Merhaba 6 aylık hamileyim ve kabızlık problemi çekiyorum. İlaç, bitkisel ürün önerebilir misiniz?

bengulaksan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
2
0
1
31
Komşum Duphalac önerdi. Daha önce deneyimi olan varsa önerilerini paylaşabilir mi?

sakın acı şeyler yeme mideni mahvedersin. reflü yapar bende 6.5 aylık hamileyim. bol lifli ye bide yeşil erik iyi geliyo gibi geldi bana. ilaç olarakta duphalac iyi gelmezse magnezyum calcine toz var gece yatmadan önce 2 ölçek iç. sabah tuvalete gidersin büyük ihtimal. bende aşırı derece kabızlık oluyo. işe yarıyo. duphalac bende işe yaramadı. eğer duphalac iyi gekirse onu kullan. kayısı ye incir ye yeşillik ye.kuru erikte iyi geliyo sabah aç karnına incirle beraber.

Kişinin beslenme ve bağırsak florasına göre değişiyor bu durumlar .şuan kiraz zamanı kiraz yeyin bol bol .aç karına ceviz yiyin ağzınızda çok öğütmeden biraz tanecikli şekilde yağı ve taneli oluşu süpürür bağırsağı ve bol su ... baktın olmuyor ekmeği 3 gün kesin yemeyin en etkili çözüm.

Bende hamileliğimin başında çok yaşadım. Hiç bişey fayda etmedi, kayısı, komposto, üzüm hiç biri etki etmedi. Oturup ağladığımı hatırlıyorum. Duphalac içtim aynı gün çözdü sorunumu. Hiç bi zararı yok.

Duphalac ben kullandım
Şurup gibi, aşırı şekerli birşey
3 4 saat sonra aşırı karın ağrısı ile sorunu çözüyor ama ben hamile değilim, çıkamadığım için eczaneden alıp kullandım, bir iki gün rahatlatır sizi sadece, yine de doktorunuz önersin hamilesiniz bilemem. Geçmiş olsun bol su için lütfen

Komşum Duphalac önerdi. Daha önce deneyimi olan varsa önerilerini paylaşabilir mi?

Hamileyken ben de kullandım o şurubu. Faydasını da gördüm. Doktorum tavsiye etmişti bana da. Yine de sen kendi doktoruna bir danış çünkü arkadaşın dediği gibi aşırı şekerli bir şey.

Bu konuda konum da var hamileyken başlayan ve doğumdan sonra da başımın belası oldu kabızlık
Sana kullandığım ilaçları yazayım hamilelikte doktorlar verdi zararı yok dediler 40 gün oldu doğum yapalı Yalnız aynı anda içmedim ben

benderişe Yarayan ve kesinlikle herkes de yarar magnezi calsine
Duphalac
Dulcalox
Osmolok

Neden? Ben kullanmıştım.

Ürün satıcıları satış hedefi tutturamadı sanırım çoklu üyelik alıp ürünü övüyorlar bende onlara böyle bir ceza veriyorum. Ürün yorumlarını satıcılar değil kullanıcılar yapmalı.

Back
X