Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çoğu zayıfladım diyorMerhaba kendimde değil ama taktıran var zayıflatacağını düşünmüyorumbenim çevremde kimse zayıflamadı
![]()
Ama hormonlu olan herhalde çünkü bakır fazla kanamaya neden oluyor diye biliyorum canımZayıflama degılde kansızlık ortadan kalkıyormus dıye bılıyorum.
1.5 yildir bakir spiralim var, bakir olan hormonsuzdur.Merhaba arkadaşlar ben bakır Sipral takmak istiyorum duyduğuma göre çok zayıflatır diyorlar sizden ricam kullanan varsa zayıflayan oldu mu beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim![]()
Kanaman çok varmiydı1.5 yildir bakir spiralim var, bakir olan hormonsuzdur.
Ve zerre kadar zayiflamadim.
Evet hem oncesinde hemde sonrasinda bir hayli kanamali geciriyorum regl gunlerimi.Kanaman çok varmiydı
Anladım canımEvet hem oncesinde hemde sonrasinda bir hayli kanamali geciriyorum regl gunlerimi.
Ben taktırdım zayıfladım, kansızlıktan demir takviyesi aldım damardan ve genel cerrah cıkarmazsan sürekli takvıye almak zorunda kalırsın dedi çıkardım sac dökülmesi, halsizlik ,isteksizlik hersey yaptı bende aslındaKızlar yokmu bakır sipral taktıran bu kadarmı ama ben bilgi bekliyorum sizden![]()
Siprali çıkarıncamı oldu bunlarBen taktırdım zayıfladım, kansızlıktan demir takviyesi aldım damardan ve genel cerrah cıkarmazsan sürekli takvıye almak zorunda kalırsın dedi çıkardım sac dökülmesi, halsizlik ,isteksizlik hersey yaptı bende aslında
NE kadar takılı kaldı sipral peki şimdi düzeldimiBen taktırdım zayıfladım, kansızlıktan demir takviyesi aldım damardan ve genel cerrah cıkarmazsan sürekli takvıye almak zorunda kalırsın dedi çıkardım sac dökülmesi, halsizlik ,isteksizlik hersey yaptı bende aslında
Bilmiyorum ama her sorduğumda takma çok zayflarsın diyorlarneden zayıflatsın ya humideye mi takılıyor sanki
çevremde taktıran çok var. zayıflayanı görmedim benBilmiyorum ama her sorduğumda takma çok zayflarsın diyorlar
1 buçuk sene takılı kaldı 2 ay önce cıkardım düzeliyor gibiyim daha değerlerime baktırmadım ama kılom sabit 2 aydırNE kadar takılı kaldı sipral peki şimdi düzeldimi
Bakır sipral olan değilmi çevrendekilergörmedim
evettttBakır sipral olan değilmi çevrendekiler