Fetal dna 2022 haziran da 6bine yaptirdim benCanım amniyisentez devlette yapılıyor. Özelde para verme. Ama diğer test ücretli ve dolara endeksli. Ben üni hastanesinde yaptirmistim.500 lira para vermiştim amniyosentez için. Fetal dna için de 5 bindi galiba. Gecen Aralık ayında yaptirmistim
O sıvı alma riskli yüzde 50 düşük yapilabiliyomus çok onermiyolar onu..fetN dna yaptirdim siz neden yaptirmistjniz sonuç ne cjktiCanım amniyisentez devlette yapılıyor. Özelde para verme. Ama diğer test ücretli ve dolara endeksli. Ben üni hastanesinde yaptirmistim.500 lira para vermiştim amniyosentez için. Fetal dna için de 5 bindi galiba. Gecen Aralık ayında yaptirmistim
Siz neden yaptirmistinjz..sonuç neydi acaba..bnde yaptirdim yeni 8 bck binFetal dna 2022 haziran da 6bine yaptirdim ben
Yüzde 50 düşük yaptığını nerede okudunuz ya da kim dedi. Düşük riski var diyorlar doktorlar. Ama oran vermiyorlar.. Yapanlardan düşük yapan çok okumadım. Ben ilk fetal dna yaptırdım. Temiz çıktı. Sonra akilsiz gibi 3lu tarama yaptırdım o da riskli çıktı ( gerek yoktu aslındaO sıvı alma riskli yüzde 50 düşük yapilabiliyomus çok onermiyolar onu..fetN dna yaptirdim siz neden yaptirmistjniz sonuç ne cjkti
Doğrudur. Hangi ildesiniz. Ben üç yerden fiyat almıştım. Belki illere göre de degisiyordueFetal dna 2022 haziran da 6bine yaptirdim ben
Ense kalinlgi siniri geçtiği icin yaptırmıştıkSiz neden yaptirmistinjz..sonuç neydi acaba..bnde yaptirdim yeni 8 bck bin
Istanbuldayim ben canimDoğrudur. Hangi ildesiniz. Ben üç yerden fiyat almıştım. Belki illere göre de degisiyordue
İstanbuldayım olmasından dolayı etkilenebilir fiyat .Istanbuldayim ben canim
Sonucu neydiEnse kalinlgi siniri geçtiği icin yaptırmıştık
3.4 cikmisti ikilide bizde fetal dnayi yaptirdik temiz geldi cok şükürSonucu neydi
Netten okumuş olabilirim hatırlamıyorum ama ozeldeki doktor onermedi diyebilirm istersen niftte yaptırma senin kararın dedi bnm e 3.lu 4 lu yapılmadı niften sonra yaptırmam artk 3 lu zateb en yanlışYüzde 50 düşük yaptığını nerede okudunuz ya da kim dedi. Düşük riski var diyorlar doktorlar. Ama oran vermiyorlar.. Yapanlardan düşük yapan çok okumadım. Ben ilk fetal dna yaptırdım. Temiz çıktı. Sonra akilsiz gibi 3lu tarama yaptırdım o da riskli çıktı ( gerek yoktu aslında) bende amniyosentez yaptırdım. Fetal dna yüzde 99 oran diyorlar. Ben yüzde bir oranı da yok etmek istedim. O da temiz çıktı şimdi 3 aylık oldu.
Cok şükür inşallah bnm de gzl sonuç cikar3.4 cikmisti ikilide bizde fetal dnayi yaptirdik temiz geldi cok şükür
Insallah. Ikili test zaten en ufak seyde yuksek risk cikartiyo 2.Bir gebelik durumum olurda 2li yaptirmadan direk fetal dna yaptiririm artıkNetten okumuş olabilirim hatırlamıyorum ama ozeldeki doktor onermedi diyebilirm istersen niftte yaptırma senin kararın dedi bnm e 3.lu 4 lu yapılmadı niften sonra yaptırmam artk 3 lu zateb en yanlış
Cok şükür inşallah bnm de gzl sonuç cikar
Peki bnm 2li guzl çıkmıştı ense kalınlığı 1.2 flndi yanlış çıkmıştı olabilirmi korkuyorum..bn nifty yaptırcami hiç düşünmezdim çok pahalı ve bi maaşlı insana baya zorlucek ama çok taktim kafama napayim yaptirdik bi şekilde 1.gebeligumde bnm oğlumda hiç bsy demediler sadece şekerim vardi bnm iri olur dedi doktor iri dgldi ama bu oğlumda 17 haftalık olduk ilk böbrek genislemesi var dedi doktor ama hani çok aşırı dgl sonraki hafta kist var dediler birada bağırsak parlakligi bn iyice korktum artk bekliyormInsallah. Ikili test zaten en ufak seyde yuksek risk cikartiyo 2.Bir gebelik durumum olurda 2li yaptirmadan direk fetal dna yaptiririm artık
Umarım güzel çıkar.Netten okumuş olabilirim hatırlamıyorum ama ozeldeki doktor onermedi diyebilirm istersen niftte yaptırma senin kararın dedi bnm e 3.lu 4 lu yapılmadı niften sonra yaptırmam artk 3 lu zateb en yanlış
Cok şükür inşallah bnm de gzl sonuç cikar
Bobrek genislemesi bagirsak parlaklığı detaylida net sekilde gozukur varsa fetal dna daha ck genetik hastalik tanisi icin bakiliyo. Ama seker olan ni tanidigim icinde önerdilerPeki bnm 2li guzl çıkmıştı ense kalınlığı 1.2 flndi yanlış çıkmıştı olabilirmi korkuyorum..bn nifty yaptırcami hiç düşünmezdim çok pahalı ve bi maaşlı insana baya zorlucek ama çok taktim kafama napayim yaptirdik bi şekilde 1.gebeligumde bnm oğlumda hiç bsy demediler sadece şekerim vardi bnm iri olur dedi doktor iri dgldi ama bu oğlumda 17 haftalık olduk ilk böbrek genislemesi var dedi doktor ama hani çok aşırı dgl sonraki hafta kist var dediler birada bağırsak parlakligi bn iyice korktum artk bekliyorm
Bobrek genislemesi bagirsak parlaklığı detaylida net sekilde gozukur varsa fetal dna daha ck genetik hastalik tanisi icin bakiliyo. Ama seker olan ni tanidigim icinde önerdiler
[/QUOTE
Böbrek genişlemesi erkek bebeklerinde olabilip ilerleyen zamanlarda geciyomus bağırsak da aynı kafadaki kist te gecen kistten mjs ilerleyen zamanlarda inşallah geçerler ama bu 3 bulgu bi arada olunca dowm sendromu da olabilir denilip nift istiyolar yani ee benmde morelim bozuldu böyle dedikleri icin yaptırmak istedim tabi inşallah iyi cikar gzl cikar sonucu sonra artk Böbrek kist geciyomu dye kontrollerde baktirim geçerler inşallah
3.4 cikmisti ikilide bizde fetal dnayi yaptirdik temiz geldi cok şükür
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?