merhaba arkadaşlar benim bir derdim var:(

dreamnight

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
175
2
16
Bursa
:2: öncelikle hepinizi iyi akşamlar uyku tutmadığından girdim buraya içimi dokeyım dedım belkı rahatlarım benim derdim şu: bundan 7 ay önce bı işe başladım.yanımda bır kız daha var.önceleri çok iyi anlaşırdık.iyi kızdı yada bana o zamanlar öyle geliyodu.2 ay önce bırkız daha geldı yanımıza o geldığı ılk gunlerdede ıyıydı aramız sonra onlar ıyı anlaşmaya başladı heryere beraber gıtmeye basladılar.benle konusmamaya başladı.son 1 aydırda kafalarına gore hareket etmeye basladılar.itedıklerı zaman dukkandan cıkıp gıttıler kendı cıkıs saatlerınde gırdıler ıcerı çantalarını alıp gıttıler.ben dukkana gırınce onlar gezmeye cıktı aatlerce gelmedıler.ben hep sustum bırey demedım ben sustukça daha da arttırdılar bu durumu.ve ben ilk işe basladıgım kıza nden sureklı dısarda duruyounuz burda durmuyorsunuz dedım o da bana en karıamazsın bunu bana sorma yetkın yok falan dedi.kendısı bana ben hastalıktan dolayı yarım saat erken kapattım dıye demedıgını bırakmayan ınsan ama ben ona karısamıorum.kavga ettık kızla.ve ben eve geldıgımden berı ağlıorum kafam o kadar kotu kı işten de sogudum ama evlıyım ve bakmak zorunda oldugum bır oglum var ne yapmalıyım ya nasıl davranmalıyım kızın gerçek yuzunu gordum.ama işe gidince onu çekmek istemiyorum kafaya cok fazla takan bi insanım lutfen bana bıraz akıl verın :5::2::43:

:2: öncelikle hepinizi iyi akşamlar uyku tutmadığından girdim buraya içimi dokeyım dedım belkı rahatlarım benim derdim şu: bundan 7 ay önce bı işe başladım.yanımda bır kız daha var.önceleri çok iyi anlaşırdık.iyi kızdı yada bana o zamanlar öyle geliyodu.2 ay önce bırkız daha geldı yanımıza o geldığı ılk gunlerdede ıyıydı aramız sonra onlar ıyı anlaşmaya başladı heryere beraber gıtmeye basladılar.benle konusmamaya başladı.son 1 aydırda kafalarına gore hareket etmeye basladılar.itedıklerı zaman dukkandan cıkıp gıttıler kendı cıkıs saatlerınde gırdıler ıcerı çantalarını alıp gıttıler.ben dukkana gırınce onlar gezmeye cıktı aatlerce gelmedıler.ben hep sustum bırey demedım ben sustukça daha da arttırdılar bu durumu.ve ben ilk işe basladıgım kıza nden sureklı dısarda duruyounuz burda durmuyorsunuz dedım o da bana en karıamazsın bunu bana sorma yetkın yok falan dedi.kendısı bana ben hastalıktan dolayı yarım saat erken kapattım dıye demedıgını bırakmayan ınsan ama ben ona karısamıorum.kavga ettık kızla.ve ben eve geldıgımden berı ağlıorum kafam o kadar kotu kı işten de sogudum ama evlıyım ve bakmak zorunda oldugum bır oglum var ne yapmalıyım ya nasıl davranmalıyım kızın gerçek yuzunu gordum.ama işe gidince onu çekmek istemiyorum kafaya cok fazla takan bi insanım lutfen bana bıraz akıl verın :5::2::43:

Isyerinde patron yada sorumlu yokmu cnm. Yada onlar disarda die senin is yukun artiyormu .

Başınızda daha yetkili biri muhakkak ki olmalı.
Senin karışma yetkin yoksa bile onun vardır.
Onu devreye sok sen de :ssz:

Mesai saatleri içerisinde her hangi bir yetkili kişi veya iş yeri sahibi tarafından denetleniyor musunuz? Eğer iş yeri sahibi veya yetkilinin bu olanları kendiliğinden görme imkanı yoksa, ben size kendisi ile konuşmanızı tavsiye ederim. Sonuçta bu iş artık lisedeki arkadaşını öğretmene ispiyonlama işi değil. Suistimal ediliyorsanız bu konuda bir şey yapmak zorundasınız.

Mesai saatleri içerisinde her hangi bir yetkili kişi veya iş yeri sahibi tarafından denetleniyor musunuz? Eğer iş yeri sahibi veya yetkilinin bu olanları kendiliğinden görme imkanı yoksa, ben size kendisi ile konuşmanızı tavsiye ederim. Sonuçta bu iş artık lisedeki arkadaşını öğretmene ispiyonlama işi değil. Suistimal ediliyorsanız bu konuda bir şey yapmak zorundasınız.[/QU
denetlenme falan olmuyor herkes kendı havasında.ben mudure cıkacaktım ama once onunla konusayım dedım dırek cıkmayayım kendı aramızda halledelım dedım ama o kendıne laf soyletmıyor ben sıkılıyorum dukkanda durmaktan hava almak ıstıorum ben yıne cıkarım sanane dıyor.ben oğlum ateşlenınce yarım saat erken kapatmak zorunda kaldıgımda benı arayıp da senın kendı dukkanın mı erken kapatıyorsun kım oluyorsun sen bundan sonra erken kapatmıcaksın demesını bılıor ama ben laf soyleyınce ona karısamaz oluyorum ikimizde işçiyiz orda kımsenın kımseden ustunluğu yok.birde etraftakı dukkanlara benı anlatıyor yalan yanlış onları da kendıne cekıor kı ılerde mudur falan gelıp onlara sorarsa neler oluyo burda dıe o inanlarda onun tarafında olucak.öyle şeytan bırı kı anlatamam uykularım kaçtı ya onun suratını çekmek ıstemıorum pazartesi istemeye istemeye gidicem işe napıcam bılmıyorum

