün kilom 85.85 artık su diyetine başladım

4 gün sabah kilo 79.6
Sabah 6.30 kalktım çok dınctım gün boyu halsizlik bıraz baş dönmesi oldu akşam 1 tane salatalık yedım 5 bardak filan gün boyu çay içtim
5 gün sabah kilom 78.9 du
Sabah erken uyandım çok dınçciyım
İnşallah hedef gıttıgımız yere kadar 21gun
Merhaba tamamlafinizmi acaba 21 güne

Back
X