Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese günaydın. Ben de dün diyete başladım. Bu sefer değişiklik olsun diye pazartesi değil çarşamba olsun istedim. Boyum 167 cm ve kilom ne yazık ki 80 oldu bu sene
Diyetime destek olarak bu sabah ilk uzun mesafe yürüyüşümü yaptım. Benim için uzun sayılır , yaklaşık 5 km.
Dün akşam araştırırken ?..'u buldum. Orada çok işime yarayacağını düşündüğüm makaleler var. ....'ı çok güzel açıklamışlar. Sizlere sormak istediğim yağ yakımını hızlandıracak ürünlerden aranızda kullanan var mı? Ben başlamak istiyorum , fakat tereddütlerim var. Kullanan varsa ve deneyimini paylaşırsa sevinirim. İyi Günler herkese.
Herkese merhaba.yıllar boyu süren başarısız yöntemlerden sonra diyetisyene gitmeye karar verdim.12. Günüm.on günde 2 kilo verdim.98 kilo ile başladım şimdi 96 kiloyum ve sizinleyîmmm,takipteyim
Kizlar bence kendi kendimizi hirslandirabiliriz. Her hafta Pazar gunu tartilip kilomuzu buraya yazariz ve en cok kim vermisiz yarisma gibi bise yapalim ne dersiniz ? Bende 165 boy 91.4 kiloyla basliyorum. Hadi bakalim