Son düzenleme:
denetlenme falan olmuyor herkes kendı havasında.ben mudure cıkacaktım ama once onunla konusayım dedım dırek cıkmayayım kendı aramızda halledelım dedım ama o kendıne laf soyletmıyor ben sıkılıyorum dukkanda durmaktan hava almak ıstıorum ben yıne cıkarım sanane dıyor.ben oğlum ateşlenınce yarım saat erken kapatmak zorunda kaldıgımda benı arayıp da senın kendı dukkanın mı erken kapatıyorsun kım oluyorsun sen bundan sonra erken kapatmıcaksın demesını bılıor ama ben laf soyleyınce ona karısamaz oluyorum ikimizde işçiyiz orda kımsenın kımseden ustunluğu yok.birde etraftakı dukkanlara benı anlatıyor yalan yanlış onları da kendıne cekıor kı ılerde mudur falan gelıp onlara sorarsa neler oluyo burda dıe o inanlarda onun tarafında olucak.öyle şeytan bırı kı anlatamam uykularım kaçtı ya onun suratını çekmek ıstemıorum pazartesi istemeye istemeye gidicem işe napıcam bilmiyorum

başımızda yetkılı kımse yok belkıde bu yuzden rahatlar.onlar saatlerce olmayınca gelenlerlede ben tek başıma ılgılenıyorum

O zaman bu durrumu bence bilmdirmelisin. Durumdan rahatsiz oldugun ayni maas aldigimiz halde tum musterilerle senin ilgilendigini bu duruma bir yaptirim uygulamalari gerektigini ilet bence. Genelde bu tip insanlar vardir akilli gecinirler ama hep kaybeden onlar olur. Onlarin umursadigini belli etme bence :)

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar moralim gerçekten çok kötü:2:

Merhaba
Neden bu kadar kafana takıyosun ki kafasına göre hareket mi ediyor etsin diğer kızla mı takılıyor takılsın muhtemelen diğer kız kendine daha yakındır kişilik olarak o yüzden onunla arkadaşlık ediyodur. Sen kendini bozma ve bu kadar ezdirme kendini. Sende hava almak istediğinde çık hava al yada başka çalışanlarda varsa onlarla konuş. o kızı gözünde çok büyütmüşsün patronda değil üstelik. Sen işini en iyi şekilde doğru bir şekilde yerine getir terbiyeni bozma gerisini Allahın adaletine bırak. Evliymişsinde çocuklarını düşün onlara odaklan. Sen işe kızla sohbete yada ne biliyim kafana göre takılmaya gitmiyosun ki çalışmaya gidiyosun. Yanlış davranışlarda bulunanlar er geç hakettiğini yaşar hiç merak etme.

Bol şans.

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar moralim gerçekten çok kötü:2:

Arkadaşım bu konuda farklı farklı 50 tane tavsiye alamazsın. Sana vereceğimiz tavsiye tektir..

Sen sesini çıkarmazsan tepene binen çok olur..Kaç yaşındasınız?

Başımızda yetkili birisi yok demisşiniz..
Nasıl bir iş yeri orası?
Kime bağlısınız?
Yetkiliye git bize yazdıklarının aynısını anlat ama aynısını, çevre dükkanlara seni kötülelediklerine kadar..
Bu kişilerle ciddi sorunların olduğunu, işe bağlı olmadıklarını saatlerce dışarda vakit geçirdiklerini ama sen sessiz olduğun için en ufak br tartışmadan onların su yüzüne çıktığını falan anlat..

Kendini ve hakkını savun..

Kusurabakma da sen kendini savunmazsan sırtına binen çok olur..
Dişini göster biraz neden kendini ezdiriyorsun ki?

yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kafaya gerçekten çok takmştım.eşimle aram bozuldu çok taktığım için hasta oldum resmen.yarın kısmet olursa mudurle goruşucem anlatıcam ne var ne yoksa.sayenızde hata yapmadıgımı anladım çünkü 2 günden beri keşke demeseydim keşke karışmasaydım deyip durdum ama aynı maaşı alınca birinin çalışması birinin çalışmaması insanı enayi yerine koyduklarını gosteriyor.ne olacaksa olsun artık yarın.hepinize çok teşekkur ederım iyi ki varsınız

merhaba arkadaslar bır sure once ış yerimdeki sorunlardan bahsetmıştım size yıne aynı şeyler oldu dun tartıstık yıne ıkısı de bana cephe aldı bırı 3 haftadır işe gelmedi ve raporluyum dedı mudur geldı kız nerde dıye sorunca bende raporluymus dedım kımsenın rapor aldıgından haberı yok dun gelmıs rapor almıs ama işyerine teslim etmemış soyleyen de ben oldugum için kazık atan ben olmusum bana bağırıp durdu ikiide aldıgım para haram zıkkım olsun falan dedıler bende vurdum kapıyı cıktım bır daha gıtmek ıstemıorum dıyorum ailem de nıye gitmicekın onların amacı senı işten cıkarmaktı izin mi vericeksın dıorlar uyku tutmadı ne yapmalıyım ben takmadan duramıyorum kı önerilerinizi bekliyorum hersey için teşekkurler

Back
X