merhaba arkadaşlar. beni de dinleyin lütfen:(

Sana tavsiyem erkek kiz farketmez boyle hemen sikifiki olan kisilerden uzak dur. Bir anda canim cicim olan bir anda duusmanda olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana tavsiyem erkek kiz farketmez boyle hemen sikifiki olan kisilerden uzak dur. Bir anda canim cicim olan bir anda duusmanda olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim:)ben hep temkinli davranırdım ama bu çocuğa güvendim nedense.ama daha 1 ayda büyük laflar etti gereksizce

:)ben güçlüyüm gerçekten, o zayıf biraz bana göre.ne zamandır kabul etmiyodum kimseyi.ilkti üniversitede benim için.ondan biraz boşluktayım sanırım.tekrar teşekkürler:)

böyle böyle doğru kişiyi bulucaz hayatım hakkında hayırlsıı neyse o olsun

sıkılmışsın,sevmiyormuşsun da daha ne istiyorsun,sen mi terketmeliydin:44:

Bende senin gibi cok mıç mıç sevmiyorum. Sanırım senden önceki sevgilisi ile onun ilişkisi "balım, aşkitom" sözlerinden ibarettir o da normal bir ilişkiyi böyle sanıyodur. Senin de kendisine vıcık vıcık bağlanmani beklemiştir

teşekkür ederim:)evet daha 1ayda ne gerek var gereksiz bir yakınlığa ki, burayı okudukça rahatlıyorum benim gibi düşünenler var diyorum:)

sıkılmışsın,sevmiyormuşsun da daha ne istiyorsun,sen mi terketmeliydin:44:

yorumun için teşekkür ederim:)yok, ben emin değildim duygularımdan ama zaman geçerse belki severim diyordum.boş değildim, ama onun bu kadar seviyorum deyip sabırsız davranması çok şaşırttı beni.ne zamandır ilk kez biriyle oluyordum çünkü

Daha iki günlük ilişkide seni bırakmam, beraber uyanalımlar sonra da ayrılalım. Bırak bundan bir cacık olmaz. O ne öyle ergen gibi gına gelir insana.

Daha iki günlük ilişkide seni bırakmam, beraber uyanalımlar sonra da ayrılalım. Bırak bundan bir cacık olmaz. O ne öyle ergen gibi gına gelir insana.

yorumun için teşekkür ederim:)evet gereksiz yere büyük laflar etti gerçekten kısa sürede, yorumlar iyi geliyo ya benim gibi düşünen insanlar var diye seviniyorum:)

yorumun için teşekkür ederim:)evet gereksiz yere büyük laflar etti gerçekten kısa sürede, yorumlar iyi geliyo ya benim gibi düşünen insanlar var diye seviniyorum:)

Öyle ama, bir ilişkide samimiyet yoksa o ilişki ilişki mi olur. Seninki de bana kalırsa hiç samimi değilmiş. Samimiyet vıcık vıcık aşk lafları değil. Sen sıkma canını en hayırlısı olmuş.

ben içimden geldiği gibi davrandım, belki severim diye reddedemedim birden oldu, ama dediğin gibi hayırlısı oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…