- Konu Sahibi dreamnight
:2: öncelikle hepinizi iyi akşamlar uyku tutmadığından girdim buraya içimi dokeyım dedım belkı rahatlarım benim derdim şu: bundan 7 ay önce bı işe başladım.yanımda bır kız daha var.önceleri çok iyi anlaşırdık.iyi kızdı yada bana o zamanlar öyle geliyodu.2 ay önce bırkız daha geldı yanımıza o geldığı ılk gunlerdede ıyıydı aramız sonra onlar ıyı anlaşmaya başladı heryere beraber gıtmeye basladılar.benle konusmamaya başladı.son 1 aydırda kafalarına gore hareket etmeye basladılar.itedıklerı zaman dukkandan cıkıp gıttıler kendı cıkıs saatlerınde gırdıler ıcerı çantalarını alıp gıttıler.ben dukkana gırınce onlar gezmeye cıktı aatlerce gelmedıler.ben hep sustum bırey demedım ben sustukça daha da arttırdılar bu durumu.ve ben ilk işe basladıgım kıza nden sureklı dısarda duruyounuz burda durmuyorsunuz dedım o da bana en karıamazsın bunu bana sorma yetkın yok falan dedi.kendısı bana ben hastalıktan dolayı yarım saat erken kapattım dıye demedıgını bırakmayan ınsan ama ben ona karısamıorum.kavga ettık kızla.ve ben eve geldıgımden berı ağlıorum kafam o kadar kotu kı işten de sogudum ama evlıyım ve bakmak zorunda oldugum bır oglum var ne yapmalıyım ya nasıl davranmalıyım kızın gerçek yuzunu gordum.ama işe gidince onu çekmek istemiyorum kafaya cok fazla takan bi insanım lutfen bana bıraz akıl verın
:2: