merhaba , aranızda 35 yaş üstü hamile olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Çünkü ben 38 yaşında ve hamileyim.Bu benim için sürpriz oldu.Yaşım sebebiyle biraz korkuyorum.Ama eşim ve kızım bu durumdan çok memnun.Özellikle kızım bi kardeş sahibi olabileceği için havalarda uçuyor.Sadece ben endişeliyim.Üstelik Bursa'ya yeni taşınmış olduğumuz için neredeyse hiç çevrem yok.Bursada tavsiye edebileceğiniz , konusunda uzman bir kadın doğum doktoru var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba hiç endişelenme benim eltimde 38 yaşında hamile kaldı ve şimdi bi oglu var tabiğki yaşdan dolayı biraz risk oluyo ama kontrollerini düzgün yaptırırsan allahın izniyle bişey olmaz allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Çünkü ben 38 yaşında ve hamileyim.Bu benim için sürpriz oldu.Yaşım sebebiyle biraz korkuyorum.Ama eşim ve kızım bu durumdan çok memnun.Özellikle kızım bi kardeş sahibi olabileceği için havalarda uçuyor.Sadece ben endişeliyim.Üstelik Bursa'ya yeni taşınmış olduğumuz için neredeyse hiç çevrem yok.Bursada tavsiye edebileceğiniz , konusunda uzman bir kadın doğum doktoru var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

amaaaan sende ne varki ben 28 hamileydim çekmedigim dert çile kalmadı yani olacak olduktan sona boşver hayırlısı olsun ne güzel işte TADINI çıkarın valla:dance:

Boyle bir duyguyu yeniden tatmak harika olmali. Bence aklina kotu seyler getirme. Pozitif dusun. Bir yakinim gecen sene dogum yapti. O da 38di. Cok rahat bir hamilelik gecirdi, cok kolay dogum yapti. Bebegi de cok saglikli.

40 yaşında doğum yapanlar bile var düzenli kontrollerini yaptır allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

cnm sağlıla kucağına al..cnm tedaviylemi oldu.......

Bende 37 yaşındayım ama forumlarda bizim yaşlarda hamile anne adaylarını göremiyorum...Varsa yazışalım lütfen...:utangac:

Canım Zübeyde hanım doğumevi işinin uzmanlarıyla dolu. Ordan bir dr seçebilirsin. Ben birkaç isim verebilirim ama bence iyisi sen o hastanede çalışanlardan bilgi alırsan daha çok yardımcı olurlar.

benimde eltim 38 yasinda dogum yapdi masallah cokda tatli bebekleri var bebekleri diyorum ikizleri oldu hemde biri erkek biri kiz,ileri yasda hamis kalanlarda olabiliyormus hormonol degisimden ikiz gebelik ,valla bende cok isderim ikizlerim olsun ,yeterki saglikli olsun ,

canım her yaşta bence risk vardır..bünyeyle alakalıdır..sen devamlı kontrollerini yaptır doktor kontrolünde olduğun sürece sorun çıkmayacaktır..rabbim gönlüne göre versin..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel rabbim...

bende 35 yaşındayım hatta artık 36 ya yaklaştım.bende korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuum

canım bende 35 yaşındayım çok korkuyorum o yüzdende her testimi iki defa yaptırıyorum hem özel bir hastaneye hemde hacettepeye gidiyorum ikili testim normal çıktı ense kalınlığıda ...üçlü testimin sonucunu bekliyorum cuma günü alacağım inşallah güzel sonuçlar gelir hepimize allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıklı bebişlerimiz olsun

Bende 39 yaşındayım 7+2 günlük hamileyim bende korkuyorum herşeyden valla hamileliğimde 24 saat bulantıyla geçiyor.Daha ikili üçlü testlere amniyosenteze vakit var ama şimdiden telaşı korkusu saldı Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

ecemim2001 ....cuma günü sonuç akacaktın...konukarı taradım yazını göremedim....durumun nasıl?iyimisin?allah gönlüne göre versin.....

Canım sana tavsıye edeceğım doktor zübeyde doğumevinin üs tarafında konur hastanesı var orda inci başol kadın doğum uzmanı onun ellerıne guvenle burak kendını cunkı 5 şubatta sezeryanla bır oğlan getırdım dunyaya doktorum inci başoldu yok böle bişi doğumuma da o gırıdı amelıyettan bı cıktım ne narkozun etkısı nede ağrı sancı bıde yattığın süre zarfında gun içinde sık sık kontürole gelıyo senı bıde yanında cocuk doktoruda gelıp bebışını cıkana kadar muayene edıyo hemşırelerın ılgısı alaksı ıse süper tavsıye ederım

Back
X