merhaba arkadaşlar. beni de dinleyin lütfen:(

berfin93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
136
31
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar, ben 20 yaşındayım.oda arkadaşımın sınıf arkadaşı benim resmimi görmüş, ve benimle tanışmak istediğini söylemişti.ben de tanıştırlma işlerini sevmediğim için olmaz diyodum, ama haberim yokken bizi bir ortamda bir araya getirdiler, ilk görüşte etkilendim çocuktan açıkçası.sonra mesajlaşmaya başladık.düşünceli olması, beni sevdiğine inanmam bana etkileyici gelmişti.ben ne zamandır kimsenin teklifini kabul etmiyordum, zor beğenirim, hissetmesem kabul etmem.ama bu çocuğu reddedemedim hemen.mayısın sonunda tanıştık okul kapanıyodu, yaz araya giricek diye böyle devam etsin dedik sevgili olduk birden.çocuk ilk görüşte etkileyici gelmişti ama ne kadar duygusal olduğunu fark ettim sonra.ben eve gidicem deyince ağladı, teklif ederken duygulandı, arkadaşlarıyla tanıştığımda mutluluğundan ağladı neredeyse.ve çok fazla ilgiliydi 1 haftada sıktı beni.ama reddedemedim, bişeyler hissediyordum sanırım.ben evime döndüm, işe başladım 2 saatte 20 mesaj atardı şöyle özlüyorum böyle özlüyorum, seni hiç bırakmıcam, eylülde şunu yaparız, bir ömür seninle uyanmak istiyorum benzeri.ben ona daha seviyorum özlüyorum diyemedim, bikaç kez canım dedim o kadar.yakın davranamadım sevgili olarak ama hep sıcaktım, derdini dinliyodum, reddetmiyodum.o da bana senle güçlüyüm artık, hiç olmadığım kadar falan diyodu.ama sürekli de mızmızlık yapıyodu, gülücük koymadın bişeymi oldu, mesafelisin bişeymi oldu falan.2 gün öncesinde de yine başladı böyle, bende alttan almadım.o da dedi ilişkşden beklentilerimiz farklı bizim, ben değişemiyorum seni de üzüyorum seni zorluyorum gibi geliyo, bitirelim en iyisi dedi.ben ne kadar sinirlensem de ona bitirelim demezdim kızlar.sabrederdim daha 1 ay oldu.ama bıraktı o, seni arkadaş olarak aramak isterim falan dedi.bende tabi arkadaş olarak konuşuruz ama tutamıcağın sözler verme kimseye dedim.o da dediki sevgim için söz verdim ve sevgim için bozuyorum.böyle işte, ama ben hazmedemiyorum onu sevip sevmediğime emin değildim ama üzülüyorum bu duruma, hissediyomuşum meğer, ablam dedi mesaj at bence bende diyorum ki o terk etti ben neden atayım?dinlediğiniz için teşekkür ederim, sizce ne yapayım?

sıkı muhabbet tez ayrılık getirir demişler. öyle kafana takacak düzeyde bir ilişki değil bence takma ve yoluna devam et.

Bence sen zaten onu sevmiyormussun ve çocuk ta bunu hissetmis demek ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 yaş deli çağlardır duygular şelale gibidir akar da akar o yöne de bu yönde de akar ider. daha ne güzel günler göreceksin. hakkında hayırlısı olsun.

20 yaş deli çağlardır duygular şelale gibidir akar da akar o yöne de bu yönde de akar ider. daha ne güzel günler göreceksin. hakkında hayırlısı olsun.

teşekkür ederim:)evet o da gaza gelmiş de söylemiş güzel şeyler, oturup düşünmicem ne yapsam diye

tatlım çocuk birazcık aşırı her şeyde erkekler neden böyle yapar anlamadım 1 aylık bir ilişki zaten hiç takma kafana denediniz olmadı de gitsin bir de madem o kadar ölüp bitiyordu nasıl ayrılabildi hemen hiç samimi gelmedi

yorumun için teşekkür ederim:)aynen bende vicdan yapıyodum ben yakın değildim diyemi ama sıcaktım sonuçta, o kadar sevseydi en azından yazın bitmesini beklerdi okulda görürdük öyle karar verirdik, haklısın:)

Adamın sevgisine, ilgisine karşılık vermemişsin o da seni bırakmış bu kadar.
Zaten sevmiyormuşsun ki.
Daha fazla arayıp sorma.
Onun hatası da çok fazla ilgisi sanırım boğar insanı bu kadarı.

rica ederim hayatım ne kadar kibarsın öyle boşver hiç düşünmene değmez çocuk gibiymiş birazda sen daha olgun geldin

Adamın sevgisine, ilgisine karşılık vermemişsin o da seni bırakmış bu kadar.
Zaten sevmiyormuşsun ki.
Daha fazla arayıp sorma.
Onun hatası da çok fazla ilgisi sanırım boğar insanı bu kadarı.

evet biraz sıktı doğru orası.ben sevip sevmediğime emin değildim, o beklerim demişti söz vermişti inandım.evet mesaj atmamalıyım bitti gitti.yorumun için teşekkür ederim:)

Bence devam etmesi için zorlama çok sağlıklı bir ilişki çıkmaz ikiniz arasında

bence görüntü olarak hoşlanmışsın ama karakter olarak sana göre değil.o da anlamış olucakki senden önce davranmış.terketmesi biraz koymuş şuan o kadar.sana hem karakter hemde görüntü olarak uygun olan biri karşına çıkınca bu çocuğu hatırlamıycaksın bile.aklına saçma sapan duygusallıklarını çocukça davranışlarını getir için ferahlasın.

rica ederim hayatım ne kadar kibarsın öyle boşver hiç düşünmene değmez çocuk gibiymiş birazda sen daha olgun geldin

:)ben güçlüyüm gerçekten, o zayıf biraz bana göre.ne zamandır kabul etmiyodum kimseyi.ilkti üniversitede benim için.ondan biraz boşluktayım sanırım.tekrar teşekkürler:)

teşekkür ederim:)evet sanırım onun bırakması dokundu bana.doğru söylüyosun ağlamaları gelsin aklıma hep böyle olucaktı

yorumun için teşekkür ederim:)evet sanırım öyle, farklıyız biraz.uzasaydı da ben sıkılırdım, o bıraktı diye şaşkınım

Bence onun bırakması daha iyi olmuş zaten çocuk çok duygusalmış bırakmak istediğini sen söyleseydin daha çok üzülürdü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…