Merhaba anneler nifty testi yatıranlar doktor neden önerdi ve sonuç ne cıktı

Fetal dna 2022 haziran da 6bine yaptirdim ben

O sıvı alma riskli yüzde 50 düşük yapilabiliyomus çok onermiyolar onu..fetN dna yaptirdim siz neden yaptirmistjniz sonuç ne cjkti

O sıvı alma riskli yüzde 50 düşük yapilabiliyomus çok onermiyolar onu..fetN dna yaptirdim siz neden yaptirmistjniz sonuç ne cjkti
Yüzde 50 düşük yaptığını nerede okudunuz ya da kim dedi. Düşük riski var diyorlar doktorlar. Ama oran vermiyorlar.. Yapanlardan düşük yapan çok okumadım. Ben ilk fetal dna yaptırdım. Temiz çıktı. Sonra akilsiz gibi 3lu tarama yaptırdım o da riskli çıktı ( gerek yoktu aslında ) bende amniyosentez yaptırdım. Fetal dna yüzde 99 oran diyorlar. Ben yüzde bir oranı da yok etmek istedim. O da temiz çıktı şimdi 3 aylık oldu.

Netten okumuş olabilirim hatırlamıyorum ama ozeldeki doktor onermedi diyebilirm istersen niftte yaptırma senin kararın dedi bnm e 3.lu 4 lu yapılmadı niften sonra yaptırmam artk 3 lu zateb en yanlış
3.4 cikmisti ikilide bizde fetal dnayi yaptirdik temiz geldi cok şükür
Cok şükür inşallah bnm de gzl sonuç cikar

Insallah. Ikili test zaten en ufak seyde yuksek risk cikartiyo 2.Bir gebelik durumum olurda 2li yaptirmadan direk fetal dna yaptiririm artık

Insallah. Ikili test zaten en ufak seyde yuksek risk cikartiyo 2.Bir gebelik durumum olurda 2li yaptirmadan direk fetal dna yaptiririm artık
Peki bnm 2li guzl çıkmıştı ense kalınlığı 1.2 flndi yanlış çıkmıştı olabilirmi korkuyorum..bn nifty yaptırcami hiç düşünmezdim çok pahalı ve bi maaşlı insana baya zorlucek ama çok taktim kafama napayim yaptirdik bi şekilde 1.gebeligumde bnm oğlumda hiç bsy demediler sadece şekerim vardi bnm iri olur dedi doktor iri dgldi ama bu oğlumda 17 haftalık olduk ilk böbrek genislemesi var dedi doktor ama hani çok aşırı dgl sonraki hafta kist var dediler birada bağırsak parlakligi bn iyice korktum artk bekliyorm

Umarım güzel çıkar.

Bobrek genislemesi bagirsak parlaklığı detaylida net sekilde gozukur varsa fetal dna daha ck genetik hastalik tanisi icin bakiliyo. Ama seker olan ni tanidigim icinde önerdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…