Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben İstanbul'dayim. 2. Tüp Bebek denemem olacaği için iyi bir doktor araştırıyorumMerhaba bende yeniden tedaviye başlayacağım ben Konya'dayız siz hangi şehirdesiniz devletten rapor çıkartıp özele gidebilirsem deneyeceğim yoksa şehir hastanesinde yaptıracağım
İnşallah istediğiniz sonuca kavuşursunuzBen İstanbul'dayim. 2. Tüp Bebek denemem olacaği için iyi bir doktor araştırıyorum
Ben kesinlikle Şişli Memorial Semra Kahraman diyorum. Ekibindeki tüm doktorlar gerçekten çok iyi. Laboratuvarlarına zaten söylenecek söz yok.Merhaba Ağustos 2025 tüp Bebek merkezi araştırıyorum. Medical Park Meryem kürek eken ve Memorial semra kahraman arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz ....
Aslında iletişimde ben olumsuz bir durum hiç yaşamadım. Ekipteki farklı doktorların muayene etmesi benim içimi daha da rahatlattı. Birinin kaçırdığını diğeri mutlaka görür diye düşündüm hep. Kaldı ki gözlerinden, dikkatelerinden kaçan bir şey de olmadı. Her şey nokta atışıydı. Onlar sayesinde bu mutluluğu yaşıyorum.Teşekkür ederim Semra Hanım'ın da adını çok okudum ama muayenede çok doktor değişiyormuş. Bu yüzden iletişimde eksiklik varmış. Listemde var![]()
Çok sağ olun. Sizin de güzel haberinizi alalım en kısa zamanda.Allah analı babalı büyütsün adınıza çok sevindim
Bende şehir hastanesinde başlayacam özelde 1, negatif transferim varMerhaba bende yeniden tedaviye başlayacağım ben Konya'dayız siz hangi şehirdesiniz devletten rapor çıkartıp özele gidebilirsem deneyeceğim yoksa şehir hastanesinde yaptıracağım
Bahçeci tüp bebek merkezini bi araştırın çok görüyorum internette Mehmet di doktorun ismiBen İstanbul'dayim. 2. Tüp Bebek denemem olacaği için iyi bir doktor araştırıyorum
Hangi doktor ben bugün Dilay hanıma gittimBende şehir hastanesinde başlayacam özelde 1, negatif transferim var
Cem ÇelikHangi doktor ben bugün Dilay hanıma gittim
Ben Ümmü Gülsüm esen Kaya'da başlayacam öncesinde rahimde basıklık varmış ameliyat lâ düzeltecem dediHangi doktor ben bugün Dilay hanıma gittim
Bende önceden t rahim ameliyatı olmuştum benimki bir sonraki aya kaldıBen Ümmü Gülsüm esen Kaya'da başlayacam öncesinde rahimde basıklık varmış ameliyat lâ düzeltecem dedi
Aynı ay yapmıyor mu tedaviyiBende önceden t rahim ameliyatı olmuştum benimki bir sonraki aya kaldı
Bilmiyorum ki ben T rahim ameliyatıni olali 6-7 yıl oldu sonra bosanma oldu bu ikinci eşim onun için bilmiyorumAynı ay yapmıyor mu tedaviyi