- Konu Sahibi dreamnight
-
:2: öncelikle hepinizi iyi akşamlar uyku tutmadığından girdim buraya içimi dokeyım dedım belkı rahatlarım benim derdim şu: bundan 7 ay önce bı işe başladım.yanımda bır kız daha var.önceleri çok iyi anlaşırdık.iyi kızdı yada bana o zamanlar öyle geliyodu.2 ay önce bırkız daha geldı yanımıza o geldığı ılk gunlerdede ıyıydı aramız sonra onlar ıyı anlaşmaya başladı heryere beraber gıtmeye basladılar.benle konusmamaya başladı.son 1 aydırda kafalarına gore hareket etmeye basladılar.itedıklerı zaman dukkandan cıkıp gıttıler kendı cıkıs saatlerınde gırdıler ıcerı çantalarını alıp gıttıler.ben dukkana gırınce onlar gezmeye cıktı aatlerce gelmedıler.ben hep sustum bırey demedım ben sustukça daha da arttırdılar bu durumu.ve ben ilk işe basladıgım kıza nden sureklı dısarda duruyounuz burda durmuyorsunuz dedım o da bana en karıamazsın bunu bana sorma yetkın yok falan dedi.kendısı bana ben hastalıktan dolayı yarım saat erken kapattım dıye demedıgını bırakmayan ınsan ama ben ona karısamıorum.kavga ettık kızla.ve ben eve geldıgımden berı ağlıorum kafam o kadar kotu kı işten de sogudum ama evlıyım ve bakmak zorunda oldugum bır oglum var ne yapmalıyım ya nasıl davranmalıyım kızın gerçek yuzunu gordum.ama işe gidince onu çekmek istemiyorum kafaya cok fazla takan bi insanım lutfen bana bıraz akıl verın:2:
Isyerinde patron yada sorumlu yokmu cnm. Yada onlar disarda die senin is yukun artiyormu .
Mesai saatleri içerisinde her hangi bir yetkili kişi veya iş yeri sahibi tarafından denetleniyor musunuz? Eğer iş yeri sahibi veya yetkilinin bu olanları kendiliğinden görme imkanı yoksa, ben size kendisi ile konuşmanızı tavsiye ederim. Sonuçta bu iş artık lisedeki arkadaşını öğretmene ispiyonlama işi değil. Suistimal ediliyorsanız bu konuda bir şey yapmak zorundasınız.[/QU
denetlenme falan olmuyor herkes kendı havasında.ben mudure cıkacaktım ama once onunla konusayım dedım dırek cıkmayayım kendı aramızda halledelım dedım ama o kendıne laf soyletmıyor ben sıkılıyorum dukkanda durmaktan hava almak ıstıorum ben yıne cıkarım sanane dıyor.ben oğlum ateşlenınce yarım saat erken kapatmak zorunda kaldıgımda benı arayıp da senın kendı dukkanın mı erken kapatıyorsun kım oluyorsun sen bundan sonra erken kapatmıcaksın demesını bılıor ama ben laf soyleyınce ona karısamaz oluyorum ikimizde işçiyiz orda kımsenın kımseden ustunluğu yok.birde etraftakı dukkanlara benı anlatıyor yalan yanlış onları da kendıne cekıor kı ılerde mudur falan gelıp onlara sorarsa neler oluyo burda dıe o inanlarda onun tarafında olucak.öyle şeytan bırı kı anlatamam uykularım kaçtı ya onun suratını çekmek ıstemıorum pazartesi istemeye istemeye gidicem işe napıcam bılmıyorum
başımızda yetkılı kımse yok belkıde bu yuzden rahatlar.onlar saatlerce olmayınca gelenlerlede ben tek başıma ılgılenıyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar moralim gerçekten çok kötü:2:
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar moralim gerçekten çok kötü:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?