Merhaba anneler emzirme sorunu yaşıyorum başına gelen var mı

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
496
125
53
25
19 günlük bebeğim var emiyor ama sütüm eskimiş gibi kokuyor neden oluyor sizce başına gelen var mı böyle bir şey

19 günlük bebeğim var emiyor ama sütüm eskimiş gibi kokuyor neden oluyor sizce başına gelen var mı böyle bir şey
Çok mu sıcakta kalıyorsunuz güneş altında falan . Süt ekşir hani köyde ilçede falan tam tarla tapan iş zamanı ya o açıdan sordum .

Memenizi temizleyin her emzirmeden sonra süt kalıntısı da koku yapar

Göğüs ucunda yanma, kaşıntı, kızarıklık, beyazlık emzirme sırasında ağrı varsa doktora gidin göğüs mantarı olmuş olabilirsiniz

Emzirme sırasında ağrı oluyor ama oda yara oldu için diye düşünüyorum
Sütünüzle meme ucunu temızleyin pamuk yardımıyla sonra 5 dk açık kalsın hava alsın kurusun sütünüz orda ,ped koymayın .bidahaki emzirmeye geçmeden önce yeniden bi pamuk ve su yardımıyla temızleyın bide öyle kokuyu hissetmeye çalışın koku sütte mi yoksa göğsünüzde mi kendınızı takip edin . Muhtemelen sütünüzle alakalı değildir çünkü süt sağıldıktan sonra ekşir memedeki sütün bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum . Pede akan damlayan süt sıcaktan terinizden falan koku yapıyordur rahat hava alan pamuk üst tercih edin kıyafette

Sütünüzle meme ucunu temızleyin pamuk yardımıyla sonra 5 dk açık kalsın hava alsın kurusun sütünüz orda ,ped koymayın .bidahaki emzirmeye geçmeden önce yeniden bi pamuk ve su yardımıyla temızleyın bide öyle kokuyu hissetmeye çalışın koku sütte mi yoksa göğsünüzde mi kendınızı takip edin . Muhtemelen sütünüzle alakalı değildir çünkü süt sağıldıktan sonra ekşir memedeki sütün bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum . Pede akan damlayan süt sıcaktan terinizden falan koku yapıyordur rahat hava alan pamuk üst tercih edin kıyafette
Yok zaten gogsum kokmuyor

E süt bı damlada çıksa kokuyor ekşi ekşi bu çok normal, sabah akşam duş alıyorum emzirdikce de memitolari suya tutuyorum yine de bı damlada aksa kokuyor ekşi ekşi, çok normal, göğüs pediyle havasız daha çok kokar, yıka havalandr

Back
X