merhaba , 7 şubatta euro fertilde 3. gün embro transferim oldu , 7. gün idrar testi yapanlar varmı

ozlemvolkanmasal30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
3
0
1
36
merhaba , euro ferti altunizade de deneyim yaşayan arkadaşlar varmı , birde transferimin 7. günü idrar testi yapmak istiyorum ancak cesaret edemiyorum 3. gün embiriyo transferi olup 7. veya 8. gün idrar testi yapanlar varmı yardım lütfen

7. Gün çok erken değil mi ?
Birde 3.gün embriyosu olduğu için yanıltabiliceğini düşünüyorum hcg iğnesi kullandı iseniz muhtemelen hala etkisi vardır yalancı pozitif çıkabilir inşallah transferiniz uğurlu geçmiştir bebeğiniz tutunmuştur.
Ben 9.gün yaptım 5. Gün embriyosuydu yine de güvenemedim acaba ilaç etkisi mi diye.

7. Gün çok erken değil mi ?
Birde 3.gün embriyosu olduğu için yanıltabiliceğini düşünüyorum hcg iğnesi kullandı iseniz muhtemelen hala etkisi vardır yalancı pozitif çıkabilir inşallah transferiniz uğurlu geçmiştir bebeğiniz tutunmuştur.
Ben 9.gün yaptım 5. Gün embriyosuydu yine de güvenemedim acaba ilaç etkisi mi diye.
yanıtınız için teşekkürler, merakkk işte :( umarın tutunmuştur, ilk denemem tek bölünen yumurtam , siz tedavinizi nerede oldunuz ?

Istanbul bezmi alem hastanesinde yaptırdım benim tek seferde tuttu çok şükür inşallah sizinde hayırlı ise tutunmuştur bebeğiniz 9 yada 10. Güne kadar sabredin sonra test yapabilirsiniz bence

Istanbul bezmi alem hastanesinde yaptırdım benim tek seferde tuttu çok şükür inşallah sizinde hayırlı ise tutunmuştur bebeğiniz 9 yada 10. Güne kadar sabredin sonra test yapabilirsiniz bence
inşallah inşallah tutmuştur , sizide tebrik ederim , doktorumun test yapacağı güne zaten 4 gün kaldı , sanırım doktorumun tavsiye ettiği günü bekleyeceğim , salı günü kandan bakılacak , umarım benimledir , gitmemiştir hiçbir yere :)

inşallah inşallah tutmuştur , sizide tebrik ederim , doktorumun test yapacağı güne zaten 4 gün kaldı , sanırım doktorumun tavsiye ettiği günü bekleyeceğim , salı günü kandan bakılacak , umarım benimledir , gitmemiştir hiçbir yere :)

İnşallah bence de en güzeli :) ben erken yaptım içim içimi yemişti acaba hamile miyim değil miyim 3 4 gün zehir ettim kendime :)

Back
X